Beatkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Uzupełniłam wpłaty w rozliczeniu (na pierwszej stronie i w pierwszym poście) oraz powysyłałam PW z nr konta do osób,które sie deklarowały.:) Gdzieś w okolicach 18 idę do kliniki zapłacić za biopsję i zobaczyć co u Sako.:) Dziewczyny ze Śląska czy któraś może mogłaby zawieźć Sako (za zwrot kosztów oczywiście) do Czarodziejki?Albo orientujecie się kto mogłby pomóc? Ja też ciągle szukam... Quote
Beatkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Wysłałam PW z nr konta :) Byłby możliwy transport Sako do Częstochowy..tylko potrzeba teraz kogoś kto mógłby go z Częstochowy przewieźć dalej.Napisałam do ULKA12,bo ona z tamtych okolic to może kogoś kojarzy,albo sama dałaby radę... Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Beatko bardzo proszę prześlij Roland_de numerek konta do wpłat ....to będzie deklaracja stała 20 zł od 1.07 oraz kwota 50 zł lub 100 zł jednorazowa w spadku po naszym kochanym Nelsonie :( Quote
Beatkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatko bardzo proszę prześlij Roland_de numerek konta do wpłat ....to będzie deklaracja stała 20 zł od 1.07 oraz kwota 50 zł lub 100 zł jednorazowa w spadku po naszym kochanym Nelsonie :( Ok,wysłałam już numerek konta.Bardzo dziękujemy !!!!! Byłam dziś u Sako,biopsji nie miał dziś zrobionej,bo tam trzeba odczekać jakiś czas żeby nie jadł,a ja w klinice byłam wczoraj już po 17 i nasz kochany Sakuś już zjadł kolacje,dlatego biopsja bedzie jutro po godzinie 12:) Poprosiłam panią wet żeby go odrobaczyli oraz zrobili mu badanie krwi,takie szczegółowe za ok 49zł.;)Na wszystko bedzie wystawiona faktura,którą tutaj wkleję.Widziałam się z chłopakiem tylko chwilkę jak akurat był z panią z kliniki na spacerku,nawet ucieszył się na nasz widok(byłam z mamą),choć muszę powiedzieć,że przejeżdzające obok auta też wzbudzały w nim duuuże zainteresowanie:evil_lol: Oj nasz kochany łobuz... :) Jutro oczywiście po biopsji,w godzinach wieczornych znów wpadnę do kliniki odwiedzieć Sako :):) Quote
dkfopt Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Beatkaa napisał(a):Wysłałam PW z nr konta :) Byłby możliwy transport Sako do Częstochowy..tylko potrzeba teraz kogoś kto mógłby go z Częstochowy przewieźć dalej.Napisałam do ULKA12,bo ona z tamtych okolic to może kogoś kojarzy,albo sama dałaby radę... Kiedy byłby ten transport do Częstochowy? Dalej ja mogę go zawieźć, tylko zależy od terminu... Quote
Mysia_ Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Beatko, mam nadzieje, że ten mail beatkaa_m@wp.pl jest Twój? porwałam go z facebooka, a Pani Bożena mnie poprosiła, bo też chce wesprzeć Sako ;) Quote
Beatkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='dkfopt']Kiedy byłby ten transport do Częstochowy? Dalej ja mogę go zawieźć, tylko zależy od terminu... W piątek w godzinach popołudniowych czyli gdzieś około 19.Mogłoby być? [quote name='Mysia_']Beatko, mam nadzieje, że ten mail beatkaa_m@wp.pl jest Twój? porwałam go z facebooka, a Pani Bożena mnie poprosiła, bo też chce wesprzeć Sako ;) tak tak,mój :) Quote
dkfopt Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Beatkaa napisał(a):W piątku w godzinach popołudniowych czyli gdzieś około 19.Mogłoby być Niestety nie. Po południu mogę tylko w środę. W pozostałe dni w najbliższym czasie, ze względu na pracę, tylko do południa lub...po 23. Quote
Beatkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 dkfopt napisał(a):Niestety nie. Po południu mogę tylko w środę. W pozostałe dni w najbliższym czasie, ze względu na pracę, tylko do południa lub...po 23. Szkoda...ale dzieki za chęci! Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Sakuś już niedługo, jeszcze chwilkę i pojedziesz po nowe lepsze życie w raju u Czarodziejki :) tak bardzo się cieszę ......:multi: Quote
