Bjuta Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 winter7 napisał(a):No, tak już mam czasami. Za dobra jestem. :) Jednemu załatwiłam profesjonalną sesję zdjęciową do ogłoszeń, to mnie dziabnął, bo mu w kadr weszłam...:diabloti: No wiesz... Jak mogłaś!!! Quote
Mysia_ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 winter7 napisał(a):No, tak już mam czasami. Za dobra jestem. :) Jednemu załatwiłam profesjonalną sesję zdjęciową do ogłoszeń, to mnie dziabnął, bo mu w kadr weszłam...:diabloti: o qrczę i to był też zabrzanin :evil_lol: Quote
marra Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Sako jest wyjątkowy :) a jak się mu wchodzi w kadr to atak był absolutnie uzasadniony :D EDIT: kochani prosimy o pomoc, deklaracje potrzebne chociażby najmniejsze żeby nie wyrzucić psinki spowrotem na ulicę :( http://www.dogomania.pl/threads/216384-Poszukujemy-domu-tymczasowego-dla-suczki!!!PILNE!!!?p=17844150#post17844150 Quote
Beatkaa Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 A będa może jakieś foteczki Sakusia?Stęskniłam się za nim :evil_lol::loveu: Quote
piescofajnyjest Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 tak, tak...czykamy na fotki :) buziole dla Sakulca :) Quote
marra Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja oprócz Sakusia zobaczyłabym jeszcze tego miłego pana który tak ładnie siedzi :D Quote
Beatkaa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 marra napisał(a):Ja oprócz Sakusia zobaczyłabym jeszcze tego miłego pana który tak ładnie siedzi :D no pewnie,jego na wątek tez zapraszamy :D Quote
dangos19 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 no pewnie...ja też, ja też chcę ich pooglądać Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Foteczki muszę zrobić, bo ostatnio nawet nie brałam aparatu do ręki. W nocy Hera pojechała do swojego nowego domku do Londynu. Dziś w nocy powinna dotrzeć. Przed podróżą wylizała Sakusiowi ostatni raz czule podbrzusze. Dostałam dziś Arthoflex od Winter7. Bardzo dziękujemy! Sakusiowi się przyda, bo łapiny koślawe, a pogody też nie najfajniejsze. Nockę spędza z Ząbalkiem w psim pomieszczeniu na kołderkach. Zdążył już zwalić bombę pod drzwiami ;) Dziś go bezpardonowo wyczesałam. Pychol zmarszczony, warczał jak stary motor, zapowietrzał się, ale nie ugryzł. Zzesałam filce, kołtuny i jakieś kędziorki czule przez niego hodowane. Bardzo ładnie i posłusznie stał do czesania pomijając warkoty i marszczenia ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Cieszę się że nasz Sakulo w dobrej formie :) Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Hera do Londynu? O kurczę,to nieźle się jej trafiło ;) Sakuś pielęgnacja dla Twojego dobra- zrozum to wreszcie :lol: Quote
dangos19 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Sakuś będzie Ci brakowało lizania Hery, kto podbrzusze wyliże? Quote
Czarodziejka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Na pewno nie ja 8) Sako przespał nockę z Ząbalem w psiej sypialce pod kluczem i nad ranem zastałam zgrabną kupę zawiniętą dyskretnie w ręcznik. Dziś po kolacji Sakuś dosłownie przyrósł do trawnika i nie było mowy, żeby go przesadzić do pomieszczenia. Noce są dość ciepłe, ale ranki bardzo zimne. Pocieszam się tym, że Sako jest czuły na punkcie swego łysego podbrzusza i kiedy mu coś nie pasuje, to idzie do garażu na kołdrę. Tak więc nie powinien zmarznąć. Quote
Beatkaa Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 No wiadomo,nic na siłę ;)Sakuś chyba wychodzi z założenia,że da sobie sam radę:D Quote
dangos19 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Witam Sakusia i myzianko po gołym brzuszku Quote
marra Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Sako to jest agent :) ale myślę że kochany :) Quote
Czarodziejka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Tu wczorajszy Sakulec w obiektywie APSY. Wyczesany 8) Robiłam, co mogłam, żeby wstydu nie przynosił, ale efekt jak widać niezbyt reprezentacyjny. Za obiektywem APSA, więc niezbyt ufne spojrzenie. O pogłaskaniu mowy nie było, bo się zmarszczył od czubka nosa po sam ogon i rozgulgotał jak indor. Taki towarzyski... Quote
róża35 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kiedy wychodziłyśmy na mały spacerek,kiedy Sako był w klinice ,obowiązkowo było czesanko,ale ,jak to Sakuś ,najlepiej pasowało mu szczotkowanie po grzbiecie,leciutko,a gdy było odrobinkę mocniej,ciągnął przed siebie,siłacz jeden:cool3:,nie daj Boże czesać pod bródką:mad:,ale tu,na tych zdjęciach widać jakoś opanowane pokrycie Sakulca;) Quote
Cantadorra Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Wiecie co, ale te odstające włoski-kołtunki dodają mu uroku :) Mi się podoba :) Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Nie jest źle,ale widać to nieufne spojrzenie ;) A jeśli chodzi o sierść to naprawdę widać,że zadbana:cool: Quote
dangos19 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Sakuś i nie tylko On wyglądają pięknie Myzianko dla chłopaka....jak się da. Quote
Beatkaa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Majowa,wpisałaś w tytule przelewu,że to za wrzesień,ale wrzesień już masz opłacony i ta deklaracja jest na październik ;) Quote
Czarodziejka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Sakuś ma wyczesany grzbiet i nieco boki, a tam, gdzie się marszczy - na brzuchu i wokół twarzy nie tknięty. Tak więc wygląda promieniście 8) Faktycznie lubi być czesany po grzbiecie i bardzo ładnie stoi podczas zabiegu, ale łepetynę już nie bardzo chce dać, o brzuchu zapomnij...Zresztą na wystawę nie jedzie. Quote
majowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Beatkaa']Majowa,wpisałaś w tytule przelewu,że to za wrzesień,ale wrzesień już masz opłacony i ta deklaracja jest na październik ;) tak tak, ja daje wykonaj ponownie to mi sie czasem zaplącze poprzedni miesiąc Quote
Recommended Posts