Bogusik Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zaglądam jak zawsze do Sagusia i mocno trzymam kciuki!!! Quote
lilk_a Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Pewne ograniczenia np. w elektrostymulacji sa, bo najpierw musza sie zagoic odlezyny. Tkanka nie moze byc przerwana by skorzystac z pradow ale to tez z czasem :smile: trzeba by popytać kogoś kto się na tym dobrze zna ,ale słyszałam o stosowaniu terapii tens w leczeniu odleżyn , owrzodzeń i trudno gojących się ran Quote
Kajka_72 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Lilka, dziekujemy :-) temat juz opanowany :-) Jest kontakt z fizjoterapeutkami :-) Sakus ma wszystko czego potrzebuje. Winter spisuje sie na medal :-) Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 lilk_a napisał(a):trzeba by popytać kogoś kto się na tym dobrze zna ,ale słyszałam o stosowaniu terapii tens w leczeniu odleżyn , owrzodzeń i trudno gojących się ran Podrzućcie Winter nr Fundacji BERNARDYN- 601322200... oni podpowiedzą do kogo zwrócić się w Łodzi ( bo chyba dobrze umiejscawiam Winter?), a mają "swoich" wypróbowanych i skutecznych rehabilitantów... Quote
wapiszon Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Trzymaj się Sakuś i trzymaj się Winter :) Quote
zuzlikowa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 zuzlikowa napisał(a):Podrzućcie Winter nr Fundacji BERNARDYN- 601322200... oni podpowiedzą do kogo zwrócić się w Łodzi ( bo chyba dobrze umiejscawiam Winter?), a mają "swoich" wypróbowanych i skutecznych rehabilitantów... Już nie musicie :)... się same znalazły! Quote
dangos19 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Witaj Sakusiu Akrum - Twój post to to co powtórzyłabym w moim.......bardzo źle się z tym czuje, z nieświadomością i moimi podziękowaniami za opiekę. Wracaj do zdrowie Sakusiu Quote
Telimena Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 zapisuję Sakusia, bo i tak codziennie podczytuję i kibicuję psiakowi, trzymam kciuki Quote
wilczy zew Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Beatkaa']Poprosiłam wszystkich deklarujących na Sako,aby wypowiedzili się na wątku : kto podtrzymuje deklarację,a kto nie.Jeśli ktoś podtrzymuje deklarację to proszę mu wysłać nowy numerek konta. Stan konta Sako i rozliczenie na pierwszej stronie: 817,71zł, więc jak coś zdecydujecie to proszę o dane na PW aby przelać na wskazane konto,na potrzeby Sakusia. przyznaję że nie mam tu żadnej deklaracji ale nie wiem czy osoby płacące zauważyły,że rozliczenie jest po opłaceniu hotelu za luty Quote
Beatkaa Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='wilczy zew']przyznaję że nie mam tu żadnej deklaracji ale nie wiem czy osoby płacące zauważyły,że rozliczenie jest po opłaceniu hotelu za luty Tak,tak,zgadza się.Słuszna uwaga.Napisałam wczoraj o zwrot pieniędzy za luty.. Quote
kika_krk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Co nowego u Sakusia - jak się czuje dzielny piesek? Przesyłamy mega-mizianko - pozdrowienia dla Kasi Kika i Czaki :) Quote
Kajka_72 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 ania shirley napisał(a):Jak Sakuś się czuje?? Aniu, Sakus od 11 jest na rehabilitacji. Skora w coraz lepszym stanie, ma apetyt i ogolnie czuje sie niezle :-) Quote
dangos19 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Mam wrażenie że się wcinam, ale mam pytanie Co słychać u Sakusia, jak się rany goją???? Quote
majqa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kajka_72 napisał(a):Aniu, Sakus od 11 jest na rehabilitacji. Skora w coraz lepszym stanie, ma apetyt i ogolnie czuje sie niezle :-) Tak 3maj psiaku. Obyś dał radę!!! Quote
Kajka_72 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 dangos19 napisał(a):Mam wrażenie że się wcinam, ale mam pytanie Co słychać u Sakusia, jak się rany goją???? dangos ;-) drugi post nad Twoim :-) Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kajka_72 napisał(a):Aniu, Sakus od 11 jest na rehabilitacji. Skora w coraz lepszym stanie, ma apetyt i ogolnie czuje sie niezle :-) Czy są choć maleńkie dowody na to, że chłopaczek ma szansę choć niepewnie stanąć na łapkach i choć z pomocą, poruszać się? Quote
Kajka_72 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 zuzlikowa napisał(a):Czy są choć maleńkie dowody na to, że chłopaczek ma szansę choć niepewnie stanąć na łapkach i choć z pomocą, poruszać się? Moim zdaniem tak. Oczywiscie rokowania sa bardzo ostrozne ale szansa jest. Sakus przebiera lapkami, porusza ogonkiem, przy postawieniu (oczywiscie rowniez podtrzymaniu) na chwile prostuje lapki, pozniej one miekna ale to zrozumiale. Piesek ma zupelny zanik miesni, ale mozna je odbudowac. Stawy sa juz rozruszane, nie "skrzypia" . Tez pozytyw. O tym, ze pies ma szanse i trzeba probowac , nie zadecydowala Kasia lecz doktor i rehabilitantka. To moim zdanie rowniez dobrze rokuje :-) Quote
Kajka_72 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Kilka slow o Sako :-) Dzisiaj bardzo dobre moim zdaniem wiesci:-) Kasia nazwala to "jakby powialo optymizmem;-)) Sakus rozluzniony, lepsze napiecie miesni , przy prostowaniu odciaga lapke , jakby chcial ja zabrac :multi: Sam napreza miesnie jakby chcial sie przeciagnac :-)Czyli czuje... czyli reaguje na rehabilitacje :multi:Apetyt dopisuje, odlezyny sie fajnie goja , Kasia stosuje codziennie laser i jest zadowolona z efektow uzycia b. Szostakowskiego .Od jutro w dawkowaniu BB Recovery. Jutro dr Sterna obejrzy Sako. To bardzo wazna wuzyta:-) Jak widac ...da sie :-) Kasiu - dziekuje :loveu: Zaraz wstawie nowe fotki Sako ;-) Edited February 15, 2012 by Kajka_72 Quote
Recommended Posts