Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uzupełniłam wpłaty w rozliczeniu (na pierwszej stronie i w pierwszym poście) oraz powysyłałam PW z nr konta do osób,które sie deklarowały.:)

Gdzieś w okolicach 18 idę do kliniki zapłacić za biopsję i zobaczyć co u Sako.:)
Dziewczyny ze Śląska czy któraś może mogłaby zawieźć Sako (za zwrot kosztów oczywiście) do Czarodziejki?Albo orientujecie się kto mogłby pomóc? Ja też ciągle szukam...

Posted

Wysłałam PW z nr konta :) Byłby możliwy transport Sako do Częstochowy..tylko potrzeba teraz kogoś kto mógłby go z Częstochowy przewieźć dalej.Napisałam do ULKA12,bo ona z tamtych okolic to może kogoś kojarzy,albo sama dałaby radę...

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Beatko bardzo proszę prześlij Roland_de numerek konta do wpłat ....to będzie deklaracja stała 20 zł od 1.07 oraz kwota 50 zł lub 100 zł jednorazowa w spadku po naszym kochanym Nelsonie :(

Ok,wysłałam już numerek konta.Bardzo dziękujemy !!!!!

Byłam dziś u Sako,biopsji nie miał dziś zrobionej,bo tam trzeba odczekać jakiś czas żeby nie jadł,a ja w klinice byłam wczoraj już po 17 i nasz kochany Sakuś już zjadł kolacje,dlatego biopsja bedzie jutro po godzinie 12:) Poprosiłam panią wet żeby go odrobaczyli oraz zrobili mu badanie krwi,takie szczegółowe za ok 49zł.;)Na wszystko bedzie wystawiona faktura,którą tutaj wkleję.Widziałam się z chłopakiem tylko chwilkę jak akurat był z panią z kliniki na spacerku,nawet ucieszył się na nasz widok(byłam z mamą),choć muszę powiedzieć,że przejeżdzające obok auta też wzbudzały w nim duuuże zainteresowanie:evil_lol: Oj nasz kochany łobuz... :) Jutro oczywiście po biopsji,w godzinach wieczornych znów wpadnę do kliniki odwiedzieć Sako :):)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Wysłałam PW z nr konta :) Byłby możliwy transport Sako do Częstochowy..tylko potrzeba teraz kogoś kto mógłby go z Częstochowy przewieźć dalej.Napisałam do ULKA12,bo ona z tamtych okolic to może kogoś kojarzy,albo sama dałaby radę...

Kiedy byłby ten transport do Częstochowy? Dalej ja mogę go zawieźć, tylko zależy od terminu...

Posted

[quote name='dkfopt']Kiedy byłby ten transport do Częstochowy? Dalej ja mogę go zawieźć, tylko zależy od terminu...

W piątek w godzinach popołudniowych czyli gdzieś około 19.Mogłoby być?

[quote name='Mysia_']Beatko, mam nadzieje, że ten mail beatkaa_m@wp.pl jest Twój? porwałam go z facebooka, a Pani Bożena mnie poprosiła, bo też chce wesprzeć Sako ;)

tak tak,mój :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
W piątku w godzinach popołudniowych czyli gdzieś około 19.Mogłoby być

Niestety nie. Po południu mogę tylko w środę. W pozostałe dni w najbliższym czasie, ze względu na pracę, tylko do południa lub...po 23.

Posted

dkfopt napisał(a):
Niestety nie. Po południu mogę tylko w środę. W pozostałe dni w najbliższym czasie, ze względu na pracę, tylko do południa lub...po 23.

Szkoda...ale dzieki za chęci!

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Sakuś już niedługo, jeszcze chwilkę i pojedziesz po nowe lepsze życie w raju u Czarodziejki :) tak bardzo się cieszę ......:multi:

Taaak,ogromnie sie ciesze :multi:

Teraz tylko ten transport...napisała do mnie cioteczka,że ewentualnie gdyby ktos go zabrał z Częstochowy dalej to ona go tam podrzuci...tylko kurcze kogo tu nagle wytrzasnąć :evil_lol: No nic ! Pisze na watku transportowym...z nadzieja,że uda sie jak najszybciej zorganizować transport.

Posted

Beatkaa napisał(a):
Taaak,ogromnie sie ciesze :multi:

Teraz tylko ten transport...napisała do mnie cioteczka,że ewentualnie gdyby ktos go zabrał z Częstochowy dalej to ona go tam podrzuci...tylko kurcze kogo tu nagle wytrzasnąć :evil_lol: No nic ! Pisze na watku transportowym...z nadzieja,że uda sie jak najszybciej zorganizować transport.

Musi się udać! Trzymam mocno kciuki za transport ......

Posted

A ja widziałam wczoraj Sako i dzisiaj rano też :D jak wyszedł na siku :D Ja myślałam że zobaczę psa obolalego i ledwo co chodzącego a tu miła niespodzianka !! Sako sobie świetnie radzi, widać że stawia innaczej łapki niż zdrowy pies ale taka energia z niego aż kipiała, ogonek podniesiony, wystrzelił z tej kliniki jak z procy :D i sikał idąc, tak mu się spieszyło żeby spacerować ! Ma wiele życia w sobie i chęci żeby poprostu być :)
Ja przelałam wczoraj swoją deklarację:) proszę o znak czy doszło:)

Posted

Witam sie z rana z cioteczkami :cool1:i przesylam Sakusiowi moc wirtualnych usciskow :calus:.Wczoraj moja siostra przelala pare groszy na Sako w moim imieniu .Sama ma chwilowo kiepsko z finansami ,wiec tylko 25 zl .Ale z pewnoscia kazdy grosz sie przyda .Kochane psisko .:loveu:..bedzie dobrze ...:lol:

Posted

winter7 napisał(a):
A gdzie trzeba go zawieźć z Częstochwy? I kiedy?

Do Szczercowa(jakieś 20km od Bełchatowa) w piątek tak ok 19 byłby w Częstochowie.

marra napisał(a):
A ja widziałam wczoraj Sako i dzisiaj rano też :D jak wyszedł na siku :D Ja myślałam że zobaczę psa obolalego i ledwo co chodzącego a tu miła niespodzianka !! Sako sobie świetnie radzi, widać że stawia innaczej łapki niż zdrowy pies ale taka energia z niego aż kipiała, ogonek podniesiony, wystrzelił z tej kliniki jak z procy :D i sikał idąc, tak mu się spieszyło żeby spacerować ! Ma wiele życia w sobie i chęci żeby poprostu być :)
Ja przelałam wczoraj swoją deklarację:) proszę o znak czy doszło:)

Tak,Sako ma niesamowitą wolę życia,widać to po nim :) Marra musimy się mijać :D:D

unixena napisał(a):
Witam sie z rana z cioteczkami :cool1:i przesylam Sakusiowi moc wirtualnych usciskow :calus:.Wczoraj moja siostra przelala pare groszy na Sako w moim imieniu .Sama ma chwilowo kiepsko z finansami ,wiec tylko 25 zl .Ale z pewnoscia kazdy grosz sie przyda .Kochane psisko .:loveu:..bedzie dobrze ...:lol:

Każda pomoc jest na wagę złota :) Dziękujemy kochana ;)

Bjuta napisał(a):
Wpadam w odwiedziny do dzielnego Sako. Rozumiem, że brakuje mu 70 zł stałych deklaracji od wolności?

Tak,dokładnie 70zł...aż 70zł :(