Bjuta Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 olalolaa napisał(a):Ciotki trzymać kciuki za transport, mam nadzieje że psina pojedzie w piątek!! No tak, ale on jeszcze nie ma 70 zł stałych deklaracji. :shake: Quote
asikowska Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Bjutko chyba 40 tylko bo ewu w poscie 321 zadeklarowała 30 zł deklaracji Quote
marra Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kurcze to w takim razie moja głowa musi zmienić nastawienie do imienia Sako !!! :D Quote
szafra Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Witam na wątku. Ja w piątek zabieram Sako z Zabrza :lol:. Mapa pokazuje mi, że z Jastrzębia mam ok. 1 godzinki do Zabrza. Powinnam wyjechać ok. 15.30 z domu ( może troszkę wcześniej). Mam telefony od dziewczyn - będziemy w kontakcie. Jeszcze się na PW dogadamy co i jak :evil_lol:. Quote
Bjuta Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 asikowska napisał(a):Bjutko chyba 40 tylko bo ewu w poscie 321 zadeklarowała 30 zł deklaracji O to super!!!!! szafra napisał(a):Witam na wątku. Ja w piątek zabieram Sako z Zabrza :lol:. Mapa pokazuje mi, że z Jastrzębia mam ok. 1 godzinki do Zabrza. Powinnam wyjechać ok. 15.30 z domu ( może troszkę wcześniej). Mam telefony od dziewczyn - będziemy w kontakcie. Jeszcze się na PW dogadamy co i jak :evil_lol:. Ogromnie Ci dziękujemy! :loveu: Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='ewu']Witam serdecznie, moge dorzucic 30 zl deklaracji. Poprosze o nr konta na pw. A to stała deklaracja czy jednorazowa? Marra,Sako to bardzo oryginalne imię, oj tam mi się podoba :cool3: Super,że dziś widziałaś Sakusia?Zauważyłaś czerwoną obróżkę? :loveu: Szafra,dane do kliniki wysłałam na PW :) A tak teraz do wszystkich,to dzwoniłam dziś do mnie Pani z kliniki i pytałam sie o rachunek dotychczasowy za wszystko wyszło 260zł,z czego od środy do piątku też trzeba jeszcze zapłacić za jego utrzymanie więc ok 300zł będzie rachunek od samej kliniki.Transport też bedzie pewnie troche kosztował...:roll: W każdym razie transport wygląda tak:Szafra zawozi go do Częstochowy,później przejmuje go Olalolaa,która albo go zawiezie w ten sam dzień,albo przeczeka u Ulki w hoteliku do niedzieli i wtedy go zawiezie do Czarodziejki.Rozmawiałam z Czarodziejką i nie ma żadnego problemu,może przyjechać albo w piątek albo w niedzielę,zobaczymy jak Oli się uda ;) Przyszła wpłata od pani Bożeny P z Zabrza - 350zł:loveu: Syla - 20zł :loveu: katarzyna09 - 30zł :loveu: marra - 20zł:loveu: koleżanka jagpie - 30zł:loveu: Dziękujemy :multi::multi: Przepraszam,że nie zapisuję(tutaj na wątku) wszystkich wpłat ,ktore przychodzą,ale czasem nie mam głowy do tego:oops::oops:.Wszystko znajduje sie w rozliczeniu w pierwszym poście gdzie wpłaty są uzupełniane na bieżąco :) Quote
Bambino Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ja swoją jednorazówkę wysłałam dzisiaj. Sako życzę czarodziejskiego życia u Czarodziejki. Żyj Sakusiu 100 lat !!! Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 szafra napisał(a):Witam na wątku. Ja w piątek zabieram Sako z Zabrza :lol:. Mapa pokazuje mi, że z Jastrzębia mam ok. 1 godzinki do Zabrza. Powinnam wyjechać ok. 15.30 z domu ( może troszkę wcześniej). Mam telefony od dziewczyn - będziemy w kontakcie. Jeszcze się na PW dogadamy co i jak :evil_lol:. Kochana ja zapytam nieśmiało czy masz możliwość zabrania do Czarodziejki jeszcze jednego psiaczka :( To staruszek którego ratujemy z ulicy :( Jest miejsce tylko szukamy transportu ....Dziewczyny znacie kogoś kto mógłby nam pomóc :( ? Dług w lecznicy nam rośnie z dnia na dzień :( do piątku Misiek może zostać w szpitaliku Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Kochana