Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie wiem...8) Po kolacji, kiedy już spełniłam swą funkcję karmicielki nie są mile widziane jakiekolwiek pieszczoty. Na głodzie jest bardziej przyjazny ;) Sakuś nocki spędza już wygodnie w mięciutkimj legowisku na kocykach i kołderkach.

Posted

[quote name='Beatkaa']No cóż,trzeba się pogodzić z tym jaki jest ;) I tak go kochamy![/QUOTE]

O pewnie ! lubimy takich złośliwych staruchów :D:D:D ja wczoraj chciałam wyciągnąć mojemu psu taką jadalną piłkę bo tradycyjnie chciał ją zakopać, ale od razu pokazał mi gdzie jest moje miejsce i dałam sobie spokój ;)

Posted

Sakuś mnie dziś łapnął w rękawiczkę, bo go chciałam odgonić od cudzego gara ;) Strategia Sakusiowego jedzenia jest następująca. Zjeść warstwę wierzchnią ze swojej porcji i ruszyć na podbój cudzych garów. Przyłapałam Sako na takiej próbie podebrania komuś czegoś i chciałam go pacnąć rękawiczką, a on ją łapnął. Bystre toto, nie ma co ;)

Posted

Nie, rękawiczkę trzymałam w ręce, nie miałam jej nałożonej. Kończy się Arthoflex. Możemy zrobić przerwę, albo kupić następne opakowanie. Dodam, że podaję mu również 3 tabletki Dolfos Senior, tak jak reszcie staruszków, tak więc ma tu dobrą suplementację ;)

Posted

Chyba trzeba robić przerwę? My zawsze robimy miesiąc przerwy miedzy jedną butlą a drugą....

Sako to rzeczywiście jest nerwus :eviltong: może to już demencja starcza :evil_lol: chociaż on chyba taki jest całe życie :diabloti:

Posted

Ja też myślę,że trzeba zrobić przerwę..ale ja już w razie czego dam znać cioteczce winter7 czy mogłaby zasponsorować kolejne opakowanie i żeby miał w zapasie.;) A za ten Dolfos Senior jesteśmy coś winni ?
Dobrze,że wyszłaś cało z tego napadu Sakusia na rękawiczkę:evil_lol:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Dolfos Senior jest odemnie dla moich staruszków. Nic nie jesteście winni ;)[/QUOTE]

W takim razie nie zostaje mi nic innego jak podziękować ;)