Ajula Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 nadzwyczaj śliczna sunia może będzie miała tyle szczęścia co Mishka i ktoś ją pokocha Quote
majowa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Myślę, że ona potrafi każdego oczarować ale coś pusto u ślicznotki Quote
SkarpetKa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 conceited napisał(a):czy to o tą sunię ktoś wczoraj pytał? :) Coś bliżej ??? Quote
conceited Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 SkarpetKa napisał(a):Coś bliżej ??? Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, która dostała mój numer w klinice i powiedziała, że chce adoptować naszego psiaka, sunię która właśnie przeszła operację nogi, tyle,że.................. u nas nie ma takiej suni w fundacji :) Okazało się, że chodzi o psiaka Animalii. Po opisie, wnioskuję, że to Coookie? Quote
SkarpetKa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 :):):) Jeśli tak to nie zapeszam. Trzymam kciuki za Cookie! Quote
supergoga Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Tak, dzwoniła do mnie Pani która zawiozła małą do kliniki - ponoc podała Pani mój numer, ale Pani nie zadzwoniła do mnie. Quote
supergoga Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Z uwagi na te dzisisjesze Dni Puszczykowa - dopiero w poniedziałek postaram się do niej podjechać. Quote
malinaoona Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cookie za ok 10 dni będzie miała rentgen i może wtedy już prawdopodobnie wyjdzie. Jej stan jest dobry, poza nogą zdrowa jak ryba tylko wychudzona. Jest masakrycznie przyjazna, jest podobna do Havany nie tylko z wyglądu ale i z charakteru, cuuuudo jednym słowem :loveu: na nasz widok tak się ucieszyła, aż się posikała dwa razy :D Marlyn jak będzie to pewnie wrzuci zdjęcia :) Quote
supergoga Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 A nie mówiłam że rewelacyjna jest. Cudo! Szukam dla niej pilnie tymczasu, bo nie ma gdzie wrócić. Quote
malinaoona Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 biorę przecież! ;) ale nie wiem czy oddam ;) Quote
What May NN Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 malinaoona napisał(a):biorę przecież! ;) ale nie wiem czy oddam ;) oddasz, oddasz - będą następne w potrzebie ;-) Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 malinaoona napisał(a):biorę przecież! ;) ale nie wiem czy oddam ;) :klacz: cudnie! Quote
Marylin Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Mała jest ulubienicą nawet lekarzy z kliniki. Jest przyjazna, łagodna, wesoła i kochana. Tak jak napisała malinaona - posikała się dwa razy z radości na nasz widok. CUDO PSIAK! CUDO!!!!!!!!!!!!!!!! Uploaded with ImageShack.us Quote
Marylin Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Tutaj widać zoperowaną łapinkę: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Marylin Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Taka jestem słodziara kochana: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Marylin Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Kiedy już traciła wiarę, dłoń dobrego człowieka jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki uratowała jej życie i na zawsze zmieniła jej los Uploaded with ImageShack.us Dłonie dobrego człowieka, które pomogą, wyleczą i otoczą miłością. Oczy psa, które jeszcze wierzą że człowiek może być przyjacielem. Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Marylin napisał(a):Nikt nie zagląda do Cooki? zagląda ;-) kibicuje jej nieustannie i trzymam kciuki by szybko wróciła do zdrowia!! Quote
supergoga Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Zagląda. Ma nawet sunia Panią która z rodzinka pojedzie małą odwiedzić. POnoc córka Pani gdy zobaczyła Cookie - zrezygnowała z zamiaru nabycia yorka - ku radości Mamy - pojada poznać sunię. Quote
Recommended Posts