Beatkaa Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Sakuś już niedługo, jeszcze chwilkę i pojedziesz po nowe lepsze życie w raju u Czarodziejki :) tak bardzo się cieszę ......:multi: Taaak,ogromnie sie ciesze :multi: Teraz tylko ten transport...napisała do mnie cioteczka,że ewentualnie gdyby ktos go zabrał z Częstochowy dalej to ona go tam podrzuci...tylko kurcze kogo tu nagle wytrzasnąć :evil_lol: No nic ! Pisze na watku transportowym...z nadzieja,że uda sie jak najszybciej zorganizować transport. Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Beatkaa napisał(a):Taaak,ogromnie sie ciesze :multi: Teraz tylko ten transport...napisała do mnie cioteczka,że ewentualnie gdyby ktos go zabrał z Częstochowy dalej to ona go tam podrzuci...tylko kurcze kogo tu nagle wytrzasnąć :evil_lol: No nic ! Pisze na watku transportowym...z nadzieja,że uda sie jak najszybciej zorganizować transport. Musi się udać! Trzymam mocno kciuki za transport ...... Quote
winter7 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 A gdzie trzeba go zawieźć z Częstochwy? I kiedy? Quote
2010 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Trzymam b.mocno kciuki..Musi się udać!!!!!!!!!!!!! U Czarodziejki jest też Ząbalek:lol: Quote
majowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 winter7 napisał(a):A gdzie trzeba go zawieźć z Częstochwy? I kiedy? o ile dobrze pamiętam miejscowość Szczerców Quote
marra Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A ja widziałam wczoraj Sako i dzisiaj rano też :D jak wyszedł na siku :D Ja myślałam że zobaczę psa obolalego i ledwo co chodzącego a tu miła niespodzianka !! Sako sobie świetnie radzi, widać że stawia innaczej łapki niż zdrowy pies ale taka energia z niego aż kipiała, ogonek podniesiony, wystrzelił z tej kliniki jak z procy :D i sikał idąc, tak mu się spieszyło żeby spacerować ! Ma wiele życia w sobie i chęci żeby poprostu być :) Ja przelałam wczoraj swoją deklarację:) proszę o znak czy doszło:) Quote
unixena Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Witam sie z rana z cioteczkami :cool1:i przesylam Sakusiowi moc wirtualnych usciskow :calus:.Wczoraj moja siostra przelala pare groszy na Sako w moim imieniu .Sama ma chwilowo kiepsko z finansami ,wiec tylko 25 zl .Ale z pewnoscia kazdy grosz sie przyda .Kochane psisko .:loveu:..bedzie dobrze ...:lol: Quote
Bjuta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Wpadam w odwiedziny do dzielnego Sako. Rozumiem, że brakuje mu 70 zł stałych deklaracji od wolności? Quote
Martika&Aischa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 I ja zaglądam do Sako ..........cieszę się że ma tyle werwy i tak uwielbia spacerki :) Quote
Beatkaa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 winter7 napisał(a):A gdzie trzeba go zawieźć z Częstochwy? I kiedy? Do Szczercowa(jakieś 20km od Bełchatowa) w piątek tak ok 19 byłby w Częstochowie. marra napisał(a):A ja widziałam wczoraj Sako i dzisiaj rano też :D jak wyszedł na siku :D Ja myślałam że zobaczę psa obolalego i ledwo co chodzącego a tu miła niespodzianka !! Sako sobie świetnie radzi, widać że stawia innaczej łapki niż zdrowy pies ale taka energia z niego aż kipiała, ogonek podniesiony, wystrzelił z tej kliniki jak z procy :D i sikał idąc, tak mu się spieszyło żeby spacerować ! Ma wiele życia w sobie i chęci żeby poprostu być :) Ja przelałam wczoraj swoją deklarację:) proszę o znak czy doszło:) Tak,Sako ma niesamowitą wolę życia,widać to po nim :) Marra musimy się mijać :D:D unixena napisał(a):Witam sie z rana z cioteczkami :cool1:i przesylam Sakusiowi moc wirtualnych usciskow :calus:.Wczoraj moja siostra przelala pare groszy na Sako w moim imieniu .Sama ma chwilowo kiepsko z finansami ,wiec tylko 25 zl .Ale z pewnoscia kazdy grosz sie przyda .Kochane psisko .:loveu:..bedzie dobrze ...:lol: Każda pomoc jest na wagę złota :) Dziękujemy kochana ;) Bjuta napisał(a):Wpadam w odwiedziny do dzielnego Sako. Rozumiem, że brakuje mu 70 zł stałych deklaracji od wolności? Tak,dokładnie 70zł...aż 70zł :( Quote
Beatkaa Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Wpłaty uzupełnione w pierwszym poście,czy p.Maria to ktoś z dogo? :):) Jeśli tak to poprosze o nick ;) Wszystkim serdecznie dziękuję :loveu::loveu: Quote
jagpie Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 dzisiaj dostałam przelew 30 pln od mojej koleżanki Ani, która wspomogła psiaka Poproszę o nr konta to przeleję :-) Quote
Recommended Posts