ja zapytam nieśmiało czy masz możliwość zabrania do Czarodziejki jeszcze jednego psiaczka :( To staruszek którego ratujemy z ulicy :( Jest miejsce tylko szukamy transportu ....Dziewczyny znacie kogoś kto mógłby nam pomóc :( ? Dług w lecznicy nam rośnie z dnia na dzień :( do piątku Misiek może zostać w szpitaliku Tak jak Ci mówiłam kochana byłoby ciężko :-( Sako to w końcu duży psiak,a jedzie samochodem i trochę miejsca zabiera... Sako jutro bedzie wykąpany i uczesany :multi: Rozliczę się w klinice w piątek jak Sako pojedzie do Czarodziejki...bedzie to kwota w granicach 350zł(razem juz z kapaniem i ze wszystkim).Dzisiaj byl odrobaczony.Kołnierz musi nosić jeszcze przez jakieś 10dni i za 10dni trzeba zdjąć szwy!!!...kolejną przykrą sprawą jest okropne zapalenie ucha,na które przyjmuje już antybiotyk :-( Biedaczek z niego.Dzisiaj schronisko podrzuciło książeczkę zdrowia i arthoflex od winter7,który bedzie miał podawany już gdy bedzie u Czarodziejki,wszystkie zalecenia i to co zostalo mu wykonane bedzie wpisane/dołączone do książeczki.Jeśli sam arthoflex będzie na tyle dobry,że Sako nie bedzie cierpiał nie trzeba mu od razu włączać leków przeciwbólowych,w razie jakiegoś otępienia,braków chęci do życia i spacerów można zastosować trocoxil,który już wcześniej był wspominany na wątku ;)Wyniki z biopsji jak już wspominałam przyjdą za około 2-3 tygodnie e-mailem do kliniki to wtedy podeślę je Czarodziejce :) Kupiłam mu dzisiaj jeszcze miskę i smycz(ponieważ na tej co jest wyprowadzany nalezy do kliniki),a miska się przyda też w czasie podróży jak bedzie chciał pić no i od razu już zostanie u Czarodziejki ;) Mam rachunki...Wybaczcie,że nie mam rachunku za obróżkę,ale wczoraj kompletnie o nim zapomniałam...:( Wszystko razem = 32,49zł. Postaram się zrobić niedługo Sako bazarek,to może zwróci się przynajmniej za te rzeczy. W poście następnym zdjęcia Sako ze spacerku w nowej obróżce.:loveu: Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Beatkaa, wszystko pięknie, tylko jak już napisałam, ja 24go wyjeżdżam na tydzień i psy zostają pod opieką rodziny. Będą karmione, dostaną lekarstwa i zastrzyki też, ale do weta nikt z nimi niestety nie pojedzie....:-? Tak więc Sako będzie musiał mieć szwy zdjęte wcześniej, albo później. Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Czarodziejka napisał(a):Beatkaa, wszystko pięknie, tylko jak już napisałam, ja 24go wyjeżdżam na tydzień i psy zostają pod opieką rodziny. Będą karmione, dostaną lekarstwa i zastrzyki też, ale do weta nikt z nimi niestety nie pojedzie....:-? Tak więc Sako będzie musiał mieć szwy zdjęte wcześniej, albo później. No tak,masz rację :( Dopytam się czy można zdjąć szwy dzień wcześniej czy można później.Ale chyba lepiej ten dzień wcześniej...zobaczymy. Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Jeżeli wszystko się ładnie goi, to można je zdjąć później, to nie jest jakiś wielki problem ;) Quote
winter7 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 W razie czego ja też mogę zapewnić transport z Częstochowy do Czarodziejki. Więc w przypadku problemów, dajcie znać. Quote
unixena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nawet z tym lampionowym abazurem :eviltong:chlopczyk wyglada uroczo .:loveu:Wymiziajcie Sakusia :calus:od nas wszystkich . Quote
marra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Niestety Beatkaa obróżki nie widziałam bo Sakuś schował się w trawie ;) ale napewno jest piekna :) dziś nie przechodziłam koło kliniki i nie widziałam sierściucha :) Po wykapaniu i wyczesaniu napewno będzie przystojniaczek jak się patrzy ;) Ptrzepraszam że na wątku Sako ale desperacko szukamy pomocy : "Caniserin, Stagolban, Feliserin, Serocat lub krew kociego ozdrowieńca z pp pilnie potrzebna! Odkupię! Bardzo, bardzo pilnie. Jeśli ktoś ma zapasik lub dostęp niech się ulituje proszę i podzieli nieco! " Quote
