Scooby_Doo Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 chyba tylko ja odwiedzam ten wątek....prosba do moderatora tego watku....o aktualizacje...i czuwanie nad watkiem Piotrusia...bo co z tego ze watek jest jak nic sie na nim nie dzieje??? Quote
Funky Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Scooby, przeglądałam DOGO i dzięki Twoim wpisom trafiłam na Piotrusia. Będę odwiedzać regularnie i podnosić - tylko tyle mogę, ale ślicznota jest niesłychana i taaaaka kruszynka malutka ... Quote
Funky Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zaglądam do kruszynki przed snem. A może są gdzieś jakieś nowe informacje o Piotrusiu? Quote
martaipieski Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 dziekuje Wam cioteczki ze zagladacie, moze mogłby ktos jakies ogłoszenia mu zrobic???a jak nie to moze ja mu wykupie pakiet ogloszen. nie mam nowych wiesci o Piotrusiu, nie wiem moze w piatek pojedziemy go odwiedzic i inne schroniskowe psiaki, to zrobie jakies fotki, mam co prawda wiecej jego zdjec ale na watek dałam te najładniejsze Quote
Funky Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 To jak będziesz martaipieski u malutkiego, proszę wymiziaj go od ciotki :*:*:* Quote
Funky Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 I znowu zaglądam w poszukiwaniu jakichś dobrych wieści.... Niestety wyjeżdżam i do 10 lipca mnie nie będzie tak regularnie na DOGO, ale tak sobie myślę... może jakiś śliczny bannerek, kilka ogłoszeń i Piotruś miałby szansę na opuszczenie schronu? Taki okruszek powinien szybko znaleźć domek, bo w schronie się zmarnuje :((( Quote
martaipieski Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Funky mam nadzieje ze jak wrocisz po 10lipca to przeczytasz tutaj ze psinek w nowym domku:( Quote
Funky Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Oj taaaak! Tak baaardzo bym chciała :) Jutro raniutko jadę, mam dwa dni drogi przed sobą, ale może już w niedzielę zajrzę na sekundkę do pieseczka :)) 3majcie się tu dzielnie Ciotki i oczywiście nasz Piotruś! Do usłyszenia niebawem :D Quote
Scooby_Doo Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 milam egzaminy wiec nie zagladalam podnosze piotrulka Quote
gosia7 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 a może by napisać ile waży, jak jest duży (w tle jednego ze zdjęć widać ludzką sylwetkę, ale nie daje to pełnego wyobrażenia wielkości). Może Piotrusia ktoś wrzuciłby na mikropieski? Quote
martaipieski Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 na mikro juz go wrzucałam, wazy hmmm mysle ze jak nabierze masy to bedzie wazył z 4-5kg teraz to pewnie ma z 3kg Quote
farmerka63 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Są takie psy, które nie tolerują schroniskowej karmy... Obawiam się, że Piotruś do nich należy i to nie rokuje dobrze . Tymczas by się przydał bardzo, bardzo. Quote
Scooby_Doo Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 nie moge patrzec na piotrusia na tym pasku...to wyglada jak by mial sie zaraz udusic...faktycznie na mikropsach go widzialam a moze jakis BDT??? Quote
asia300 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dziewczyny właśnie szukam DT lub może nawet stałego :) jade załawiać dla Piotrusia domek trzymajcie kciuki :) odezwe sie wieczorem :) Quote
asia300 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 :multi::multi::multi:mam dom tymczasowy dla naszego Piotrusia :multi::multi::multi:moja siostra zgodziła sie go przygarnąć do momentu znalezienia domu stałego.Dziewczyny dajcie mi namiary z kim się kontaktować w sprawie Piotrusia :multi::lol: Quote
asia300 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Po wykonanym telefonie do schroniska okazało się że Piotruś od tygodnia ma nowy dom i kochających właścicieli :) więc można zakończyć temat :) UWIELBIAM SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIA :) Piotrusiu wszystkiego naj naj w nowym domu ;) Quote
martaipieski Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 asia300 dziekuje, jak bede w schronisku postaram sie dowiedzieć coś wiecej na temat adopcji Piotrusia. czasem jest tak że ktos wypatrzy ogłoszenia psa i jedzie po pieska prosto do schroniska. Quote
asia300 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 własnie sie zastanawiam gdzie dać ogłoszenie , siostra bardzo chętnie przyjmie pieska jako dom tymczasowy warunek jest tylko jeden musi to być naprawde mały piesek właśnie taki jak Piotruś , no i musi tolerować dzieci poniewaz siostra ma 7 letniego synka :) Quote
martaipieski Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa moze tu?? i na watku mikropsiaków Quote
Recommended Posts