supergoga Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [FONT=Times New Roman]Domu na zawsze pilnie szuka piękny, rodowodowy kocurek rasy sfinks. Jego właścicielka z żalem – z powodów zawodowych – musi zapewnić kotkowi nowy dom, który będzie miał dla niego czas i możliwości opieki.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kotek ma 3 lata.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szukamy domu tylko u znawco rasy – osób które wiedzą jak zajmować się sfinksem, jakie są jego potrzeby.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W żadnym wypadku w grę nie wchodzi dom wychodzący.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wszelkie informacje na temat kotka oraz jego adopcji wyłącznie:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel. 605 554 667[/FONT] Ja marzę o takim kocie, ale moja sunia nie przyjmie go w domu. Pomóżcie, może ktoś kto zna tą rase marzy o takim kocurku. Quote
Ajula Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 na kotach się nie znam, ale to chyba jakiś rarytas? Quote
supergoga Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Dla mnie cudo. Czekam jeszcze na wieści o charakterze i przyzwyczajeniach. trudno będzie z domkeim, bo może ktoś go zechcieć w niecnych celach, albo zupełnie bez pojęcia. Jak ja go chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
What May NN Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 baaardzo duży rarytas!!! niesamowity jest :-) rewelacja!!! Quote
LidkaWejman Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ktoś ostatnio szukał Sfinksa do natychmiastowej adopcji,ale odniosłam wrażenie,że podoba się wygląd kota, ale osoba nie zna się na rasie...Dom koniecznie niewychodzący..Proszę pamiętać,że ten kot nie jest odpowiedni dla alergików, jak potocznie się uważa, ponieważ kot to nie tylko sierść, ale także łuszcząca się skóra i wszystkie wydzieliny. Ogólnie rzecz biorąc kotek jest cudny,ale niestety jeśli chodzi o pielęgnacje to drogi w utrzymaniu i czasochłonny i wymagający w pięlegnacji . W przypadku dorosłego kota musi trafić do osoby, która zna tę rasę, tak jak mówiła dotychczasowa właścicielka..Ogólnie to podejrzewam,że domków chętnych będzie multum, tylko wybrać ten właściwy...Supergogo widzę,że wpadł Ci w oko i serce:) Quote
dorobella Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=128585 Quote
snuszak Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 piękniś, chociaż wolę futerkowe a połaczenie ze spfinksem czyli taki cornish rex to dla mnie ideał więc szukaj domku szybko i to tylko takiego super kawalerze :) Quote
supergoga Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Mam jeszcze wieści: [FONT=Tahoma]Kot mieszka w domu gdzie jest malzenstwo z 10letnia dziewczynka. Takze dzieci toleruje, nie wiem jak ze zwierzetami bo nie ma z nimi stycznosci. Aha nie raz dawala kota do swoich rodzicow i tez bylo dobrze. Na pewno dominuje w domu zaraz po swojej Pani [/FONT][FONT=Tahoma]. Wlasnie rozmawialam z Goska i juz jest umowiona z Panem na poniedzialek. Przyjedzie go zobaczyc. Gosia jednak boi sie strasznie czy nikt go nie skrzywdzi. Jak mozna sie zabezpieczyc zeby przynajmniej przez jakis czas miec kontrole czy jest wszystko okey?? Opis o kocie bardzo sie podoba dziekuje za pomoc Madziu. ps. kot jako ciekawostka to kot aportuje i pije wode tylko ze szklanki [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Zaproponowałam żeby właścicielka spisała umowe adopcyjna - np. poprzez nas - będziemy monitorowali sytuację. Zwłaszcza ja bo sfinks to moje marzenie.[/FONT] Quote
supergoga Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='dorobella']http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=128585 Wielkie dzięki!!!! Quote
Agucha Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Podesłałam jednej dogomance, która ostatnio szukała dla siebie sfinksa do adopcji :) Quote
agumka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 To mnie Agucha podesłała !:) BIORĘ GO! :) Podam numer kontaktowy dziewczynie, która na rasie sie zna, chce kota do domu, nie do rozmnażania. Jutro będzie dzwonic. to bardzo odpowiedzialna dziewczyna z Katowic. Quote
supergoga Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Niech dzoni - ponoc też ktoś już pytał. Niech powie że z dogomanii Quote
Wadercia Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 tez pokazalam watek kolezance. Zna się na tej rasie i własnie dziś mówiła mi ze taki kot to jej marzenie :) Quote
agumka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 supergoga napisał(a):Niech dzoni - ponoc też ktoś już pytał. Niech powie że z dogomanii Dzwoniła, rozmawiały, są w kontakcie. W poniedziałek jedzie po kotka :)!! Quote
Agucha Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 agumka napisał(a):Dzwoniła, rozmawiały, są w kontakcie. W poniedziałek jedzie po kotka :)!! A no widzisz... :lol: Quote
agumka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Agucha napisał(a):A no widzisz... :lol: Bardzo Ci dziekuje za tak szybka reakcje i pomoc ! ::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Wczoraj napisałam do mojej koleżanki która propsiła mnie o pomoc w szukaniu domu dla kota że zadzwoni osoba z dogo, żeby jeśli będzie ok - właśnie tu przekazła kota, że mamy poręczenie dobrego domu i wpływu wiadomości o nim. No i spisanie umnowy itp. Cieszę się, że kot znalazł dobry dom. Czekamy na wieści. Quote
agumka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 supergoga napisał(a):Wczoraj napisałam do mojej koleżanki która propsiła mnie o pomoc w szukaniu domu dla kota że zadzwoni osoba z dogo, żeby jeśli będzie ok - właśnie tu przekazła kota, że mamy poręczenie dobrego domu i wpływu wiadomości o nim. No i spisanie umnowy itp. Cieszę się, że kot znalazł dobry dom. Czekamy na wieści. O nas mówisz, czy o kimś innym? :( Quote
supergoga Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 No o Was - wczoraj przeczytałam Twój wpis i przesłałam tą wiadomość do koleżanki. Quote
agumka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 supergoga napisał(a):No o Was - wczoraj przeczytałam Twój wpis i przesłałam tą wiadomość do koleżanki. Dziękuję Ci bardzo :) Monika już dzwoniła wczoraj, wszystko ustaliły, jutro ma podjechać do Poznania, bo akurat jest w Koninie :) Quote
inga.mm Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 no i dlaczego ja o tym nie wiem? ja od orientów jestem! Quote
Recommended Posts