ewes Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 pierwszy mail w sprawie Sesi ;) ale tylko zapytanie w jakim mieście (jakimś cudem w którymś ogłoszeniu jest podany mój mail), przekierowałam Pana do istar19 i poleciłam raczej kontakt telefoniczny ;) Quote
saphira18 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 mi też to się często zdarza przy ogłaszaniu;) jakoś najlepszy kontakt to telefoniczny;) a ty ewes masz chyba szczęście do tych ogłoszeń w necie, Tośka też dzięki twoim ogłoszeniom?:) Quote
ewes Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 tak szczerze to z moich ogłoszeń poszedł tylko Lolek, jakoś te ogłoszenia nie są zbyt hmmm... ludzie dzwonią, potem chyba przemyślą sprawę i rezygnują, ale mogliby chociaż dać znać, że rezygnują... ale odzew jest to cieszy, że jednak ktoś przegląda te ogłoszenia, bo czasem mam wrażenie, że i tak nikt nie zobaczy ogłoszenia. Quote
saphira18 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 też mam takie wrażenie... cóż dzwonią, robią nadzieję... a potem cisza, miejmy nadzieję że w sprawie Sesi ktoś się odezwie, Marzena to ma szczęśliwą rękę do tego:) 3majcie się psiaki... bo najgorszy okres już się zaczął:( Quote
pralinka94 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dziewczyny, trzeba mieć nadzieję! Akurat w przypadku moich podopiecznych, to wszystkie zostały wypatrzone właśnie z ogłoszeń w internecie... Trzymamy kciuki, może akurat! Quote
ewes Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Znów dostałam maila, wiem, że istar nie ma stałego dostępu do internetu, więc odpisałam ;). Znów Pan, tym razem z kotem, trzeba sprawdzić Sesi na koty, to jeszcze nic konkretnego... Pan powiedział, że pies MUSI tolerować kota, bo nie chciałby się później pozbyć kota, ani psa. A kot jest wychowany z psem. jeszcze Pana wypytuję, jak będę wiedzieć, że to nie jest jakiś... no wiecie to powiem, żeby dzwonił do Marzeny ;) Quote
ewes Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 oj tak, Marzena na pewno go prześwietli, ona w ogóle ma szczęście do udanych domów ;) tylko mnie znowu koty przerażają Quote
saphira18 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 co ty kotofobie masz:D czy jakoś tak:) oj Marzenie pewnie ciężko bez internetu:) Quote
ewes Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 tak mam ;) ale tylko gdy kot spotka się z psem :eviltong: Istar trzymaj się jeszcze tylko 2 tygodnie :) Quote
saphira18 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ja stawiam że Sesi wcześniej w domku się znajdzie:) Quote
Istar19 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 miałam już trzy telefony w sprawie Sesi...jeden pan z Mikołowa chyba....wydaje się ok, umówiłam się że podjedzie w sobotę do schroniska, drugi pan z Bytomia, to chyba ten od kota, ale mają tez 1.5 roczne dziecko, zaproponowałam żeby podjechali z dzieckiem tez w sobotę, albo w czwartek ...i jeszcze jeden telefon, od młodej dziewczyny, mieszka z rodzicami i szukają psa dla całej rodziny, z rozmowy najbardziej mi się spodobali, ale tez zaproponowałam by przyjechali w czwartek albo w sobotę...wole się z ludźmi spotkać osobiście :].... więc trzymać kciuki by coś z tego wyszło....i WIELKIE DZIĘKI ZA OGŁOSZENIA!! jak będę mogła jakoś się odwdzięczę! a teraz znikam bo nie mój komputer^^' może wieczorem uda mi się zajrzeć Quote
saphira18 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 a to widzę że już cała kolejka stoi:) no to nic 3mamy kciuki! Quote
ewes Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 to raczej nie tan od kota, on nie ma dzieci ;) ciesze się, że jest taki odzew :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dzisiaj trafiłam na wątek Sesi!!! Ona jest cudowna!!! Nie dziwie się, że jest tyle osób chętnych, żeby dać tej Ślicznotce domek - Ona jest przecież Urocza!!! Mocno będę trzymać kciuki za spotkania!!! Oddaj Ją Istar w najlepsze ręce, do najczulszych Serc... Quote
Istar19 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 dzis cisza...mam nadzieje że ludzie co do mnie dzwonili zjawią sie w sobote w schronisku.... tak wogóle widziałam wczoraj na popołudniowym spacerze z psami czarna labradorkę.... wypisz wymaluj Sesi pełną paszczą, nawet oczy te same :crazyeye: a do tego czarna skórzana obroża...normalnie gdyby nie to że moja Masia coś za bardzo szczekała na nią, to bym podeszła do pani z tą sunią ^^' eh do tego w czwartek mnie nie będzie - praca i dopiero Sesi w sobote wyjdzie na spacer :placz: Quote
saphira18 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 wiesz ludzie mogą przyjechać a się nie zapowiedzieć;) tak jak to było w przypadku Tajgi;) a dom okazał się super. na pewno ktoś się zjawi w czwartek lub w sobotę, nie martw się!:) Quote
pralinka94 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Jeżeli P.Ania pozwoli, to mogę zająć się w czwartek Sesi :) Tylko teraz jest to zamieszanie z boksami... ale zapytam :D Quote
maciaszek Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Byłam dziś w schronisku i dowiedziałam się, że Sesi od soboty jest w nowym domu :). Została zaadoptowana po wolontariacie dlatego o tym nie wiecie. Pani kierownik mówi, że trafiła w naprawdę dobre ręce. Do pani, która pożegnała 2 tygodnie temu swoją 18-letnią psinę. Staruszka miała nowotwór, pani leczyła ją, ratowała, ale się nie udało. Rozpacz była tak ogromna, że w pracy tej pani nie mogli patrzeć na to jak cierpi i jej szefowa wsadziła ją w samochód i przywiozła do schroniska. Zapłakaną, zapuchniętą. No i pani wybrała Sesi :). Quote
saphira18 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 no ładnie:) cieszę się bardzo:) ta pani teraz przeleję tą całą rozpacz w miłość do Sesi. Powodzenia psinko! Quote
Istar19 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: a nie wiesz przypadkiem gdzie pani mieszka??? kurcze musze się w sobotę dopytać....może naprawde widziałam ja wczoraj :mad: Quote
maciaszek Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Istar19 napisał(a):a nie wiesz przypadkiem gdzie pani mieszka???Niestety nie wiem. Quote
jofracy Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Istar19 napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: a nie wiesz przypadkiem gdzie pani mieszka??? kurcze musze się w sobotę dopytać....może naprawde widziałam ja wczoraj :mad: To byłby zbieg okoliczności.... Quote
Recommended Posts