Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem Beatko na Twoje zaproszenie .Postaram sie pomolestowac znow moja siostre ,by cos przelala choc jednorazowo na Sako .To moze potrwac z ,2-3 dni ale dopilnuje tego .Ja niestety nie mam konta w Polsce i zawsze jak wspomagam groszem kolejna psia bide prosze siostrunie o pomoc ..a potem sie z nia rozliczam.Troche to uciazliwe i przypomina kombinowanie przyslowiowego "konia pod gorke" ,ale czego sie nie robi by pomoc .Sako ma taka chec zycia ,ze musimy mu dac szanse ..to przepiekny psiak .Mam slabosc do onkow ,bo sama mialam 11 lat w domu suczke dlugowlosa Xenke ...i tez bidula miala problem ze stawami .:-(U niej jednak wiecej nawalal kregoslup ,(tzn.ostatni odcinek kregoslupa przy ogonie wapnial ..zrastaly jej sie kregi co doprowadzilo do paralizu calkowitego )a na dodatek miala raka ..:-(..wiec jak widze onka z podobnymi problemami to mam kluche w gardle i nie moge przejsc obojetnie ,,,,dajcie mi dane do przelewu .

Posted

unixena napisał(a):
Jestem Beatko na Twoje zaproszenie .Postaram sie pomolestowac znow moja siostre ,by cos przelala choc jednorazowo na Sako .To moze potrwac z ,2-3 dni ale dopilnuje tego .Ja niestety nie mam konta w Polsce i zawsze jak wspomagam groszem kolejna psia bide prosze siostrunie o pomoc ..a potem sie z nia rozliczam.Troche to uciazliwe i przypomina kombinowanie przyslowiowego "konia pod gorke" ,ale czego sie nie robi by pomoc .Sako ma taka chec zycia ,ze musimy mu dac szanse ..to przepiekny psiak .Mam slabosc do onkow ,bo sama mialam 11 lat w domu suczke dlugowlosa Xenke ...i tez bidula miala problem ze stawami .:-(U niej jednak wiecej nawalal kregoslup ,(tzn.ostatni odcinek kregoslupa przy ogonie wapnial ..zrastaly jej sie kregi co doprowadzilo do paralizu calkowitego )a na dodatek miala raka ..:-(..wiec jak widze onka z podobnymi problemami to mam kluche w gardle i nie moge przejsc obojetnie ,,,,dajcie mi dane do przelewu .

Dziękuję kochana za pomoc,ONki mają to coś w sobie,że chwytają za serce...

Posted

majowa napisał(a):
Macie ten plakacik w formie jpg w dobrej jakości?
Podeślijcie, ja powiesze na uczelni a mój mąż u siebie w firmie

Ja go nie mam kochana,gosia2313 ma bo go robiła,na pewno Ci podeśle jak pojawi się na wątku ;)

Posted

majowa napisał(a):
super, nawet jesli to nie będą stałe deklaracje to sie trochę uzbiera

zaraz wrzucam Sako na wątek transportowy i szukamy transportu.Płatność w DT jest z góry co miesiąc,więc lepiej jednak,żeby tych deklaracji przybyło :( Martwie sie troche,ale robimy co mozemy ! To najwazniejsze!

Transport potrzebny z Zabrza w okolice Szczercowa...

Posted

marra napisał(a):
TO i odemnie 20 zł stałej :) poproszę nr konta :)

Dzięki ogromne! Dzięki temu Sako brakuje już niecała stówka, żeby mieć na czynsz! :)

Posted

:bye:Martika&Aisza dziekuje kochana za zaproszenie, trzymam mocnoooooo za ninia pieknego , biedulek , ale juz napewno czuje , ile cioteczek sie wokol kreci :multi:ja pare fancikow na bazarus moge podarowac , :oops::shake:pieniazkow narazie zadnych ech ... bedzie dobrze maluchu:thumbs::thumbs: