motyleqq Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 merrickmayfair napisał(a):Nelly i tak nie da sobie rady z kością, ząbki jej jeszcze na to nie pozwalają :) kupiłam jej te kości bo powoli,powoli będzie zęby wymieniać i musi mieć coś do gryzienia + trochę mięska sobie poskubie :cool3: Tak do jedzenia to kupiłam jej mięso wołowe dla psów mielone z chrząstką. Aha...no i oczywiście mam zamiar się doedukować jeszcze co i jak z BARFem. Spokojnie, mi się nigdzie nie śpieszy z sygnaturą. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję ;) moja Etina właśnie wcina jakąś nogę kurczaka, czy coś w tym stylu... :D Quote
merrickmayfair Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 motyleqq napisał(a):moja Etina właśnie wcina jakąś nogę kurczaka, czy coś w tym stylu... :D Nelly się też z łapkami męczy :D ale coś mam wybrednego psa, dostała mięcho, trochę zjadła i kręci nosem koło miski. Ale jak głodnieje to przychodzi i wyjada po trochu :roll: Quote
merrickmayfair Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Wredny pies, pani rajstopy zniszczył :x :lol: Quote
motyleqq Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 merrickmayfair napisał(a):Nelly się też z łapkami męczy :D ale coś mam wybrednego psa, dostała mięcho, trochę zjadła i kręci nosem koło miski. Ale jak głodnieje to przychodzi i wyjada po trochu :roll: nie przejmuj się, po prostu jeszcze nie wie o co chodzi :) przyszła do mnie ta smycz różowa, co mi dałaś linka, ma karabińczyki jak dla krowy :D Quote
merrickmayfair Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 motyleqq napisał(a): przyszła do mnie ta smycz różowa, co mi dałaś linka, ma karabińczyki jak dla krowy :D Chciałaś różową i mocną :lol: a z tego co widzę to Etna chyba do małych nie należy :D Quote
Kazuro Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 merrickmayfair napisał(a):Wredny pies, pani rajstopy zniszczył :x :lol: Ale jaką zabawę przy tym miała :) Quote
motyleqq Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 merrickmayfair napisał(a):Chciałaś różową i mocną :lol: a z tego co widzę to Etna chyba do małych nie należy :D hmmm :D właściwie, to do średnich :) a ten karabińczyk, to jak dla jakiegoś doga niemieckiego :D ale spoko, smycz jest różowa, długa i przepinana, czyli tak jak lubię :) Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Mały niszczyciel :D http://i56.tinypic.com/2evvsaq.jpg Quote
merrickmayfair Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Collie napisał(a):Mały niszczyciel :D http://i56.tinypic.com/2evvsaq.jpg Ba, a jak ślicznie jej ząbki rosną :evil_lol: trochę karykaturalnie to wygląda, 5 zębów z przodu nowych a reszta albo szczerbata albo 3 razy mniejsza :lol: No i komp mi się zepsuł i jestem zmuszona korzystać z kawiarenki internetowej :-( Quote
ziarnochodek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 zdjęcia z kocykiem są przecudowne :D a jak się Nelly dogaduje z psami? może chciałaby zapoznać się z Tośkiem? tylko że on bywa bardzo nieuprzejmy przy pierwszym podejściu, czasem musi się wyszczekać i wyburczeć zanim zaakceptuje psa, a nie każdemu (psu) to odpowiada :) Quote
merrickmayfair Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ziarnochodek napisał(a):zdjęcia z kocykiem są przecudowne :D a jak się Nelly dogaduje z psami? może chciałaby zapoznać się z Tośkiem? tylko że on bywa bardzo nieuprzejmy przy pierwszym podejściu, czasem musi się wyszczekać i wyburczeć zanim zaakceptuje psa, a nie każdemu (psu) to odpowiada :) Nelly kocha wszystkie psy i bardzo chętnie pozna Tośka :D tu mam nagrany mały filmik :D Nelly po kąpieli :D:D [video=youtube;_3Yc0c-852E]http://www.youtube.com/watch?v=_3Yc0c-852E[/video] Plus jeszcze parę fotek :lol: Chiński pies :lol: Quote
merrickmayfair Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 a tak biegam za piłeczką :D It's frisbee time ! Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Collie']o frisbee macie :) Ano :D ale Nelly średnio chce je łapać i przynosić :lol: No i mam trochę fotek. Wczoraj byłam cały dzień u chłopaka na wsi to się fotek nacykałam :evil_lol: Parę fotek samej Neluchny "a to co? " zmokły pies :evil_lol: ba, im większy patyk tym lepiej :eviltong: Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 A teraz Nelly i koledzy :loveu: Z psem TŻa, Reksem. Reks to 8-miesięczny, ważący prawie 45kg mieszaniec owczarka niemieckiego :loveu: Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 No i z drugim psem TŻa, 14 letnim Miśkiem :eviltong: Quote
rev Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Och, słynny Reks z opowieści! Mam nadzieję, że widzimy się w sobotę na UFO :) Quote
merrickmayfair Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Endher']O, słynny Reks z opowieści... :diabloti: Z dyskiem bardzo Nelly do pyska :loveu: ale uważaj, żeby nie trzymała go do góry dnem tak jak tutaj - http://i53.tinypic.com/107rpn6.jpg Mam nadzieje, że widzimy się w sobotę na UFO :eviltong: Też mam taka nadzieję. Żebym tylko nie musiała pracować wtedy :( Będę uważała żeby tak nie trzymała ale jak dzik złapie dysk to średnio mam na to wpływ :D Quote
motyleqq Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://i52.tinypic.com/igls42.jpg hej, mamy taką samą obróżkę! :lol: Quote
Kazuro Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Endher']ale uważaj, żeby nie trzymała go do góry dnem tak jak tutaj - http://i53.tinypic.com/107rpn6.jpg O, a czemu tak nie można :???: Zawsze myślałam, że to bez różnicy Quote
kajkoowa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Witamy śliczną psinkę i Pańcię :) Nelly jest bardzo ładna :) Quote
merrickmayfair Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Witam, postanowiłam odświeżyc temat, w nastepnym tygodniu postaram porobić jakieś nowe zdjęcia :p Moja psin ostatnimi czasy bawi sie w stalkera :lol: co sie budze rano, siedzi nade mna i sie wpatruje a jak otworze oczy to skacze i rzuca sie do lizania, wariat mały :evil_lol: Ostatnio trochę agresor do innych psów się włącza ale staram sie to wyeliminowac i po pary dniach cwiczen juz jest troche lepiej ale jeszcze dluga droga. Mała ma parę zaprzyjaźnionych psów z którymi się bawi ale do innych powarkuje. Ach, te babskie humory :roll: Quote
*Magda* Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Witam się w galerii ;) Piękną masz tą kundelkę :loveu: A jak tam Berf'owanie? Bo moja Tora też jest na Berf'ie i póki co sobie chwalę :) Quote
Recommended Posts