Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :) przedstawiam Wam mojego małego potwora :evil_lol: urodzonego według weta w drugiej połowie stycznia 2011. Mała nie miała zbyt dobrego startu w życiu. Pewna dziewczyna znalazła zaklejone w kartonie 2 szczeniaki i wziela je do domu. Przez przypadek moja mama znalazla sie w tym samym dniu u tej dziewczyny i przywlokła małą ze sobą :diabloti:
Jakie to małe było kupką nieszczęścia :shake: brudne, wychudzone i do granic przerażone. Dzisiaj ponad 2 miesiace po tym zdarzeniu mała stała sie dzikim dzikiem i potworem :lol: tak niegrzecznego szczeniaka już długo nie widziałam ale mimo to Nelly jest niesamowicie kochana :cool3: umowna data urodzin to 15.01.2011 więc niedługo mała skończy 5 miesięcy :multi:

A oto mała przytulanka, która została przez przechodniow zaklasyfikowana jako "mieszaniec wilka z psem" :lol: ( od razu ostrzegam,że i aparat i fotograf sa do bani :cool3:)

" co tam masz pancia, moja piłeczkę? "

" mój bananek, mój ! "

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziiiiiik :loveu:

A w te historie o jej potworowatości to jej nie wierzcie, to najpocieszniejszy szczeniak jakiego widziałam :evil_lol:.

Posted

[quote name='Endher']Dziiiiiik :loveu:

A w te historie o jej potworowatości to jej nie wierzcie, to najpocieszniejszy szczeniak jakiego widziałam :evil_lol:.

Ciii...nieprawda ;D
a teraz parę zdjęć z dzisiejszego spaceru :)

" ale fajnie słońko świeci, co? "

" ja latam ! "

"patrzcie jaki mam fajny sznureczek" :D

" zaraz rozkopię cały ten trawnik ! "

" czyżby nowy trop? "

Posted

Z tej oto pozycji wywodzi się przezwisko " Filet " :D TŻ ujrzwszy Nelly taką oto skomentował ją w ten sposób " toż to filet z psa ! " i tak już zostało :evil_lol:

" kto rozkopał łóżko? Ja? Skądże znowu "

PS. A może byłby ktoś chętny do zrobienia nam banerka? :)

Posted

motyleqq napisał(a):
ale fajny, drobny piesio :) jest urocza

Drobniutka to ona jest, aż za bardzo. Wet mi cały czas truje o jej niedowadze ale co ja mogę zrobić jak wariat mały nie tyje :) a malusia juz powoli przestaje być, sięga trochę przed kolano póki co, wszyscy mi non stop mówią jak to ona rośnie na drożdżach :evil_lol:

Posted

Znalazłam dzisiaj troche czasu i poszłam z małą na dłuższy spacer, oczywiście wstawiam fotki :p

Pogoda niestety nie dopisywała zbytnio :shake:

" czujecie ten wiatr we włosach, ekhm, w sierści? "

jak zawsze największy patyk :evil_lol:

" myszka?! "

Posted

Moim zdaniem Nelly ma więcej z wilka niż z fileta :D ale moja Chilii też uwielbia pozycję na fileta :D albo na kangurka :) kiedyś wkleję obie do jej galerii :)

Posted

Iskra14 napisał(a):
Moim zdaniem Nelly ma więcej z wilka niż z fileta :D

Ja jestem najbardziej ciekawa jak Nelly będzie wyglądać w "końcowym stadium" :evil_lol: nigdy nie wiadomo co w końcu wyrośnie z kundelka :cool1:

Posted

Napisałam wiadomość o Dropsie z Twojego podpisu ale gdzieś zniknęła. Biedny psiak :( Jak tylko dziewczyny będą wiedziały coś o dalszych kosztach rehabilitacji to coś dorzucę od nas :)