dangos19 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Myzianko dla Sakula i pytam o jego zdrówko Quote
marra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Sako wiem że tego nie lubisz ale przesyłam Ci miziaki i buziaki :D Quote
Beatkaa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='marra']Sako wiem że tego nie lubisz ale przesyłam Ci miziaki i buziaki :D[/QUOTE] hehe,on tak tylko udaje,że nie lubi :eviltong::eviltong: Quote
Czarodziejka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No nie wiem...8) Po kolacji, kiedy już spełniłam swą funkcję karmicielki nie są mile widziane jakiekolwiek pieszczoty. Na głodzie jest bardziej przyjazny ;) Sakuś nocki spędza już wygodnie w mięciutkimj legowisku na kocykach i kołderkach. Quote
Beatkaa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 No cóż,trzeba się pogodzić z tym jaki jest ;) I tak go kochamy! Quote
marra Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Beatkaa']No cóż,trzeba się pogodzić z tym jaki jest ;) I tak go kochamy![/QUOTE] O pewnie ! lubimy takich złośliwych staruchów :D:D:D ja wczoraj chciałam wyciągnąć mojemu psu taką jadalną piłkę bo tradycyjnie chciał ją zakopać, ale od razu pokazał mi gdzie jest moje miejsce i dałam sobie spokój ;) Quote
Beatkaa Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 kolega Sakusia ze schroniska..w tarapatach :( Było RTG i ma dysplazję,a kosztów prawie brak na leczenie..może chociaż jakiś bazarek cegiełkowy ktos mógłby wyczarować dla tego dostojnego straszego pana w potrzebie...bardzo proszę - pomóżcie :placz: http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpuś-już-w-hoteliku-potrzebne-jednorazowe-deklaracje-na-leczenie!-PILNE Quote
Beatkaa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Ja też odwiedzam Sakusia :) Rozliczenie na pierwszej stronie uzupełnione ;) Quote
Czarodziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Sakuś mnie dziś łapnął w rękawiczkę, bo go chciałam odgonić od cudzego gara ;) Strategia Sakusiowego jedzenia jest następująca. Zjeść warstwę wierzchnią ze swojej porcji i ruszyć na podbój cudzych garów. Przyłapałam Sako na takiej próbie podebrania komuś czegoś i chciałam go pacnąć rękawiczką, a on ją łapnął. Bystre toto, nie ma co ;) Quote
Beatkaa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Ale spryciarz z niego... :evil_lol: Mam nadzieję,że nie zostawił śladu na ręce... Quote
Czarodziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nie, rękawiczkę trzymałam w ręce, nie miałam jej nałożonej. Kończy się Arthoflex. Możemy zrobić przerwę, albo kupić następne opakowanie. Dodam, że podaję mu również 3 tabletki Dolfos Senior, tak jak reszcie staruszków, tak więc ma tu dobrą suplementację ;) Quote
Mysia_ Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Chyba trzeba robić przerwę? My zawsze robimy miesiąc przerwy miedzy jedną butlą a drugą.... Sako to rzeczywiście jest nerwus :eviltong: może to już demencja starcza :evil_lol: chociaż on chyba taki jest całe życie :diabloti: Quote
Beatkaa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Ja też myślę,że trzeba zrobić przerwę..ale ja już w razie czego dam znać cioteczce winter7 czy mogłaby zasponsorować kolejne opakowanie i żeby miał w zapasie.;) A za ten Dolfos Senior jesteśmy coś winni ? Dobrze,że wyszłaś cało z tego napadu Sakusia na rękawiczkę:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dolfos Senior jest odemnie dla moich staruszków. Nic nie jesteście winni ;) Quote
Beatkaa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Czarodziejka']Dolfos Senior jest odemnie dla moich staruszków. Nic nie jesteście winni ;)[/QUOTE] W takim razie nie zostaje mi nic innego jak podziękować ;) Quote
Czarodziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nie ma za co. Ja już tak się przyzwyczaiłam do pigułowania stadka, że jak mi czegoś braknie, to czuję straszliwą pustkę. Musi być piguła i koniec :) Quote
marra Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 W najbliższych dniach przeleję moja deklarację :) Quote
piescofajnyjest Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 glaski dla Sakula :) a to lobuz!!!! Quote
Beatkaa Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='marra']W najbliższych dniach przeleję moja deklarację :)[/QUOTE] Jasne,nie ma problemu ;) Quote
dangos19 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 witam Sakusia, mam nadzieję, że godzi się z Daszą i dzielą się posłankami Quote
Recommended Posts