marra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Czarodziejka napisał(a):Ząbalek ma swój wątek i sporo fotek na nim ;) Sako dostaje już swój Arthoflex, bo wydaje mi się, że czas już i pora. Ostatnie dni były piękne, ciepłe i słoneczne, ale wczorajsza noc już paskudna. Sako został zmuszony, wraz z Ząbalkiem i Reksiem z łysym grzbietem, do spania w psim pokoiku na kocykach od Kocurka zresztą ;) Sako burczał, marszczył papę i zapowietrzał się, kiedy go prowadziłam do spania, bo on lubi tylko na trawie. Nigdy nie sypiał w garażu na kocykach, chyba, że lało. Teraz chłody, a on ma łyse podbrzusze. Zapierał się również Ząbal. Nad ranem zastałam go pod drzwiami we własnej kupie. Nie wytrzymał. Sako udaje agresora, ale jednocześnie widzę, że mogę z nim robić wszystko. Ostatnio go drapałam za uszami, a ona zmarszczony jak harmonijka warczał niczym atakujący lew. Wszystkie kły obnażone, a ogon macha ;) Taki jest Sako. Ja swojego Onka tak samo ciągnę w zimę na noc do spania w korytarzu, reaguje tak samo jak Sako, chyba że mnie przechytrzy i zwieje do budy wtedy pozamiatane, ręki do środka nie wsadzisz :D Quote
Mysia_ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ojjj Sakuś już nie udawaj, że taki zły jesteś :eviltong: i tak Czarodziejka nic sobie z tego robi :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Sakuś wszyscy wiemy,że pod maską agresora kryje sie całkiem inny pies :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do wyniszczonych podhalanów :-( psiaki są chore i całe w strupach :-( zupełnie zrezygnowane :-( http://www.dogomania.pl/threads/2150...m-bedzie/page3 Quote
Syla Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Za wrzesień wyślę jutro, zapomniałam Ci powiedzieć.Nie zapomniałam wysłać, czasem mam po 20stym dopiero.Pozdrawiam Sakusia. Quote
Beatkaa Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Syla napisał(a):Za wrzesień wyślę jutro, zapomniałam Ci powiedzieć.Nie zapomniałam wysłać, czasem mam po 20stym dopiero.Pozdrawiam Sakusia. Ok,nie ma problemu kochana :) Quote
dangos19 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Głaski dla Sakula i jego towarzyszy. Kochane starowinki........... Quote
Beatkaa Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Jutro uzupełnię rozliczenie z nowymi wpłatami :) Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Sakuś nocki spędza już w garażu na posłankach. Sam sobie wybiera miejsce, co mnie cieszy, bo Ząbala muszę siłą pakować do psiego pomieszczenia, bo wogóle nie chce sam nigdzie schować się przed chłodem, a przecież jest chudziutki i ma krótką sierść. Sakuś jest mądry chłopak, chociaż kiedy zrobi się zimno nie będzie miał wyjścia i też mu chyba grozi spanie w psim pokoiku - powoli go wykańczam. Dziś podszedł się wtulić w moją nogę i kiedy go głaskałam warczał tylko troszkę w moje spodnie ;) Quote
dangos19 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Taki warczołek z naszego Sakula - pewnie ten typ potrzebuje dużo czasu, ale skoro sam przychodzi się tulić tzn że jest coraz lepiej i że potrzebuje miłości. Najważniejsze że tą miłość ma od kochanej Czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 I od Herci, która mu liże podbrzusze ;) Quote
Mysia_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 dobrze, że jednak Sakuś z własnej woli wybiera już nocki w garażu :) a Hercia to która? ;) Quote
Czarodziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Młodziutka piękność, która lada moment wyrusza do Anglii do swojego domku ;) Quote
Mysia_ Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 rzeczywiście piękna :) w takim razie jej życzę szerokiej drogi i domku najlepszego z możliwych, a Sako pewnie znajdzie sobie inne towarzystwo ;) Quote
Beatkaa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Sakuś to mądry psiak!:loveu: I jeszcze ma wzięcie u płci przeciwnej :cool3: Quote
piescofajnyjest Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 buziaki dla Sakula i narzeczonej :) Quote
agusiazet Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Poszła moja wrześniowa deklaracja dla Sako! Quote
Beatkaa Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 agusiazet napisał(a):Poszła moja wrześniowa deklaracja dla Sako! Ok,dzięki,jak dojdzie to będzie w rozliczeniu ;) Quote
Beatkaa Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Przelałam dziś 300zł za hotelik za październik 2011 ;) Quote
dangos19 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Buziole dla Sakusia i całego towarzystwa Quote
Recommended Posts