Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pierwszy mail w sprawie Sesi ;) ale tylko zapytanie w jakim mieście (jakimś cudem w którymś ogłoszeniu jest podany mój mail), przekierowałam Pana do istar19 i poleciłam raczej kontakt telefoniczny ;)

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi też to się często zdarza przy ogłaszaniu;) jakoś najlepszy kontakt to telefoniczny;)
a ty ewes masz chyba szczęście do tych ogłoszeń w necie, Tośka też dzięki twoim ogłoszeniom?:)

Posted

tak szczerze to z moich ogłoszeń poszedł tylko Lolek, jakoś te ogłoszenia nie są zbyt hmmm... ludzie dzwonią, potem chyba przemyślą sprawę i rezygnują, ale mogliby chociaż dać znać, że rezygnują... ale odzew jest to cieszy, że jednak ktoś przegląda te ogłoszenia, bo czasem mam wrażenie, że i tak nikt nie zobaczy ogłoszenia.

Posted

też mam takie wrażenie... cóż dzwonią, robią nadzieję... a potem cisza, miejmy nadzieję że w sprawie Sesi ktoś się odezwie, Marzena to ma szczęśliwą rękę do tego:)

3majcie się psiaki... bo najgorszy okres już się zaczął:(

Posted

Znów dostałam maila, wiem, że istar nie ma stałego dostępu do internetu, więc odpisałam ;). Znów Pan, tym razem z kotem, trzeba sprawdzić Sesi na koty, to jeszcze nic konkretnego... Pan powiedział, że pies MUSI tolerować kota, bo nie chciałby się później pozbyć kota, ani psa. A kot jest wychowany z psem. jeszcze Pana wypytuję, jak będę wiedzieć, że to nie jest jakiś... no wiecie to powiem, żeby dzwonił do Marzeny ;)

Posted

miałam już trzy telefony w sprawie Sesi...jeden pan z Mikołowa chyba....wydaje się ok, umówiłam się że podjedzie w sobotę do schroniska, drugi pan z Bytomia, to chyba ten od kota, ale mają tez 1.5 roczne dziecko, zaproponowałam żeby podjechali z dzieckiem tez w sobotę, albo w czwartek ...i jeszcze jeden telefon, od młodej dziewczyny, mieszka z rodzicami i szukają psa dla całej rodziny, z rozmowy najbardziej mi się spodobali, ale tez zaproponowałam by przyjechali w czwartek albo w sobotę...wole się z ludźmi spotkać osobiście :]....

więc trzymać kciuki by coś z tego wyszło....i

WIELKIE DZIĘKI ZA OGŁOSZENIA!! jak będę mogła jakoś się odwdzięczę!

a teraz znikam bo nie mój komputer^^' może wieczorem uda mi się zajrzeć

Posted

Dzisiaj trafiłam na wątek Sesi!!!
Ona jest cudowna!!! Nie dziwie się, że jest tyle osób chętnych, żeby dać tej Ślicznotce domek - Ona jest przecież Urocza!!!
Mocno będę trzymać kciuki za spotkania!!!
Oddaj Ją Istar w najlepsze ręce, do najczulszych Serc...

Posted

dzis cisza...mam nadzieje że ludzie co do mnie dzwonili zjawią sie w sobote w schronisku....

tak wogóle widziałam wczoraj na popołudniowym spacerze z psami czarna labradorkę.... wypisz wymaluj Sesi pełną paszczą, nawet oczy te same :crazyeye: a do tego czarna skórzana obroża...normalnie gdyby nie to że moja Masia coś za bardzo szczekała na nią, to bym podeszła do pani z tą sunią ^^'

eh do tego w czwartek mnie nie będzie - praca i dopiero Sesi w sobote wyjdzie na spacer :placz:

Posted

wiesz ludzie mogą przyjechać a się nie zapowiedzieć;) tak jak to było w przypadku Tajgi;) a dom okazał się super.
na pewno ktoś się zjawi w czwartek lub w sobotę, nie martw się!:)

Posted

Byłam dziś w schronisku i dowiedziałam się, że Sesi od soboty jest w nowym domu :). Została zaadoptowana po wolontariacie dlatego o tym nie wiecie.
Pani kierownik mówi, że trafiła w naprawdę dobre ręce. Do pani, która pożegnała 2 tygodnie temu swoją 18-letnią psinę. Staruszka miała nowotwór, pani leczyła ją, ratowała, ale się nie udało. Rozpacz była tak ogromna, że w pracy tej pani nie mogli patrzeć na to jak cierpi i jej szefowa wsadziła ją w samochód i przywiozła do schroniska. Zapłakaną, zapuchniętą. No i pani wybrała Sesi :).

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

a nie wiesz przypadkiem gdzie pani mieszka??? kurcze musze się w sobotę dopytać....może naprawde widziałam ja wczoraj :mad:

Posted

Istar19 napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

a nie wiesz przypadkiem gdzie pani mieszka??? kurcze musze się w sobotę dopytać....może naprawde widziałam ja wczoraj :mad:

To byłby zbieg okoliczności....