asikowska Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 wchodzę a tu tyle dobrych wieści, Sako jesteś w dobrych rękach:) ściskam mocno:) Quote
marra Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ileż tu zmian nastało w ciągu ostatnich dni. Sako bądź szczęśliwy a nie agresywny ;) mam takiego psycholka w domu też, przy wszystkich zabiegach leczniczych poprostu wariacja. Wszystkiego dobrego Sako !! Quote
szafra Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja również cieszę się bardzo ! Miziaki dla Sako...:loveu::loveu:asikowska napisał(a):wchodzę a tu tyle dobrych wieści, Sako jesteś w dobrych rękach:) ściskam mocno:) Quote
majowa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dziś wieczorem ok 20tej ruszam z bazarkiem dla kawalera http://www.dogomania.pl/threads/209677-Dla-Sako-z-dysplazj%C4%85-Emki-Mini-Isi-i-Cookie-bi%C5%BCuteria-perfumy-i-inne Beatko czy będziesz skarbnikiem Sako potwierdzającym wpłate z bazarku? Quote
Beatkaa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 majowa napisał(a):Dziś wieczorem ok 20tej ruszam z bazarkiem dla kawalera http://www.dogomania.pl/threads/209677-Dla-Sako-z-dysplazj%C4%85-Emki-Mini-Isi-i-Cookie-bi%C5%BCuteria-perfumy-i-inne Beatko czy będziesz skarbnikiem Sako potwierdzającym wpłate z bazarku? Jasne,nie ma problemu :) Dzięki ! Quote
Beatkaa Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Witaj Sakusiu wieczorkiem...ciekawe jak tam dzisiejsze zakrapianie uszek i co w związku z tym czyszczeniem co wet poradził/poradzi... Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Na Animalu podano jakis czas temu informację,że w Niemczech stosuje się dla psów mających dysplazję kurację z zastrzyków ze srebra..Tu na dogomanii sa osoby z Niemiec może wiedzą coś o tej kuracji.. Tak głośno myślę.Podawali jeszcze,że to jest drogie,ale skuteczne. E/W Quote
Czarodziejka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Uszyska zgwałcone po raz ostatni, bo antybiotyk się skończył. A tak sobie radzi Sakuś ;) Quote
_Goldenek2 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Cudnie wygląda :):):). Ale następna bieda potrzebuje ciotki Waszej pomocy :( Błagamy o każde 5 zł deklaracji stałej dla ślepej suni http://www.dogomania.pl/threads/2086...-dr.-Garncarza!! Quote
Beatkaa Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Ale Sakuś pięknie wygląda :loveu::loveu: Czarodziejko to jak teraz z tymi uszkami jego...? nie wiem jak z tym jego zapaleniem uszka i czy dalej powinien coś brać..:roll: Quote
Czarodziejka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Beatkaa napisał(a):Ale Sakuś pięknie wygląda :loveu::loveu: Czarodziejko to jak teraz z tymi uszkami jego...? nie wiem jak z tym jego zapaleniem uszka i czy dalej powinien coś brać..:roll: Po serii antybiotyku trzeba zawsze odczekać jakieś dwa tygodnie zanim się zacznie kolejną. Co wasz wet proponował? Quote
Mysia_ Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Sako wygląda super :) widać, ze ma dobrą opiekę :loveu: Quote
Beatkaa Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Czarodziejka napisał(a):Po serii antybiotyku trzeba zawsze odczekać jakieś dwa tygodnie zanim się zacznie kolejną. Co wasz wet proponował? wiesz co..nie wiem już sama,ale wydaje mi się,że pani wet mówiła by sie zgłosić do weta by obejrzał i wtedy ewentualnie coś przepisał.A w książeczce nic nie ma ? Quote
Martika&Aischa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jak dobrze widzieć Sako takiego szczęśliwego:multi: Quote
bela51 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jedna z dogomaniaczek powiedziala mi po wizycie u Czarodziejki, ze załuje ,iz nie jest psem. A ja załuje, ze ciągle jeszcze nie dojechałam do tego czarodziejskiego raju. Quote
olalolaa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 W książeczce z tego co pamietam Pani wetka napisała mieszankę do uszu jaka miał ze sobą, radziła chyba żeby kontynuować po konsultacji z lekarzem.. Sako wygląda bardzo szczęśliwie :D Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziś były wetki i obejrzały Sakusiowe uszyska. Był kaganiec i moje gościnne uda również 8) Inaczej lałaby się krew, bo Sako nie daje sobie przy uszach majstrować. Okazuje się, że sytuacja opanowana i obecnie nie jest wymagane żadne leczenie. Książeczka obejrzana. Duże uznanie zyskał zakup Trocoxilu. Podobno jest bardzo silny i nie ma skutków ubocznych. Sako wraz z resztą stadka otrzymał wczoraj w prezencie porządną pełnowartościową kość i zadowoleniu nie było końca dopóki nie przeszła do historii miłych wspomnień ;) Quote
Beatkaa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 To super,że zapalenie uszek zażegnane :multi: Z tego co jeszcze pamiętam,ale nie wiem czy jest w książeczce,to pani wet radziła żeby go kąpać przynajmniej na początku co dwa tygodnie ze względu na tą jego skórę w takim szamponie(jak dobrze mowię) antyalergicznym czy cuś takiego ;) Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Kąpiele u mnie możliwe są tylko w lecie, kiedy woda w wężu nagrzewa się płynąc - bo jest bardzo długi. Tak więc wkrótce się Sakusia wykąpie. Quote
Recommended Posts