Funky Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 O, Jejejeje! Funky szaleje! Kocham takie wiadomości!!!! Jestem baaaardzooo happpyyyy :*:*:* Quote
pikola Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 asia300 napisał(a):własnie sie zastanawiam gdzie dać ogłoszenie , siostra bardzo chętnie przyjmie pieska jako dom tymczasowy warunek jest tylko jeden musi to być naprawde mały piesek właśnie taki jak Piotruś , no i musi tolerować dzieci poniewaz siostra ma 7 letniego synka :)Mam nadzieje ze Piotrus trafil do cudownego domku,bo on sam to chodzace cudko..Asia300 a moze Kulek,on tak cierpi w schronisku-jego Pan umarl Gdy umiera ukochany pan,psie serce nie ma już dla kogo bić.Kulek tęskni w schronisku. Quote
asia300 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Pikola właśnie wczoraj odebrałam pieska ze schroniska na DT , jak tylko zwolni się miejsce dam znać ;) Quote
pikola Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Super ze jakiejs bidulce sie poszczescilo.Ale prosze pamietaj o Kuleczku:shake:Kruszynko Piotruniu, mam nadzieje ze jestes szczesliwy:lol: Quote
Recommended Posts