Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beatkaa napisał(a):
warto marzyć ! :) nie trać nadziei ;)

Musiałabym rodziców wyprowadzić :P a póki co to ja mieszkam u nich a nie oni u mnie ;)

Posted

Sako został dziś zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, bo zbliża się termin, a zebrałam potrzebujące staruszki i wetki dojechały. Sakusiowi trzeba było założyć kaganiec, bo mimo, iż nie rzucał się, to zmarszczył pysk w 1/3 długości i postawił uszy. Na szczęście mamy już po problemie ;) Koszt szczepienia 25zł

Posted

no Sakuś poprawiam się i odwiedzam mojego ulubieńca :):)

kochani na bieżąco wpisuję na pierwszej stronie wpłaty,które do mnie przychodzą na Sakusia.wszystkim serdecznie dziękuję :loveu:

Posted

Ja też wpadam do Sakula...ale pogoda okropna :( a jutro się sierpień zaczyna,no zobaczymy,bo ciągle mówią,że sierpień ma być słoneczny:roll:a u Was Czarodziejko jaka pogoda?

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Narzekań nie zauważyłam, ani pogorszenia samopoczucia. Jest po swojemu zadowolony z życia ;)

To cieszę się bardzo bardzo bardzo :)

Posted

Moja wpłata poszła, ale Sako ma tyle na plusie, że proszę więcej nie przysyłać mi ponagleń, pamiętam o moich deklaracjach, mam na ten cel załozony zeszyt, w którym wszystko notuję!Myślałam, że tu katastrofa finansowa i stąd te ponaglenie:)