Mysia_ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sakuś od dziś łyka dodatkowo po 2 tabletki Dolfos Senior. To suplement ogólnie poprawiający kondycję starszych psów. Mam tu teraz mały plac budowy i czasem trzeba psy usunąć przed wjazdem ciężarówki. Sako bardzo ładnie daje mi się podpiąć na smycz i idzie bardzo chętnie tam, gdzie prowadzę. Żeby jeszcze dał się tak gładko wyczesać ;) moze i kiedyś będzie chętny na czesanko ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Odwiedzamy weekendowo Sakula :) Quote
Czarodziejka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Sakuś wygrzewa doopkę w słońcu. Mamy piękną pogodę. Wczoraj kilka razy przejechałam mu szczotą po grzbiecie podczas czesania innych psów. Rozwarczał się, ale pozowlił na zabiegi o ile nie zjeżdżałam mu z czesaniem na boki. Tak więc grzbiet już z głowy ;) Quote
Beatkaa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sakuś wygrzewa doopkę w słońcu. Mamy piękną pogodę. Wczoraj kilka razy przejechałam mu szczotą po grzbiecie podczas czesania innych psów. Rozwarczał się, ale pozowlił na zabiegi o ile nie zjeżdżałam mu z czesaniem na boki. Tak więc grzbiet już z głowy ;) po nitce do kłębka :evil_lol::evil_lol: Quote
BERKANO Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 co On taki dziki z tym czesaniem??? Quote
anula42 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ja postaram się załatwić taka fajną rękawicę- kupiłam to u pewnego pana który przywozi takie różne rzeczy z Niemiec(proszki itd....) to jest rękawica z firmy Fackelmann (super fajna rzecz, jeszcze u nas jej nie widziałam)wyglada jak rękawiczka ogrodowa (praworęczna) tylko na spodzie ma takie wypustki które czesają pieska a jednocześnie daja mu uczucie głasków....nawet mój Bambuś się na to nabiera Quote
Czarodziejka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jakieś tam fotki z wakacji ;) Ten dziwaczek to Ząbalek. Zwykł siadywać w najdziwniejszych pozycjach. Quote
ania > Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Sakuś dostojny jak zawsze :) a Ząbalek jest niesamowity! nie pamiętam czy pisałaś wcześniej, on tak po prostu lubi siedzieć czy jest na coś chory? Quote
Beatkaa Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 http://img695.imageshack.us/img695/5371/obraz686g.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czarodziejka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Staruszek Ząbalek tak sobie czasem przysiada ;) Quote
marra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jezusie jak ten pies siedzi !!!!! buhahahaha no tego jeszcze nie widziałam:roflt::roflt::roflt: nie mogę się napatrzeć, świetne !!!!:diabloti: Chce więcej Ząbalka :evil_lol: Apropo szczotki opisanej powyżej, zdaje się że to jest zgrzebło,często spotykane w jeździeckich sklepach, mówimy o tym ? http://www.nokaut.pl/szukaj/pielegnacja-psow/zgrzeblo-rekawica.html Ps. Wysłałam dziś pieniążki dla Sako :) a teraz idę jeszcze spojrzeć na Zabalka :D Quote
majowa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Zabalek miszcz świata, koleżanka miała haszczaka który siadał jej tak na kolanach :) na poczatku właził normalnie a potem buch nózki do przodu i siedze jak ta lala moje pieniadze dla Sako tez poszły Quote
Beatkaa Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 rozliczenie uzupełnione :) kochani,19.09 wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do internetu przez 3 dni,wracam późno wieczorem 21.09 więc myślę,że w czwartek już pojawię się na dogo i wszystko uzupełnię;) Quote
dangos19 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Głaski dla Sakusia. Kochane staruszki...Ząbalek jest niesamowity w takiej pozie - pięknie wygląda, zresztą wszystkie do wyściskania. Quote
Mysia_ Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 cudna sesja zdjęciowa staruszków :loveu: korzystają ze słoneczka i doskonale ich rozumiem ;) Quote
marra Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ząbal wygląda jak taki rozjechany koleś co mu wszystko jedno :D To się nadaje do jakiegoś programu o śmiechowych zwierzętach ;) Quote
Czarodziejka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ząbalek ma swój wątek i sporo fotek na nim ;) Sako dostaje już swój Arthoflex, bo wydaje mi się, że czas już i pora. Ostatnie dni były piękne, ciepłe i słoneczne, ale wczorajsza noc już paskudna. Sako został zmuszony, wraz z Ząbalkiem i Reksiem z łysym grzbietem, do spania w psim pokoiku na kocykach od Kocurka zresztą ;) Sako burczał, marszczył papę i zapowietrzał się, kiedy go prowadziłam do spania, bo on lubi tylko na trawie. Nigdy nie sypiał w garażu na kocykach, chyba, że lało. Teraz chłody, a on ma łyse podbrzusze. Zapierał się również Ząbal. Nad ranem zastałam go pod drzwiami we własnej kupie. Nie wytrzymał. Sako udaje agresora, ale jednocześnie widzę, że mogę z nim robić wszystko. Ostatnio go drapałam za uszami, a ona zmarszczony jak harmonijka warczał niczym atakujący lew. Wszystkie kły obnażone, a ogon macha ;) Taki jest Sako. Quote
Kocurek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Oj Sakulek to juz chyba zostanie takim "akordeonem pomarszczonym"...haha. A kocyki nie ode mnie,ja psiakom dogodzilam smrodami obrzydliwymi...:) Quote
Czarodziejka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ups...wybacz. Smrody już dawmo przeszły do historii. Obrzydliwe były faktycznie 8) Psy wniebowzięte z tego tytułu. Nie pamiętam więc od kogo ten dar. W każdym razie jest jak najbardziej w użyciu :) Quote
Recommended Posts