Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Sakuś od dziś łyka dodatkowo po 2 tabletki Dolfos Senior. To suplement ogólnie poprawiający kondycję starszych psów. Mam tu teraz mały plac budowy i czasem trzeba psy usunąć przed wjazdem ciężarówki. Sako bardzo ładnie daje mi się podpiąć na smycz i idzie bardzo chętnie tam, gdzie prowadzę. Żeby jeszcze dał się tak gładko wyczesać ;)

moze i kiedyś będzie chętny na czesanko ;)

Posted

Sakuś wygrzewa doopkę w słońcu. Mamy piękną pogodę. Wczoraj kilka razy przejechałam mu szczotą po grzbiecie podczas czesania innych psów. Rozwarczał się, ale pozowlił na zabiegi o ile nie zjeżdżałam mu z czesaniem na boki. Tak więc grzbiet już z głowy ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Sakuś wygrzewa doopkę w słońcu. Mamy piękną pogodę. Wczoraj kilka razy przejechałam mu szczotą po grzbiecie podczas czesania innych psów. Rozwarczał się, ale pozowlił na zabiegi o ile nie zjeżdżałam mu z czesaniem na boki. Tak więc grzbiet już z głowy ;)

po nitce do kłębka :evil_lol::evil_lol:

Posted

ja postaram się załatwić taka fajną rękawicę- kupiłam to u pewnego pana który przywozi takie różne rzeczy z Niemiec(proszki itd....) to jest rękawica z firmy Fackelmann (super fajna rzecz, jeszcze u nas jej nie widziałam)wyglada jak rękawiczka ogrodowa (praworęczna) tylko na spodzie ma takie wypustki które czesają pieska a jednocześnie daja mu uczucie głasków....nawet mój Bambuś się na to nabiera

Posted

Jezusie jak ten pies siedzi !!!!! buhahahaha no tego jeszcze nie widziałam:roflt::roflt::roflt: nie mogę się napatrzeć, świetne !!!!:diabloti: Chce więcej Ząbalka :evil_lol:

Apropo szczotki opisanej powyżej, zdaje się że to jest zgrzebło,często spotykane w jeździeckich sklepach, mówimy o tym ? http://www.nokaut.pl/szukaj/pielegnacja-psow/zgrzeblo-rekawica.html

Ps. Wysłałam dziś pieniążki dla Sako :) a teraz idę jeszcze spojrzeć na Zabalka :D

Posted

Zabalek miszcz świata,
koleżanka miała haszczaka który siadał jej tak na kolanach :) na poczatku właził normalnie a potem buch nózki do przodu i siedze jak ta lala
moje pieniadze dla Sako tez poszły

Posted

rozliczenie uzupełnione :)

kochani,19.09 wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do internetu przez 3 dni,wracam późno wieczorem 21.09 więc myślę,że w czwartek już pojawię się na dogo i wszystko uzupełnię;)

Posted

Ząbalek ma swój wątek i sporo fotek na nim ;)
Sako dostaje już swój Arthoflex, bo wydaje mi się, że czas już i pora. Ostatnie dni były piękne, ciepłe i słoneczne, ale wczorajsza noc już paskudna. Sako został zmuszony, wraz z Ząbalkiem i Reksiem z łysym grzbietem, do spania w psim pokoiku na kocykach od Kocurka zresztą ;) Sako burczał, marszczył papę i zapowietrzał się, kiedy go prowadziłam do spania, bo on lubi tylko na trawie. Nigdy nie sypiał w garażu na kocykach, chyba, że lało. Teraz chłody, a on ma łyse podbrzusze. Zapierał się również Ząbal. Nad ranem zastałam go pod drzwiami we własnej kupie. Nie wytrzymał. Sako udaje agresora, ale jednocześnie widzę, że mogę z nim robić wszystko. Ostatnio go drapałam za uszami, a ona zmarszczony jak harmonijka warczał niczym atakujący lew. Wszystkie kły obnażone, a ogon macha ;) Taki jest Sako.