Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 rencia42 napisał(a):Jestem i ja podajcie konto na razie jednorazowo poratuje. Dziękujemy kochana:multi: Beatkaa porozsyła na PW dane do wpłat. Z całego serca Wam dziękuję :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A kiedy będzie dokładnie wiadomo, co z jego skórą? Quote
BERKANO Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Martika zrobisz ten bazar? puść mi na p pw Twój adres to prześlę fanty Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 BERKANO napisał(a):Martika zrobisz ten bazar? puść mi na p pw Twój adres to prześlę fanty Kochana ja już obbazarowana cała :shake: już się gubię ;) ale dla Sako zawsze i natychmiast wystawię ;) już przesyłam PW kochana :) Quote
jagpie Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Martiko, to ile jeszcze brakuje do deklaracji stałych? Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Właśnie tworzę bazareczek dla Sako jeśli ktoś miałby do podarowania fanty bardzo prosimy o wsparcie ! ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jagpie napisał(a):Martiko, to ile jeszcze brakuje do deklaracji stałych? Cioteczko z tego co się orientuję to ponad 100 zł jeszcze :( Quote
jagpie Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 oki to podnosimy podnosimy wątek, ja właśnie jestem tez na etapie zbierania fantów od koleżanek i możne się uzbiera na drugi bazarek :-) Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jagpie napisał(a):oki to podnosimy podnosimy wątek, ja właśnie jestem tez na etapie zbierania fantów od koleżanek i możne się uzbiera na drugi bazarek :-) Super kochana :multi: ślicznie dziękuję w imieniu Sako :loveu: Quote
isschen Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Hej! Prześlijcie mi prosze nr konta na PW to postaram sie morde kochana jakims grosikiem podratowac. Pozdrawiam:-) Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 mparsley napisał(a):Hej! Prześlijcie mi prosze nr konta na PW to postaram sie morde kochana jakims grosikiem podratowac. Pozdrawiam:-) Z całego serduszka dziękujemy w imieniu Sako:multi: Jak tylko Beatkaa się zjawi wyślę numerek konta :) Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Mamy zaszczyt zaprosić na bazarek dla Sako :) http://www.dogomania.pl/threads/209410-Ciuszki...kosmetyki-...książki-dla-Sako-...22.06.2011 Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 dominikabankert zaoferowała 10 zł dla Sako .......Dziękujemy :):):) Już przesyłam numerek konta do wpłat :) Księgową Sako jest Beatkaa.... Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Boże...dziekuje Martiko za tak duży udzial na wątku gdy mnie nie było.Przepraszam,nie moglam byc wczesniej..:( Już jestem! Martiko,porozsylas do wszystkich juz PW z nr konta czy mam wysyłać? Dziękuję Ci strasznie za bazarek !!!!!!!!! :):):) A te 10zl od Dominiki to stala deklaracja? Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Boże...dziekuje Martiko za tak duży udzial na wątku gdy mnie nie było.Przepraszam,nie moglam byc wczesniej..:( Już jestem! Martiko,porozsylas do wszystkich juz PW z nr konta czy mam wysyłać? Dziękuję Ci strasznie za bazarek !!!!!!!!! :):):) A te 10zl od Dominiki to stala deklaracja? Od Dominiki jednorazowa kochana .... Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Od Dominiki jednorazowa kochana .... Ok,zaraz pozapisuję wszystko :):):) Dziękujemy !! PW z nr kont już wysłane :) Zaraz zacznę rozsyłać wątek dalej... Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Pewnie mi gdzieś umknęło :(...ale w jakiej miejscowości dokładnie znajduje sie DT Czarodziejki...?bo szukamy teraz powoli transportu... Quote
dominikabankert Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 to on pojedzie do czarodziejki????? tam bedzie mial super tam jest onkowo city:):):):):) ode mnie niestety jednorazowa ja ledwo dajw rade z kasa przepraszam:( Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Byłam u pani wet w klinice,Sako umowiony na jutro na biopsje,wszystko postaramy sie zamknac w kwocie 150zł,które wpłacę jutro po całym "zabiegu". Pani wet powiedziała,że zrobią Sako taką specjalną kartotekę żeby wszystko było odnośnie zdrowia i trafiło do Czarodziejki. Zaraz do niej napiszę... Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Byłam u pani wet w klinice,Sako umowiony na jutro na biopsje,wszystko postaramy sie zamknac w kwocie 150zł,które wpłacę jutro po całym "zabiegu". Pani wet powiedziała,że zrobią Sako taką specjalną kartotekę żeby wszystko było odnośnie zdrowia i trafiło do Czarodziejki. Zaraz do niej napiszę... Świetnie :) a widziałaś dziś naszego Sako ? jak się czuję ? Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Świetnie :) a widziałaś dziś naszego Sako ? jak się czuję ? Niestety nie :( Bo klinika jest juz zamknieta,tylko są tam po prostu dyżury nad psiakami i panie ze mną rozmawiały,ale nie było możliwości zobaczenia Sako(zresztą głupio mi było pytać,bo rozmawiałyśmy przez brame). Z tego co pani weterynarz mówiła,to Sako trochę broi i nie chce sie w kojcu,szczeka.Domaga sie spacerków ! :) Tył jak tył...nic się raczej nie zmieni,najważniejsze,że humor mu dopisuje ! Napisałam do Czarodziejki z pytaniem o miejscowość i adres itd,bo pilnie potrzebne do szukania transportu ! Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Niestety nie :( Bo klinika jest juz zamknieta,tylko są tam po prostu dyżury nad psiakami i panie ze mną rozmawiały,ale nie było możliwości zobaczenia Sako(zresztą głupio mi było pytać,bo rozmawiałyśmy przez brame). Z tego co pani weterynarz mówiła,to Sako trochę broi i nie chce sie w kojcu,szczeka.Domaga sie spacerków ! :) Tył jak tył...nic się raczej nie zmieni,najważniejsze,że humor mu dopisuje ! Napisałam do Czarodziejki z pytaniem o miejscowość i adres itd,bo pilnie potrzebne do szukania transportu ! Dobrze że humor mu dopisuje i ma siłę upominać się o swoje :) mam nadzieję że tabletki pomogą choć troszeczkę bo naprawdę mają świetną opinie :) Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dobrze że humor mu dopisuje i ma siłę upominać się o swoje :) mam nadzieję że tabletki pomogą choć troszeczkę bo naprawdę mają świetną opinie :) Tak,oczywiście,muszą kochana muszą pomóc !!! :):) Quote
BERKANO Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 TZ wczoraj ściągnął mi wirusa (to jest tak jak chłop nie chce słuchać mądrzejszej w tym temacie żonki ;-)) i właśnie zgrywam pliki przez formatem. A że tz chce zrobić formata to może mnie nie być kilka dni (najwcześniej we wtorek sama naprawię i będzie ok ;-)) Gdybym była na gwałt potrzeba to podaję mój tej 781-285-762 Quote
Recommended Posts