Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Sako mial b.dużo szczęscia ,że trafil do Winter i jej rodziny. Jesteście wspanialymi ludzmi Winter -uratowaliscie życie b.cierpiacemu wczesniej Sako. Jest to najlepszy dowód ,że wlaściwa opieka i zaangażowanie ludzi z sercem potrafi przywrócic nawet zdrowie psu tak ciężko zaniedbanemu i spisanemu tam wcześniej na straty.

Edit : Przepraszam za pomylkę :zamiast nicka :Winter wpisalam nicka Vectra . Sako jest oczywiscie u Winter.

Edited by Olga7
Posted

Jestem wzruszona ogromnie! Sako to inny pies! Dziewczyny, dowiedzcie się proszę, czy też musza mu kaganiec zakładać do pielęgnacji i czy juz trochę sam zmienia pozycję? Ta dumnie podniesiona głowa i ciekawy wzrok. Po prostu brak słów. Jego chyba wszystko teraz dziwi. 2 tygodnie chyba mineło a taka odmiana? Naprawdę trudno uwierzyć.
No i proszę podziękowac winter7!

Posted

Cantadorra napisał(a):
Sako wygląda świetnie. Czy został przeniesiony do Vectry?

tu chyba zaszła pomyłka w nickach , Sako jest u Winter :)
Ja bym nie odważyła się , wziąć psa w takim stanie. Taki pies wymaga bardzo starannej opieki.

Posted

Jeśli chodzi o przeróżne zabiegi przy nim to Sako miał kaganiec zakładany w klinice skąd go odbierałam, dostaliśmy go nawet na zaś. Ugryzł mnie w transporcie bez większego powodu, pokazał zęby nie raz, poznałam tego psa i wiem że taki miał charakterek, nie jestem po żadnej stronie, tylko coś próbuje sprostować ;)

Posted

Vectra napisał(a):
tu chyba zaszła pomyłka w nickach , Sako jest u Winter :)
Ja bym nie odważyła się , wziąć psa w takim stanie. Taki pies wymaga bardzo starannej opieki.

wielkie brawa dla Winter :)

Posted

Sokuś jakby odmłodniał :) skóra bardzo ładnie się goi , jeśli to po stosowaniu balsamu szostakowskiego to jestem pod wrażeniem , zawsze w niego wierzyłam ,( sama piłam to paskudztwo na nadżerki w żołądku ..brrrr ohyda , już tran chyba lepszy :))

Posted (edited)

Cantadorra napisał(a):
Sako wygląda świetnie. Czy został przeniesiony do Vectry?

Przepraszam za pomylkę -już wyjasnilam w tamtym poscie : Sako jest oczywiście u Winter7 .
Czytalam poprzednio kilka postów Vectry pod rząd i wbil mi się w pamięć jej nick .Wiem b.dobrze,gdzie jest Sako,ale każdemu może się zdarzyć wpisać niewlaściwy nick ,gdy czyta sie wiele postów na wątków po kolei.

Edited by Olga7
Posted

olalolaa napisał(a):
Jeśli chodzi o przeróżne zabiegi przy nim to Sako miał kaganiec zakładany w klinice skąd go odbierałam, dostaliśmy go nawet na zaś. Ugryzł mnie w transporcie bez większego powodu, pokazał zęby nie raz, poznałam tego psa i wiem że taki miał charakterek, nie jestem po żadnej stronie, tylko coś próbuje sprostować ;)

Przyjmuje tlumaczenie. Oparlam sie na filmach, ktore widzialam. Ja jestem po stronie Sako :-)
Piszesz ..."pokazal zeby nie raz" . Byc moze,tylko, ze teraz Sako boi sie reki, boi sie dotyku ...uczy sie akceptowac czlowieka, powoli probuje nabrac zaufania.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Lecę na spacerek... miałas rację docho:loveu:- bardzo sie przyda, wiec jeszcze z doskoku tylko pytam:
Są wieści od tego Pana?

Jeszcze nie ma. Sako jest u dr Sterny.

Posted

przepraszam z się wtrącę, ale od jakiegoś czasu nie pada już pytanie co z Sako?, jak się czuje co u niego a to jego watek.może najlepiej by było go po prostu zamknąć, do porozumienia i tak się nie dojdzie a będziemy sie tak nakręcać jeszcze długo.