Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

winter7 napisał(a):
No, tak już mam czasami. Za dobra jestem. :) Jednemu załatwiłam profesjonalną sesję zdjęciową do ogłoszeń, to mnie dziabnął, bo mu w kadr weszłam...:diabloti:

No wiesz... Jak mogłaś!!!

Posted

winter7 napisał(a):
No, tak już mam czasami. Za dobra jestem. :) Jednemu załatwiłam profesjonalną sesję zdjęciową do ogłoszeń, to mnie dziabnął, bo mu w kadr weszłam...:diabloti:

o qrczę i to był też zabrzanin :evil_lol:

Posted

Foteczki muszę zrobić, bo ostatnio nawet nie brałam aparatu do ręki. W nocy Hera pojechała do swojego nowego domku do Londynu. Dziś w nocy powinna dotrzeć. Przed podróżą wylizała Sakusiowi ostatni raz czule podbrzusze.
Dostałam dziś Arthoflex od Winter7. Bardzo dziękujemy! Sakusiowi się przyda, bo łapiny koślawe, a pogody też nie najfajniejsze. Nockę spędza z Ząbalkiem w psim pomieszczeniu na kołderkach. Zdążył już zwalić bombę pod drzwiami ;) Dziś go bezpardonowo wyczesałam. Pychol zmarszczony, warczał jak stary motor, zapowietrzał się, ale nie ugryzł. Zzesałam filce, kołtuny i jakieś kędziorki czule przez niego hodowane. Bardzo ładnie i posłusznie stał do czesania pomijając warkoty i marszczenia ;)

Posted

Na pewno nie ja 8)

Sako przespał nockę z Ząbalem w psiej sypialce pod kluczem i nad ranem zastałam zgrabną kupę zawiniętą dyskretnie w ręcznik. Dziś po kolacji Sakuś dosłownie przyrósł do trawnika i nie było mowy, żeby go przesadzić do pomieszczenia. Noce są dość ciepłe, ale ranki bardzo zimne. Pocieszam się tym, że Sako jest czuły na punkcie swego łysego podbrzusza i kiedy mu coś nie pasuje, to idzie do garażu na kołdrę. Tak więc nie powinien zmarznąć.

Posted

Tu wczorajszy Sakulec w obiektywie APSY. Wyczesany 8) Robiłam, co mogłam, żeby wstydu nie przynosił, ale efekt jak widać niezbyt reprezentacyjny.

Za obiektywem APSA, więc niezbyt ufne spojrzenie. O pogłaskaniu mowy nie było, bo się zmarszczył od czubka nosa po sam ogon i rozgulgotał jak indor. Taki towarzyski...

Posted

Kiedy wychodziłyśmy na mały spacerek,kiedy Sako był w klinice ,obowiązkowo było czesanko,ale ,jak to Sakuś ,najlepiej pasowało mu szczotkowanie po grzbiecie,leciutko,a gdy było odrobinkę mocniej,ciągnął przed siebie,siłacz jeden:cool3:,nie daj Boże czesać pod bródką:mad:,ale tu,na tych zdjęciach widać jakoś opanowane pokrycie Sakulca;)

Posted

Sakuś ma wyczesany grzbiet i nieco boki, a tam, gdzie się marszczy - na brzuchu i wokół twarzy nie tknięty. Tak więc wygląda promieniście 8) Faktycznie lubi być czesany po grzbiecie i bardzo ładnie stoi podczas zabiegu, ale łepetynę już nie bardzo chce dać, o brzuchu zapomnij...Zresztą na wystawę nie jedzie.

Posted

[quote name='Beatkaa']Majowa,wpisałaś w tytule przelewu,że to za wrzesień,ale wrzesień już masz opłacony i ta deklaracja jest na październik ;) tak tak, ja daje wykonaj ponownie to mi sie czasem zaplącze poprzedni miesiąc