supergoga Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 agumka napisał(a):Dziękuję Ci bardzo :) Monika już dzwoniła wczoraj, wszystko ustaliły, jutro ma podjechać do Poznania, bo akurat jest w Koninie :) Nie wiem czy coś wyszło z tej adopcji, bo powiem szczerze jakoś nic nie rizumiem. Dostałam wiadomośc, że kot znalazł dom - tylko nie popzrze dogo - więc nie ogarniam... W każdym razie znalazł dom i tyle. Inga - sorry nie kojarzyłam. Quote
Agucha Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 agumka, i jak - Twoja koleżanka ma już łysola u siebie?? Quote
inga.mm Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 supergoga napisał(a):Nie wiem czy coś wyszło z tej adopcji, bo powiem szczerze jakoś nic nie rizumiem. Dostałam wiadomośc, że kot znalazł dom - tylko nie popzrze dogo - więc nie ogarniam... W każdym razie znalazł dom i tyle. Inga - sorry nie kojarzyłam. nie szkodzi, nie możesz pamiętac o wszystkim. Ale jeśli znalazł ds, to dobrze, bo u mnie miałby tylko dt. W każdym razie, koty orientalne w potrzebie - to do mnie Quote
agumka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 agucha, z tego co mi wiadomo, niestety nie jest u Moniki ... : ( Quote
Recommended Posts