Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jagpie napisał(a):
dzisiaj dostałam przelew 30 pln od mojej koleżanki Ani, która wspomogła psiaka
Poproszę o nr konta to przeleję :-)

Super :) Beatkaa się na pewno ucieszy :) nie mówiąc już o Sako ....ech gdyby on wiedział jaka tu trwa o niego walka ;)
A ja dziś zwinęłam z ulicy staruszka ... wezwano straż miejską która zadzwoniła po hycla ....myślałam że umrę jak usłyszałam że go wywiozą do Mysłowic :( Zabrałam bidę ledwo stojącą do auta i pognałam z nim do weta :( Jak go wzięłam na smycz pogłaskałam jakby odżył tak bardzo potrzebował człowieka i ciepłego głosu :( W tej chwili czekam na wiadomości z lecznicy ....psiak jest pod kroplóweczką ....wieczorem założę staruszkowi wątek ......oby tylko udało mu się pomóc :(

Posted

Byłam oczywiście dziś w klinice u Sako...nalatałam się troche - ufff.Najpierw poszłam z nim na spacerek,pani z kliniki podała mi Sako w ślicznie ubranym kołnierzyku.Nie za bardzo mu się to podobało,że musi w nim chodzić,ale to chyba tylko dziś.Dzisiaj nie mógł nic jeść i pani z kliniki opowiadała jak chwycil w zęby miskę :diabloti: Oj kochany nasz :loveu::loveu: Fotki mam słabej jakości bo niestety z telefonu,ale Sakuś jak zwykle piękny - nie ma co dużo mówić.Późneij po spacerku poleciałam kupić obróżkę dla Sako,bo ta jego obecna była w fatalnym stanie...zapłaciłam 17zł,więc pierwszy wydatek mamy,ale jak się teraz prezentuje Sako!!! Jutro zrobię zdjęcia w nowej obróżce i miejmy nadzieję już bez kołnierzu.;) Następnie rozmawiałam z panią wet o wynikach z badania krwi i mocznika,nerki ma zdrowe -ufff !:multi: Krew też jest ok,ma tylko lekką anemię :roll: Jutro jeszcze dokładnie się dowiem od pani wet,która robiła rozmaz krwi (mam nadzieje,że nie pokrecilam) o wynikach.Rachunek i faktury dostanę więc pewnie jutro lub pojutrze,bo Sako jutro bedzie jeszcze odrobaczany.

Dziękuję wszystkim za wpłaty - wszystkie są w rozliczeniu :loveu:
Martwie sie tylko co z tym transportem bo juz jutro środa....:-(:-(:-(

Posted

Sako miał pobrany wycinek skóry i ma małą rankę,ten kołnierzyk uchroni przed ewentualnym rozdrapaniem.Za trzy tygodnie będą wyniki ,które potwierdzą lub wykluczą tego niedobrego chłoniaka:lookarou:

Posted

róża35 napisał(a):
Sako miał pobrany wycinek skóry i ma małą rankę,ten kołnierzyk uchroni przed ewentualnym rozdrapaniem.Za trzy tygodnie będą wyniki ,które potwierdzą lub wykluczą tego niedobrego chłoniaka:lookarou:

Dokładnie,przeoczyłam najważniejszą rzecz !!! Gapa ze mnie :(:( Przecież dziś miał biopsję :D:D:D

Posted

róża35 napisał(a):

oby wykluczyli..

Piękny psiak, ma takie błyszczące oczy :)

Posted

Beatkaa napisał(a):

Martwie sie tylko co z tym transportem bo juz jutro środa....:-(:-(:-(

Dam jutro znać co z transportem. Może mi się uda coś załatwić.

Posted

winter7 napisał(a):
Dam jutro znać co z transportem. Może mi się uda coś załatwić.

Ok,mój nr telefonu 507 735 887 ;)

Rozmawialam tez z olalolaa i być może uda się go przewieźć tym transportem łączonym w piątek :):) Oby oby !! :):)

majowa napisał(a):
Sako to najlepszy przykład dla ludzi, że można chcieć nawet jak boli i nie jest dobrze
taki naturalny antydepresant

Oj kochany Sakuś to dla nas wszystkich przykład,masz rację !

Posted

Beatkaa rzeczywiście musimy się mijać :D dziś na spacerku rano też widziałam Sako i jeszcze jednego psiaka ale pochowały się w trawie ;) I nawet w klinice byłam wczoraj po zapas "dragów" dla mojej psicy :D ale wszystkiego nie mieli, musze jeszcze raz podskoczyć. Sako dzielny psiaku trzymaj się !!!! będzie dobrze :)
Cioteczki bez obrazy ale straszliwie mnie drażni to jego imie :D Sako kojarzy mi się z Japończykami, Chińczykami itd. którzy ...no wiadomo co jedzą :( jakoś jest wyjątkowo odpychające :( ehhhh oczywiście to tylko moje chore przemyślenia:)

Trzymam kciuki za transport !!

Posted

ewu napisał(a):
Witam serdecznie, moge dorzucic 30 zl deklaracji. Poprosze o nr konta na pw.

Bardzo dziękujemy:loveu: :multi: Jak się Beatkaa zjawi z pewnością wyśle numerek konta ;)
Sako kochany już tak bliziutko i pojedziesz do hoteliku ........

Posted

marra napisał(a):
Beatkaa rzeczywiście musimy się mijać :D dziś na spacerku rano też widziałam Sako i jeszcze jednego psiaka ale pochowały się w trawie ;) I nawet w klinice byłam wczoraj po zapas "dragów" dla mojej psicy :D ale wszystkiego nie mieli, musze jeszcze raz podskoczyć. Sako dzielny psiaku trzymaj się !!!! będzie dobrze :)
Cioteczki bez obrazy ale straszliwie mnie drażni to jego imie :D Sako kojarzy mi się z Japończykami, Chińczykami itd. którzy ...no wiadomo co jedzą :( jakoś jest wyjątkowo odpychające :( ehhhh oczywiście to tylko moje chore przemyślenia:)

Trzymam kciuki za transport !!

A mnie się podoba to imię :) i wcale nie kojarzy mi się z niczym odpychającym ;)

Posted

Witaj Sakusiu.Mnie natomiast imię się podoba, takie inne, nie kolejny Misiu.Poza tym, jak mówię, czy myślę, to Sakuś i pasi.Jak nie reaguje na swoje imię, to zawsze można zmienić.Wysłałam swoją deklarację za czerwiec.Pozdrawiamy Sakusia.