Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podążyłam tu śladami Syli i na dzień dobry przyniosłam mini- prezencik: tekst dla Piotrusia ;-) Poprawki milie widzane, tekst pisany w ekstremalnych warunkach :smile:

Mam na imię Piotruś, to moje schroniskowe imię, które bardzo mi się podoba. Pamiętasz bajkę o Piotrusiu Panu? Był chłopcem, który nie chciał dorosnąć. Ja, podobnie jak Piotruś Pan, chciałem zostać młody i wciąż nie mam charakteru staruszka. Spacery sprawiają mi wielką radość, umiem patrzeć na świat oczami dziecka i dostrzec jasne strony życia. Uwierz, to trudna sztuka w schroniskowej rzeczywistości…

Jeśli chcesz mieć małego pieska, który rano spojrzy Ci w oczy z miłością, podczas pracy będzie spokojnie spał u Twojego boku, a wieczorem da Ci buziaka, jeśli chcesz psa, który będzie Ciebie bezgranicznie kochał… Zaadoptuj mnie.

Niecierpliwie czekam na swojego Człowieka w Jędrzejowie. Czekam na moment, kiedy dostrzeżesz mnie wśród innych i powiesz, że nigdy mnie nie opuścisz.

Do tego czasu będę wyobrażał sobie, że jestem w Nibylandii, ponieważ schroniskowe życie bardzo mnie przytłacza. Wiedz, że Twój dom byłby o wiele lepszy niż baśniowa kraina..

W sprawie adopcja Piotrusia proszę pisać lub dzwonić na:
adoptujzwierzaka@wp.pl
794079530 prosze dzwonić w godzinach 9.00 do 21.00

668432511

jest wykastrowany zaszczepiony odpchlony i odrobaczony

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w schronisku powiedzieli ze brakuje mu ząbków ale ze nie jest wcale stary ja mysle ze ma ok 7-9 faktycznie ząbki nie sa takie złe tylko paru nie ma, siwy mocno nie jest oczka tez dosc ładne tylko ta bida z niego i to mu lat dodaje pewnie

Posted

martaipieski napisał(a):
w schronisku powiedzieli ze brakuje mu ząbków ale ze nie jest wcale stary ja mysle ze ma ok 7-9 faktycznie ząbki nie sa takie złe tylko paru nie ma, siwy mocno nie jest oczka tez dosc ładne tylko ta bida z niego i to mu lat dodaje pewnie

i do tego stress schroniskowy :(.....ktory kazdego psa postarza...