martaipieski Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Podążyłam tu śladami Syli i na dzień dobry przyniosłam mini- prezencik: tekst dla Piotrusia ;-) Poprawki milie widzane, tekst pisany w ekstremalnych warunkach :smile: Mam na imię Piotruś, to moje schroniskowe imię, które bardzo mi się podoba. Pamiętasz bajkę o Piotrusiu Panu? Był chłopcem, który nie chciał dorosnąć. Ja, podobnie jak Piotruś Pan, chciałem zostać młody i wciąż nie mam charakteru staruszka. Spacery sprawiają mi wielką radość, umiem patrzeć na świat oczami dziecka i dostrzec jasne strony życia. Uwierz, to trudna sztuka w schroniskowej rzeczywistości… Jeśli chcesz mieć małego pieska, który rano spojrzy Ci w oczy z miłością, podczas pracy będzie spokojnie spał u Twojego boku, a wieczorem da Ci buziaka, jeśli chcesz psa, który będzie Ciebie bezgranicznie kochał… Zaadoptuj mnie. Niecierpliwie czekam na swojego Człowieka w Jędrzejowie. Czekam na moment, kiedy dostrzeżesz mnie wśród innych i powiesz, że nigdy mnie nie opuścisz. Do tego czasu będę wyobrażał sobie, że jestem w Nibylandii, ponieważ schroniskowe życie bardzo mnie przytłacza. Wiedz, że Twój dom byłby o wiele lepszy niż baśniowa kraina.. W sprawie adopcja Piotrusia proszę pisać lub dzwonić na: adoptujzwierzaka@wp.pl 794079530 prosze dzwonić w godzinach 9.00 do 21.00 668432511 jest wykastrowany zaszczepiony odpchlony i odrobaczony Quote
plina Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Cześć Piotrek :) Mam nadzieję, że z ogłoszeń się ktoś odezwie.. Kto by nie chciał takiej pięknotki? :) Quote
Scooby_Doo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 sliczny!!!!!!!!!!!!podnosze I PYTANIE OD ZNAJOMEJ -"ILE PIOTRUŚ MA LATEK???" Quote
martaipieski Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 w schronisku powiedzieli ze brakuje mu ząbków ale ze nie jest wcale stary ja mysle ze ma ok 7-9 faktycznie ząbki nie sa takie złe tylko paru nie ma, siwy mocno nie jest oczka tez dosc ładne tylko ta bida z niego i to mu lat dodaje pewnie Quote
wieso Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 martaipieski napisał(a):w schronisku powiedzieli ze brakuje mu ząbków ale ze nie jest wcale stary ja mysle ze ma ok 7-9 faktycznie ząbki nie sa takie złe tylko paru nie ma, siwy mocno nie jest oczka tez dosc ładne tylko ta bida z niego i to mu lat dodaje pewnie i do tego stress schroniskowy :(.....ktory kazdego psa postarza... Quote
Scooby_Doo Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 no własnie jak tam się znalazl?? podnoszę calineczka....... Quote
Natka72 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Słodki ten Piotruś,taki lisek maleńki,ściskam kciuki żeby ktoś jak najszybciej go pokochał i dał mu dom... Quote
martaipieski Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 niestety nie znam jego histori, zapewne trafił z ulicy:( Quote
farmerka63 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Fajny grzdylek... Marta - może skorzystać z kontaktu z panią redaktor z S.expresu ? Szkoda tego malca :( Quote
wieso Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Calineczku, wszyscy sie o ciebie martwia.....nie wiem jak ci pomoc za daleko....gdyby ktos jechal w moje strony.....ach, biedaku... Quote
Scooby_Doo Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 piotrus pierwszy (na stronie)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wieso Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 calineczku. zrobilam tobie plakat i powiesilam u mojego wetka, w klubie i nawet w praktyce lekarskiej.... Quote
Pankracy Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 przytył troszkę???chodzi na spacerki???ktos dzwonił w jego sprawie??? Quote
martaipieski Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 czy przytył nie wiem pierwszy i ostatni raz widziałam go 2maja br. na spacery nie chodzi psy sa tam jedynie na wybiegi wypuszczane,i nikt nie dzwonił:( Quote
Scooby_Doo Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 a Piotrusiem nikt sie juz nie interesuje????????????????????????????????????(spadl na 4 strone...) Quote
Recommended Posts