agaga21 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 chociaż dobrze, że sako daje radę. oby tak dalej, dość już wycierpiał. Quote
ania shirley Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :) :) :) Więcej takich wiadomości!!! Quote
majqa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Powiało optymizmem. Oby tak szło dalej. :-) Kciuki za wynik wizyty u dr Sterny zaciśnięte. Quote
Bogusik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Wspaniałe wiadomości!Bardzo się cieszę...!Trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę u dr,Sterny...! Quote
Kajka_72 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Sako jak nowy ;-) TO NIE JEST TEN SAM PIES :-) KASIU- DOBRA ROBOTA :-) Goi sie PIEKNIE :-) Quote
Olga7 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Sako mial b.dużo szczęscia ,że trafil do Winter i jej rodziny. Jesteście wspanialymi ludzmi Winter -uratowaliscie życie b.cierpiacemu wczesniej Sako. Jest to najlepszy dowód ,że wlaściwa opieka i zaangażowanie ludzi z sercem potrafi przywrócic nawet zdrowie psu tak ciężko zaniedbanemu i spisanemu tam wcześniej na straty. Edit : Przepraszam za pomylkę :zamiast nicka :Winter wpisalam nicka Vectra . Sako jest oczywiscie u Winter. Edited February 15, 2012 by Olga7 Quote
romenka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Sakusiu jesteś śliczny! Faktycznie-nie ten pies! Zdrowiej niunia! Quote
malizna78 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jestem wzruszona ogromnie! Sako to inny pies! Dziewczyny, dowiedzcie się proszę, czy też musza mu kaganiec zakładać do pielęgnacji i czy juz trochę sam zmienia pozycję? Ta dumnie podniesiona głowa i ciekawy wzrok. Po prostu brak słów. Jego chyba wszystko teraz dziwi. 2 tygodnie chyba mineło a taka odmiana? Naprawdę trudno uwierzyć. No i proszę podziękowac winter7! Quote
ania shirley Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 SAKO- rewelacyjny pies!!! Widać, że ciekawy swiata, życia. Niesamowita przemiana!! WINTER- udało Ci sie dokonać cudu!! Strasznie się cieszę!!!! Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Cantadorra napisał(a):Sako wygląda świetnie. Czy został przeniesiony do Vectry? tu chyba zaszła pomyłka w nickach , Sako jest u Winter :) Ja bym nie odważyła się , wziąć psa w takim stanie. Taki pies wymaga bardzo starannej opieki. Quote
Agucha Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Cudny pychol! A jakie trzeźwe, skupione spojrzenie :loveu: ...Sakusiu, a ten ozorek to dla kogo?:evil_lol: Quote
olalolaa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jeśli chodzi o przeróżne zabiegi przy nim to Sako miał kaganiec zakładany w klinice skąd go odbierałam, dostaliśmy go nawet na zaś. Ugryzł mnie w transporcie bez większego powodu, pokazał zęby nie raz, poznałam tego psa i wiem że taki miał charakterek, nie jestem po żadnej stronie, tylko coś próbuje sprostować ;) Quote
Joanna K. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Vectra napisał(a):tu chyba zaszła pomyłka w nickach , Sako jest u Winter :) Ja bym nie odważyła się , wziąć psa w takim stanie. Taki pies wymaga bardzo starannej opieki. wielkie brawa dla Winter :) Quote
majqa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Taką może mieć naturę, a dodatkowo, przecież nie wiemy, kto i do jakiego stopnia mu się przysłużył w przeszłości. Ta przecież jest nieznana. Quote
lilk_a Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Sokuś jakby odmłodniał :) skóra bardzo ładnie się goi , jeśli to po stosowaniu balsamu szostakowskiego to jestem pod wrażeniem , zawsze w niego wierzyłam ,( sama piłam to paskudztwo na nadżerki w żołądku ..brrrr ohyda , już tran chyba lepszy :)) Quote
Olga7 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Cantadorra napisał(a):Sako wygląda świetnie. Czy został przeniesiony do Vectry? Przepraszam za pomylkę -już wyjasnilam w tamtym poscie : Sako jest oczywiście u Winter7 . Czytalam poprzednio kilka postów Vectry pod rząd i wbil mi się w pamięć jej nick .Wiem b.dobrze,gdzie jest Sako,ale każdemu może się zdarzyć wpisać niewlaściwy nick ,gdy czyta sie wiele postów na wątków po kolei. Edited February 17, 2012 by Olga7 Quote
Kajka_72 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 olalolaa napisał(a):Jeśli chodzi o przeróżne zabiegi przy nim to Sako miał kaganiec zakładany w klinice skąd go odbierałam, dostaliśmy go nawet na zaś. Ugryzł mnie w transporcie bez większego powodu, pokazał zęby nie raz, poznałam tego psa i wiem że taki miał charakterek, nie jestem po żadnej stronie, tylko coś próbuje sprostować ;) Przyjmuje tlumaczenie. Oparlam sie na filmach, ktore widzialam. Ja jestem po stronie Sako :-) Piszesz ..."pokazal zeby nie raz" . Byc moze,tylko, ze teraz Sako boi sie reki, boi sie dotyku ...uczy sie akceptowac czlowieka, powoli probuje nabrac zaufania. Quote
zuzlikowa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Lecę na spacerek... miałas rację docho:loveu:- bardzo sie przyda, wiec jeszcze z doskoku tylko pytam: Są wieści od tego Pana? Quote
Kajka_72 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 zuzlikowa napisał(a):Lecę na spacerek... miałas rację docho:loveu:- bardzo sie przyda, wiec jeszcze z doskoku tylko pytam: Są wieści od tego Pana? Jeszcze nie ma. Sako jest u dr Sterny. Quote
lilk_a Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kajka_72 napisał(a):Jeszcze nie ma. Sako jest u dr Sterny. to czekamy , to ważna wizyta ... Quote
ania shirley Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jak Sako się czuje? Jakie są rokowania? Wiadomo coś o piesku? Quote
asiek.l-g Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 przepraszam z się wtrącę, ale od jakiegoś czasu nie pada już pytanie co z Sako?, jak się czuje co u niego a to jego watek.może najlepiej by było go po prostu zamknąć, do porozumienia i tak się nie dojdzie a będziemy sie tak nakręcać jeszcze długo. Quote
Recommended Posts