Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ileż tu zmian nastało w ciągu ostatnich dni. Sako bądź szczęśliwy a nie agresywny ;) mam takiego psycholka w domu też, przy wszystkich zabiegach leczniczych poprostu wariacja. Wszystkiego dobrego Sako !!

Posted

Ja również cieszę się bardzo ! Miziaki dla Sako...:loveu::loveu:

asikowska napisał(a):
wchodzę a tu tyle dobrych wieści, Sako jesteś w dobrych rękach:) ściskam mocno:)

Guest Elżbieta481
Posted

Na Animalu podano jakis czas temu informację,że w Niemczech stosuje się dla psów mających dysplazję kurację z zastrzyków ze srebra..Tu na dogomanii sa osoby z Niemiec może wiedzą coś o tej kuracji..
Tak głośno myślę.Podawali jeszcze,że to jest drogie,ale skuteczne.
E/W

Posted

Ale Sakuś pięknie wygląda :loveu::loveu: Czarodziejko to jak teraz z tymi uszkami jego...? nie wiem jak z tym jego zapaleniem uszka i czy dalej powinien coś brać..:roll:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Ale Sakuś pięknie wygląda :loveu::loveu: Czarodziejko to jak teraz z tymi uszkami jego...? nie wiem jak z tym jego zapaleniem uszka i czy dalej powinien coś brać..:roll:

Po serii antybiotyku trzeba zawsze odczekać jakieś dwa tygodnie zanim się zacznie kolejną. Co wasz wet proponował?

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Po serii antybiotyku trzeba zawsze odczekać jakieś dwa tygodnie zanim się zacznie kolejną. Co wasz wet proponował?

wiesz co..nie wiem już sama,ale wydaje mi się,że pani wet mówiła by sie zgłosić do weta by obejrzał i wtedy ewentualnie coś przepisał.A w książeczce nic nie ma ?

Posted

Jedna z dogomaniaczek powiedziala mi po wizycie u Czarodziejki, ze załuje ,iz nie jest psem.
A ja załuje, ze ciągle jeszcze nie dojechałam do tego czarodziejskiego raju.

Posted

W książeczce z tego co pamietam Pani wetka napisała mieszankę do uszu jaka miał ze sobą, radziła chyba żeby kontynuować po konsultacji z lekarzem..
Sako wygląda bardzo szczęśliwie :D

Posted

Dziś były wetki i obejrzały Sakusiowe uszyska. Był kaganiec i moje gościnne uda również 8) Inaczej lałaby się krew, bo Sako nie daje sobie przy uszach majstrować. Okazuje się, że sytuacja opanowana i obecnie nie jest wymagane żadne leczenie. Książeczka obejrzana. Duże uznanie zyskał zakup Trocoxilu. Podobno jest bardzo silny i nie ma skutków ubocznych. Sako wraz z resztą stadka otrzymał wczoraj w prezencie porządną pełnowartościową kość i zadowoleniu nie było końca dopóki nie przeszła do historii miłych wspomnień ;)

Posted

To super,że zapalenie uszek zażegnane :multi: Z tego co jeszcze pamiętam,ale nie wiem czy jest w książeczce,to pani wet radziła żeby go kąpać przynajmniej na początku co dwa tygodnie ze względu na tą jego skórę w takim szamponie(jak dobrze mowię) antyalergicznym czy cuś takiego ;)