olalolaa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Dogadałam się z Szfra, wezmę jutro Sako z zabrza bo okazało się , że i tak tam jade ;) A napiszcie cos o tym drugim psiaku który tez musi jechac? Oni by się zgodzili razem? Jak coś to mogę pozyczyc kennelówke. Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 olalolaa napisał(a):Dogadałam się z Szfra, wezmę jutro Sako z zabrza bo okazało się , że i tak tam jade ;) A napiszcie cos o tym drugim psiaku który tez musi jechac? Oni by się zgodzili razem? Jak coś to mogę pozyczyc kennelówke. Kochana na wszelki wypadek lepiej ich rozdzielić choć powiem szczerze że Misio to taki bardzo spokojniutki psiak .....wesoły, pogodny, bardzo spokojny :) przynajmniej w lecznicy tak właśnie się pokazuje ;) Gdyby się udało zabrać Sako i Misia razem było by cudownie ......... Quote
Beatkaa Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Czarodziejka']Jeżeli wszystko się ładnie goi, to można je zdjąć później, to nie jest jakiś wielki problem ;) Ok,dopytam jeszcze jutro weta... ;) [quote name='winter7']W razie czego ja też mogę zapewnić transport z Częstochowy do Czarodziejki. Więc w przypadku problemów, dajcie znać. Ok,ale myślę,że się uda tak jak Ola pisała i to ona go zawiezie z Zabrza do Szczercowa.Kochana pisałaś kiedyś na wątku żeby mogłabyś mu fundować ten arthoflex,moge napisać na pierwszej stronie "Twoją deklarację" w postaci tego leku ??:) [quote name='unixena']Nawet z tym lampionowym abazurem :eviltong:chlopczyk wyglada uroczo .:loveu:Wymiziajcie Sakusia :calus:od nas wszystkich . Wymiziamy wymiziamy :loveu::loveu::loveu: [quote name='marra']Niestety Beatkaa obróżki nie widziałam bo Sakuś schował się w trawie ;) ale napewno jest piekna :) dziś nie przechodziłam koło kliniki i nie widziałam sierściucha :) Po wykapaniu i wyczesaniu napewno będzie przystojniaczek jak się patrzy ;) Ptrzepraszam że na wątku Sako ale desperacko szukamy pomocy : "Caniserin, Stagolban, Feliserin, Serocat lub krew kociego ozdrowieńca z pp pilnie potrzebna! Odkupię! Bardzo, bardzo pilnie. Jeśli ktoś ma zapasik lub dostęp niech się ulituje proszę i podzieli nieco! " Mnie też dziś w klinice nie ma,jutro będę gdy Sakuś bedzie miał jechać,pożegnać się muszę i chyba bede beczeć bo strasznie go pokochałam :placz::placz: Ważne,że jedzie w takie cudowne miejsce i że tak mu się udało :multi: [quote name='olalolaa']Dogadałam się z Szfra, wezmę jutro Sako z zabrza bo okazało się , że i tak tam jade ;) A napiszcie cos o tym drugim psiaku który tez musi jechac? Oni by się zgodzili razem? Jak coś to mogę pozyczyc kennelówke. Misiek jedzie z Berkano,więc tylko Sakuś jedzie z Tobą...wysłałam adres do kliniki :) Czarodziejko wyślij mi proszę Twój adres na PW. Quote
gosia2313 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zapraszam serdecznie na dwa bazarki na stare ONki wyciągnięte z sosnowieckiego schroniska - Kłapacza i Agrę . http://www.dogomania.pl/threads/209608-Ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-i-wiele-innych-na-stare-ONki-Agr%C4%99-i-K%C5%82apacza-27-czerwca-do-20-00 oraz http://www.dogomania.pl/threads/209636-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-10zl-50-og%C5%82osze%C5%84!!!-Na-Agr%C4%99-i-K%C5%82apacza-do-23.06-do-godziny-21 Quote
szafra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 To już wszystko wiem! Sako i Misiek jada jutro do Czarodziejki :multi::multi:. Niech im tam będzie jak najlepiej! Quote
Recommended Posts