Justyna Klimek Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Oto Ed: Dzisiaj przyszedł do mojego domu prosto z lasu. Nadal jest zmęczony i głównie śpi, więc ciężko mi coś powiedzieć o jego charakterze ponad to, że jest przemiły, łagodny i odrobinę wystraszony. Wygląd: Dłuższa sierść. Raczej duży, w typie owczarka. Szaro - piaskowo - białawy. Obcięty ogonek. Wiek: Szczeniak lub prawie szczeniak. Oddam w dobre ręce. Jeśli ktoś chciałby dać mu dom, proszę o kontakt telefoniczny (604 44 90 30), mailowy: tbombadil@wp.pl lub o wpis na tym wątku. :) Quote
Enigma79 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ładny psiak. Jeśli masz taką możliwość, to ogłoś pieska na Infoludku i w TOZ, być może komuś zginał. Po kilku dniach łatwiej będzie go opisać i ewentualnie znaleźć mu dom (również poprzez ogłoszenie na stronie TOZ np) Quote
Justyna Klimek Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Na Infoludka wrzuciłam, w Tozie też ogłoszę. Dzięki za radę :) Quote
Justyna Klimek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Ed jest świetny. Bardzo dobrze rozumie psi język - nie wadzi nikomu, bawi się całymi dniami z moim najmłodszym 3letnim psem, do starszych dwóch okazuje szacunek i schodzi im z drogi, gdy tego sobie zażyczą:). Kotów nie gania. Przypatruje się im przez chwilę i zupełnie ignoruje. Jest przyjazny i ma ogromne zaufanie do ludzi. W piątek przejdzie badania lekarskie, zostanie zaszczepiony i, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, zostanie wykastrowany. Zdecydowanie polecam takiego przyjaciela! :) Quote
Justyna Klimek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Ed jest już wykastrowany i zaszczepiony. Lekarz określił jego wiek na 6 miesięcy. Jest wesołym i napakowanym energią młodzieńcem. Szybko się uczy, uwielbia ludzi, zabawę i jedzenie:) Na spacerach przychodzi na wołanie. Jest gotowy do pokochania przez nowych ludzi:) Quote
Justyna Klimek Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Edzia nadal chcę oddać w dobre ręce, ale takie najlepsze tylko. Polecam psiaka serdecznie - jest przytulasty, radosny i jednocześnie posłuszny i coraz więcej rozumiejący :) Quote
Recommended Posts