unixena Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jestem Beatko na Twoje zaproszenie .Postaram sie pomolestowac znow moja siostre ,by cos przelala choc jednorazowo na Sako .To moze potrwac z ,2-3 dni ale dopilnuje tego .Ja niestety nie mam konta w Polsce i zawsze jak wspomagam groszem kolejna psia bide prosze siostrunie o pomoc ..a potem sie z nia rozliczam.Troche to uciazliwe i przypomina kombinowanie przyslowiowego "konia pod gorke" ,ale czego sie nie robi by pomoc .Sako ma taka chec zycia ,ze musimy mu dac szanse ..to przepiekny psiak .Mam slabosc do onkow ,bo sama mialam 11 lat w domu suczke dlugowlosa Xenke ...i tez bidula miala problem ze stawami .:-(U niej jednak wiecej nawalal kregoslup ,(tzn.ostatni odcinek kregoslupa przy ogonie wapnial ..zrastaly jej sie kregi co doprowadzilo do paralizu calkowitego )a na dodatek miala raka ..:-(..wiec jak widze onka z podobnymi problemami to mam kluche w gardle i nie moge przejsc obojetnie ,,,,dajcie mi dane do przelewu . Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 unixena napisał(a):Jestem Beatko na Twoje zaproszenie .Postaram sie pomolestowac znow moja siostre ,by cos przelala choc jednorazowo na Sako .To moze potrwac z ,2-3 dni ale dopilnuje tego .Ja niestety nie mam konta w Polsce i zawsze jak wspomagam groszem kolejna psia bide prosze siostrunie o pomoc ..a potem sie z nia rozliczam.Troche to uciazliwe i przypomina kombinowanie przyslowiowego "konia pod gorke" ,ale czego sie nie robi by pomoc .Sako ma taka chec zycia ,ze musimy mu dac szanse ..to przepiekny psiak .Mam slabosc do onkow ,bo sama mialam 11 lat w domu suczke dlugowlosa Xenke ...i tez bidula miala problem ze stawami .:-(U niej jednak wiecej nawalal kregoslup ,(tzn.ostatni odcinek kregoslupa przy ogonie wapnial ..zrastaly jej sie kregi co doprowadzilo do paralizu calkowitego )a na dodatek miala raka ..:-(..wiec jak widze onka z podobnymi problemami to mam kluche w gardle i nie moge przejsc obojetnie ,,,,dajcie mi dane do przelewu . Dziękuję kochana za pomoc,ONki mają to coś w sobie,że chwytają za serce... Quote
majowa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Macie ten plakacik w formie jpg w dobrej jakości? Podeślijcie, ja powiesze na uczelni a mój mąż u siebie w firmie Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 majowa napisał(a):Macie ten plakacik w formie jpg w dobrej jakości? Podeślijcie, ja powiesze na uczelni a mój mąż u siebie w firmie Ja go nie mam kochana,gosia2313 ma bo go robiła,na pewno Ci podeśle jak pojawi się na wątku ;) Quote
majowa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 super, nawet jesli to nie będą stałe deklaracje to sie trochę uzbiera Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 majowa napisał(a):super, nawet jesli to nie będą stałe deklaracje to sie trochę uzbiera zaraz wrzucam Sako na wątek transportowy i szukamy transportu.Płatność w DT jest z góry co miesiąc,więc lepiej jednak,żeby tych deklaracji przybyło :( Martwie sie troche,ale robimy co mozemy ! To najwazniejsze! Transport potrzebny z Zabrza w okolice Szczercowa... Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Sako kochany .....wierzę że Ci się uda !!! Uda się na pewno !!! Quote
puniaiwika Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jestem dzieki zaproszeniu niestety nie moge pomagac pienieżnie ale porozsyłam wątek:0buziaczek dla pieska Quote
bela51 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 jagpie napisał(a):podnoszę psiaka z rana Ja rowniez podnosze Sako ! Będzie dobrze chłopaku! jagpie, Twoje linki do bazarkow są nieaktywne. Quote
marra Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 TO i odemnie 20 zł stałej :) poproszę nr konta :) Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Beatkaa podaj proszę cioteczce Maria1957 dane do wpłat .....zadeklarowała na PW że pomoże choć kilka grosików wpłaci dla Sako :multi: Quote
Bjuta Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 marra napisał(a):TO i odemnie 20 zł stałej :) poproszę nr konta :) Dzięki ogromne! Dzięki temu Sako brakuje już niecała stówka, żeby mieć na czynsz! :) Quote
Nadziejka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :bye:Martika&Aisza dziekuje kochana za zaproszenie, trzymam mocnoooooo za ninia pieknego , biedulek , ale juz napewno czuje , ile cioteczek sie wokol kreci :multi:ja pare fancikow na bazarus moge podarowac , :oops::shake:pieniazkow narazie zadnych ech ... bedzie dobrze maluchu:thumbs::thumbs: Quote
majowa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja tez wierzę że Sako się uda duzo dobrych ludzi sie wokół kręci Quote
2010 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :loveu:Zapraszamy wszystkich na bazarek dla :loveu:Sako http://www.dogomania.pl/threads/209410-Ciuszki...kosmetyki-...książki-dla-Sako-...22.06.2011/page7 Quote
Makrela Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Podajcie mi proszę dane do wpłaty. Wpłacę coś jednorazowo na razie. Quote
anula42 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 kochany chłopak- dziś coś przeleję kasy i niech jedzie do tego psiego raju Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 marra napisał(a):TO i odemnie 20 zł stałej :) poproszę nr konta :) Kochana pięknie dziękujemy w imieniu Sako:multi: już coraz bliżej aby zabrać psiaczka ze schroniska :multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Makrela napisał(a):Podajcie mi proszę dane do wpłaty. Wpłacę coś jednorazowo na razie. Pięknie Ci dziękuję jeszcze raz że zajrzałaś:multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 anula42 napisał(a):kochany chłopak- dziś coś przeleję kasy i niech jedzie do tego psiego raju Anula stokrotne dzięki:multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 anula42 napisał(a):poszło 150zł dla chłopaka Bardzo, bardzo dziękujemy :* Myśl o Cezarku i jego walce odbiera mi chęci do życia :( Quote
Recommended Posts