Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BERKANO napisał(a):
Martika zrobisz ten bazar?
puść mi na p pw Twój adres to prześlę fanty

Kochana ja już obbazarowana cała :shake: już się gubię ;) ale dla Sako zawsze i natychmiast wystawię ;) już przesyłam PW kochana :)

Posted

jagpie napisał(a):
oki to podnosimy podnosimy wątek, ja właśnie jestem tez na etapie zbierania fantów od koleżanek i możne się uzbiera na drugi bazarek :-)

Super kochana :multi: ślicznie dziękuję w imieniu Sako :loveu:

Posted

mparsley napisał(a):
Hej! Prześlijcie mi prosze nr konta na PW to postaram sie morde kochana jakims grosikiem podratowac. Pozdrawiam:-)

Z całego serduszka dziękujemy w imieniu Sako:multi: Jak tylko Beatkaa się zjawi wyślę numerek konta :)

Posted

Boże...dziekuje Martiko za tak duży udzial na wątku gdy mnie nie było.Przepraszam,nie moglam byc wczesniej..:( Już jestem!
Martiko,porozsylas do wszystkich juz PW z nr konta czy mam wysyłać? Dziękuję Ci strasznie za bazarek !!!!!!!!! :):):)

A te 10zl od Dominiki to stala deklaracja?

Posted

Beatkaa napisał(a):
Boże...dziekuje Martiko za tak duży udzial na wątku gdy mnie nie było.Przepraszam,nie moglam byc wczesniej..:( Już jestem!
Martiko,porozsylas do wszystkich juz PW z nr konta czy mam wysyłać? Dziękuję Ci strasznie za bazarek !!!!!!!!! :):):)

A te 10zl od Dominiki to stala deklaracja?

Od Dominiki jednorazowa kochana ....

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Od Dominiki jednorazowa kochana ....

Ok,zaraz pozapisuję wszystko :):):)
Dziękujemy !!

PW z nr kont już wysłane :) Zaraz zacznę rozsyłać wątek dalej...

Posted

Byłam u pani wet w klinice,Sako umowiony na jutro na biopsje,wszystko postaramy sie zamknac w kwocie 150zł,które wpłacę jutro po całym "zabiegu".
Pani wet powiedziała,że zrobią Sako taką specjalną kartotekę żeby wszystko było odnośnie zdrowia i trafiło do Czarodziejki.
Zaraz do niej napiszę...

Posted

Beatkaa napisał(a):
Byłam u pani wet w klinice,Sako umowiony na jutro na biopsje,wszystko postaramy sie zamknac w kwocie 150zł,które wpłacę jutro po całym "zabiegu".
Pani wet powiedziała,że zrobią Sako taką specjalną kartotekę żeby wszystko było odnośnie zdrowia i trafiło do Czarodziejki.
Zaraz do niej napiszę...

Świetnie :) a widziałaś dziś naszego Sako ? jak się czuję ?

Posted

Świetnie :) a widziałaś dziś naszego Sako ? jak się czuję ?

Niestety nie :( Bo klinika jest juz zamknieta,tylko są tam po prostu dyżury nad psiakami i panie ze mną rozmawiały,ale nie było możliwości zobaczenia Sako(zresztą głupio mi było pytać,bo rozmawiałyśmy przez brame). Z tego co pani weterynarz mówiła,to Sako trochę broi i nie chce sie w kojcu,szczeka.Domaga sie spacerków ! :)
Tył jak tył...nic się raczej nie zmieni,najważniejsze,że humor mu dopisuje !
Napisałam do Czarodziejki z pytaniem o miejscowość i adres itd,bo pilnie potrzebne do szukania transportu !

Posted

Beatkaa napisał(a):
Niestety nie :( Bo klinika jest juz zamknieta,tylko są tam po prostu dyżury nad psiakami i panie ze mną rozmawiały,ale nie było możliwości zobaczenia Sako(zresztą głupio mi było pytać,bo rozmawiałyśmy przez brame). Z tego co pani weterynarz mówiła,to Sako trochę broi i nie chce sie w kojcu,szczeka.Domaga sie spacerków ! :)
Tył jak tył...nic się raczej nie zmieni,najważniejsze,że humor mu dopisuje !
Napisałam do Czarodziejki z pytaniem o miejscowość i adres itd,bo pilnie potrzebne do szukania transportu !

Dobrze że humor mu dopisuje i ma siłę upominać się o swoje :) mam nadzieję że tabletki pomogą choć troszeczkę bo naprawdę mają świetną opinie :)

Posted

Dobrze że humor mu dopisuje i ma siłę upominać się o swoje :) mam nadzieję że tabletki pomogą choć troszeczkę bo naprawdę mają świetną opinie :)

Tak,oczywiście,muszą kochana muszą pomóc !!! :):)

Posted

TZ wczoraj ściągnął mi wirusa (to jest tak jak chłop nie chce słuchać mądrzejszej w tym temacie żonki ;-)) i właśnie zgrywam pliki przez formatem. A że tz chce zrobić formata to może mnie nie być kilka dni (najwcześniej we wtorek sama naprawię i będzie ok ;-))
Gdybym była na gwałt potrzeba to podaję mój tej 781-285-762