Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba tylko ja odwiedzam ten wątek....prosba do moderatora tego watku....o aktualizacje...i czuwanie nad watkiem Piotrusia...bo co z tego ze watek jest jak nic sie na nim nie dzieje???

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Scooby, przeglądałam DOGO i dzięki Twoim wpisom trafiłam na Piotrusia.
Będę odwiedzać regularnie i podnosić - tylko tyle mogę, ale ślicznota jest niesłychana i taaaaka kruszynka malutka ...

Posted

dziekuje Wam cioteczki ze zagladacie, moze mogłby ktos jakies ogłoszenia mu zrobic???a jak nie to moze ja mu wykupie pakiet ogloszen. nie mam nowych wiesci o Piotrusiu, nie wiem moze w piatek pojedziemy go odwiedzic i inne schroniskowe psiaki, to zrobie jakies fotki, mam co prawda wiecej jego zdjec ale na watek dałam te najładniejsze

Posted

I znowu zaglądam w poszukiwaniu jakichś dobrych wieści....
Niestety wyjeżdżam i do 10 lipca mnie nie będzie tak regularnie na DOGO, ale tak sobie myślę... może jakiś śliczny bannerek, kilka ogłoszeń i Piotruś miałby szansę na opuszczenie schronu?
Taki okruszek powinien szybko znaleźć domek, bo w schronie się zmarnuje :(((

Posted

Oj taaaak! Tak baaardzo bym chciała :)
Jutro raniutko jadę, mam dwa dni drogi przed sobą, ale może już w niedzielę zajrzę na sekundkę do pieseczka :))
3majcie się tu dzielnie Ciotki i oczywiście nasz Piotruś!
Do usłyszenia niebawem :D

Posted

a może by napisać ile waży, jak jest duży (w tle jednego ze zdjęć widać ludzką sylwetkę, ale nie daje to pełnego wyobrażenia wielkości). Może Piotrusia ktoś wrzuciłby na mikropieski?

Posted

:multi::multi::multi:mam dom tymczasowy dla naszego Piotrusia :multi::multi::multi:moja siostra zgodziła sie go przygarnąć do momentu znalezienia domu stałego.Dziewczyny dajcie mi namiary z kim się kontaktować w sprawie Piotrusia :multi::lol:

Posted

Po wykonanym telefonie do schroniska okazało się że Piotruś od tygodnia ma nowy dom i kochających właścicieli :) więc można zakończyć temat :) UWIELBIAM SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIA :) Piotrusiu wszystkiego naj naj w nowym domu ;)

Posted

asia300 dziekuje, jak bede w schronisku postaram sie dowiedzieć coś wiecej na temat adopcji Piotrusia.
czasem jest tak że ktos wypatrzy ogłoszenia psa i jedzie po pieska prosto do schroniska.

Posted

własnie sie zastanawiam gdzie dać ogłoszenie , siostra bardzo chętnie przyjmie pieska jako dom tymczasowy warunek jest tylko jeden musi to być naprawde mały piesek właśnie taki jak Piotruś , no i musi tolerować dzieci poniewaz siostra ma 7 letniego synka :)