Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']Posty nie dotyczące Sako zostały przeniesione do osobnego tematu
http://www.dogomania.pl/threads/223247-Hospicjum-Czarodziejki
Żaden post nie został usunięty! Są tylko przeniesione.

Od teraz wszystkie posty tu pojawiające sie a nie dotyczącego aktualnego stanu Sako będą kasowane bez ostrzeżenia.

Temat przenosze również do działu "maja dom ale potrzebuja pomocy"

Witam.

Przed chwilą wątek Sako został przeniesiony do działu "Tęczowy Most" w związku z tym zmienił się również moderator tego wątku.

Od teraz wszystkie posty łamiące w jakikolwiek sposób Regulamin Forum będą kasowane bez ostrzeżenia.
Dyskusję na temat "hospicjum" proszę prowadzić nadal na wątku "hospicjum".

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Bonsai']czy ktoś już wnioskował do administracji o pozbawienie czarodziejki statusu moderatora?[/QUOTE]

Tak, ja pisałam. Do Huana. Nie dostałam odpowiedzi.

Posted

[quote name='Maupa4']Witam.

Przed chwilą wątek Sako został przeniesiony do działu "Tęczowy Most" w związku z tym zmienił się również moderator tego wątku.

Od teraz wszystkie posty łamiące w jakikolwiek sposób Regulamin Forum będą kasowane bez ostrzeżenia.
Dyskusję na temat "hospicjum" proszę prowadzić nadal na wątku "hospicjum".

Pozdrawiam.

Troszkę nie rozumiem bo nie napisałam ani jednego zdania łamiącego regulamin , wręcz przeciwnie a moje kulturalne posty zniknęły.
Dziękuję za wyjaśnienie i też pozdrawiam.

Posted (edited)

[quote name='Bonsai']czy ktoś już wnioskował do administracji o pozbawienie czarodziejki statusu moderatora?[/QUOTE]

Ja pytałam Huana , czy pani Cz. nadal bedzie moderatorem (nie wnioskowałam). Wczoraj. Odpowiedzi nie dostałam.

Edited by ania shirley
Posted

[quote name='Kajka_72']
Ja dziekuje, ze byliscie z pieskiem do konca jego walki :-(...niestety, przegranej walki.

W moich odczuciach Sako nie przegrał,gdyż odzyskał godność,dostał swojego ludzia i pozwolono mu odejść w spokoju i z godnością,to jednak zwycięstwo!

bardzo interesuje mnie finał

Posted

[quote name='wilczy zew']W moich odczuciach Sako nie przegrał,gdyż odzyskał godność,dostał swojego ludzia i pozwolono mu odejść w spokoju i z godnością,to jednak zwycięstwo![/QUOTE]

Przegrał, niestety. To co miał najcenniejsze - życie. Ale ten , kto go skrzywdził tez przegrał- zaufanie, choć nigdy tego nie cenił.

Posted

[quote name='ewu']Troszkę nie rozumiem bo nie napisałam ani jednego zdania łamiącego regulamin , wręcz przeciwnie a moje kulturalne posty zniknęły.

Ja również nie rozumiem - mój post również dotyczył wyłącznie Sako, a mimo to został skasowany chwilę po napisaniu ...

Posted

[quote name='ewu']Troszkę nie rozumiem bo nie napisałam ani jednego zdania łamiącego regulamin , wręcz przeciwnie a moje kulturalne posty zniknęły.

[quote name='Selenga']Ja również nie rozumiem - mój post również dotyczył wyłącznie Sako, a mimo to został skasowany chwilę po napisaniu ...

Prosiłabym czytac ze zrozumieniem - moderację watku przejełam o godzinie 16.11 i od tej godziny zaczyna się moja moderacja.
Przed godziną 16.11 inny moderator był odpowiedzialny za wątek.
Ja jeszcze NIE skasowałam żadnego postu co nie oznacza ze nie będę kasowała wszystkich postów łamiących Regulamin Forum.

Posted

[quote name='Maupa4']Prosiłabym czytac ze zrozumieniem - moderację watku przejełam o godzinie 16.11 i od tej godziny zaczyna się moja moderacja.
Ja jeszcze NIE skasowałam żadnego postu co nie oznacza ze nie będę kasowała wszystkich postów łamiących Regulamin Forum.

No tak, to teraz rozumiem...

Posted

[quote name='Maupa4']Prosiłabym czytac ze zrozumieniem - moderację watku przejełam o godzinie 16.11 i od tej godziny zaczyna się moja moderacja.

Ależ dokładnie zrozumiałam i wiem,że nie Ty usunęłaś posty.
Moja uwaga było ironiczna odnośnie dotychczasowej sytuacji i usuwania postów niewygodnych a nie niezgodnych z regulaminem. Chciałam jedynie zwrócić na to uwagę.
Pozdrawiam.

Posted

Osoby zaangażowane bezpośrednio w konflikt nie powinny mieć prawa do moderacji wątku. Taka jest moja skromna opinia.
Bardzo się cieszę ,że jest nowy OBIEKTYWNY MODERATOR:)

Posted

[quote name='malizna78']Gdzie są moje posty!
Wypraszam sobie kasowanie!
Pisałam posty dotyczące Sako i tylko Jego.
Jest wolnośc słowa!
Byście się wstydzili moderatorzy!

malizno , nie dziw sie , moje prawie wszystkie tez zginely:(
Ciesze sie, ze moderator sie zmienil. Wierze w obiektywna ocene postow i ich tresci.

Posted

dzisiaj po południu został usunięty mój post nie będący sprzecznym z regulaminem. Sama jestem moderatorem najpoważniejszego w Polsce forum grzybowgo i znam zasady.
Od razu sfotografowałam post, który mi usunięto.
Proszę o wyjaśnienia. Nie chcę kierować sprawy do sądu.

Posted

[quote name='ockhama']tak, ja pisałam. Do huana. Nie dostałam odpowiedzi.[/quote]

[quote name='ania shirley']ja pytałam huana , czy pani cz. Nadal bedzie moderatorem (nie wnioskowałam). Wczoraj. Odpowiedzi nie dostałam.[/quote]

nie będzie odpowiedzi! Wiemy dlaczego!

Posted (edited)

Sako

• , mądry i dzielny piesku, tyle wycierpiałeś..... Nie tak miało być, nie tak, dumny owczarku, miałeś wreszcie żyć ....
    Tak bardzo mi przykro, tak żal... Przepraszam, Sako, za ludzi... Żegnaj, Sakuniu :-(.
    Winter, Kajka, wspieram Was myślami.

• Edited by dana
    Posted

Poczytywalam co jakis czas, potem mi watek znikl -albo ja znalezc nie potrafilam

Sakusiowi zycze duzo szczescia w nowym, lepszym siecie. Na pewno bedzie tak cieply dla Niego, jak ten, ktory poznal w ostatnich chwilach swojego zycia.

I wielki szacunek i podziw dla opiekunek, za to co zrobily, za ciezar decyzji jaki na siebie wziely, a przede wszystkim za zapewnienie Sakusiowi godnej opieki, jakiej prawdopodobnie przez cale zycie nie zaznal.

Spij spokojnie piesku

Posted

Cóż można dodać w tych okolicznościach...
    Mam nadzieję, że tragedia Sako będzie śniła się współwinnym jego śmierci.
    Tego im życzę z całego serca.

Żegnaj pieseczku