Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

merrickmayfair napisał(a):
Nelly i tak nie da sobie rady z kością, ząbki jej jeszcze na to nie pozwalają :) kupiłam jej te kości bo powoli,powoli będzie zęby wymieniać i musi mieć coś do gryzienia + trochę mięska sobie poskubie :cool3:
Tak do jedzenia to kupiłam jej mięso wołowe dla psów mielone z chrząstką.
Aha...no i oczywiście mam zamiar się doedukować jeszcze co i jak z BARFem.
Spokojnie, mi się nigdzie nie śpieszy z sygnaturą. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję ;)

moja Etina właśnie wcina jakąś nogę kurczaka, czy coś w tym stylu... :D

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
moja Etina właśnie wcina jakąś nogę kurczaka, czy coś w tym stylu... :D

Nelly się też z łapkami męczy :D ale coś mam wybrednego psa, dostała mięcho, trochę zjadła i kręci nosem koło miski. Ale jak głodnieje to przychodzi i wyjada po trochu :roll:

Posted

Nelly się też z łapkami męczy :D ale coś mam wybrednego psa, dostała mięcho, trochę zjadła i kręci nosem koło miski. Ale jak głodnieje to przychodzi i wyjada po trochu :roll:

nie przejmuj się, po prostu jeszcze nie wie o co chodzi :)

przyszła do mnie ta smycz różowa, co mi dałaś linka, ma karabińczyki jak dla krowy :D

Posted

motyleqq napisał(a):

przyszła do mnie ta smycz różowa, co mi dałaś linka, ma karabińczyki jak dla krowy :D

Chciałaś różową i mocną :lol: a z tego co widzę to Etna chyba do małych nie należy :D

Posted

Chciałaś różową i mocną :lol: a z tego co widzę to Etna chyba do małych nie należy :D

hmmm :D właściwie, to do średnich :) a ten karabińczyk, to jak dla jakiegoś doga niemieckiego :D ale spoko, smycz jest różowa, długa i przepinana, czyli tak jak lubię :)

Posted

zdjęcia z kocykiem są przecudowne :D a jak się Nelly dogaduje z psami? może chciałaby zapoznać się z Tośkiem? tylko że on bywa bardzo nieuprzejmy przy pierwszym podejściu, czasem musi się wyszczekać i wyburczeć zanim zaakceptuje psa, a nie każdemu (psu) to odpowiada :)

Posted

ziarnochodek napisał(a):
zdjęcia z kocykiem są przecudowne :D a jak się Nelly dogaduje z psami? może chciałaby zapoznać się z Tośkiem? tylko że on bywa bardzo nieuprzejmy przy pierwszym podejściu, czasem musi się wyszczekać i wyburczeć zanim zaakceptuje psa, a nie każdemu (psu) to odpowiada :)

Nelly kocha wszystkie psy i bardzo chętnie pozna Tośka :D tu mam nagrany mały filmik :D Nelly po kąpieli :D:D

[video=youtube;_3Yc0c-852E]http://www.youtube.com/watch?v=_3Yc0c-852E[/video]

Plus jeszcze parę fotek :lol:

Chiński pies :lol:

Posted

[quote name='Collie']o frisbee macie :)

Ano :D ale Nelly średnio chce je łapać i przynosić :lol:

No i mam trochę fotek. Wczoraj byłam cały dzień u chłopaka na wsi to się fotek nacykałam :evil_lol:

Parę fotek samej Neluchny

"a to co? "

zmokły pies :evil_lol:

ba, im większy patyk tym lepiej :eviltong:

Posted

[quote name='Endher']O, słynny Reks z opowieści... :diabloti:

Z dyskiem bardzo Nelly do pyska :loveu: ale uważaj, żeby nie trzymała go do góry dnem tak jak tutaj - http://i53.tinypic.com/107rpn6.jpg

Mam nadzieje, że widzimy się w sobotę na UFO :eviltong:

Też mam taka nadzieję. Żebym tylko nie musiała pracować wtedy :(

Będę uważała żeby tak nie trzymała ale jak dzik złapie dysk to średnio mam na to wpływ :D

• 3 months later...
Posted

Witam, postanowiłam odświeżyc temat, w nastepnym tygodniu postaram porobić jakieś nowe zdjęcia :p
Moja psin ostatnimi czasy bawi sie w stalkera :lol: co sie budze rano, siedzi nade mna i sie wpatruje a jak otworze oczy to skacze i rzuca sie do lizania, wariat mały :evil_lol:
Ostatnio trochę agresor do innych psów się włącza ale staram sie to wyeliminowac i po pary dniach cwiczen juz jest troche lepiej ale jeszcze dluga droga. Mała ma parę zaprzyjaźnionych psów z którymi się bawi ale do innych powarkuje. Ach, te babskie humory :roll: