fiorsteinbock Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Brzośka, ja pusta glowa jestem i nie przedstawilam Was sobie! ale myslalam, że cioteczke fochu (była z nami na wroclawskim rynku w zeszlym roku) i xmartix (z małym Piterem w wózku) już znasz :) Najmlodsza, w dlugich wlosach to dogomaniaczka Necia89. Quote
fochu Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 brzośka napisał(a):a ja - prosie strrraszne! - nawet się nie zapoznałam z kobitkami, które były z fiorsteinbock :oops: :oops: :oops: i od wczoraj tak mi głupio :oops: muszę to szybko nadrobić ;) to łap za karę swoje pupile ;) Quote
NikaEla Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 to ja chyba za późno przyszłam do parku na te poznawania się ;) Quote
brzośka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Brzośka, ja pusta glowa jestem i nie przedstawilam Was sobie! ale myslalam, że cioteczke fochu (była z nami na wroclawskim rynku w zeszlym roku) i xmartix (z małym Piterem w wózku) już znasz :) Najmlodsza, w dlugich wlosach to dogomaniaczka Necia89. ale przecież ja już dorosła (żeby nie powiedzieć stara :evil_lol:) kobieta jestem i się sama przedstawić powinnam! Fochu z ubiegłego roku niestety nie kojarzyłam (jeśli sie wtedy poznawałyśmy to tym bardziej mi głupio, ale to już na sklerozę zwalic mogę :cool3:). Długowłosej Neci nie poznałam, za to xmatrix znam już od jakiegoś czasu ;) Quote
brzośka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 fochu napisał(a):to łap za karę swoje pupile ;) jak takie kary wymierzasz, to się zastanowię co jeszcze zbroić mogę :evil_lol: Quote
brzośka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nikaragua napisał(a):to ja chyba za późno przyszłam do parku na te poznawania się ;) o widzisz, kolejny argument za powtórką spotkania :) Quote
NikaEla Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 brzośka napisał(a):o widzisz, kolejny argument za powtórką spotkania :) ostatnio było u mnie w domu spotkanie kilku "psich-matek" z dogo. Przyjechała ze Złotoryi Maruda666 i też miała problem , która z nas jest która ;) Quote
fochu Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 brzośka napisał(a):ale przecież ja już dorosła (żeby nie powiedzieć stara :evil_lol:) kobieta jestem i się sama przedstawić powinnam! Fochu z ubiegłego roku niestety nie kojarzyłam (jeśli sie wtedy poznawałyśmy to tym bardziej mi głupio, ale to już na sklerozę zwalic mogę :cool3:). Długowłosej Neci nie poznałam, za to xmatrix znam już od jakiegoś czasu ;) bo fochu taka cicho ciemna ,ukrywa się z boku i udaje powietrze :P czasem coś ustrzeli z aparatu i kary wymierza ;) Quote
marmosia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Jak to w życiu bywa- oleśniczankę brzośkę poznałam we Wrocławiu:evil_lol: Teraz to przynajmniej po psach ją rozpoznam :) Quote
fiorsteinbock Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Na festynie spotkaliśmy młode małzenstwo, mężczyzna pracuje w restauracji, w Rynku. Proponował aby schronisko wroclawskie przyjezdzalo po resztki jedzenia, ponoc dużo sie marnuje i wyrzucaja. Czy schronisko jest zainteresowane takim jedzeniem? czy karmia tylko np.suchą? A moze dziewczyny znacie jakies osoby, ktore dokarmiają bezpanskie koty, czy psy i chetnie by skorzystały z takich resztek? Quote
diuna_wro Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 w parku została męska bluza polarowa i kurtka p/deszczowa. Czy wiecie może czyja? jest u mnie. Quote
brzośka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fochu napisał(a):bo fochu taka cicho ciemna ,ukrywa się z boku i udaje powietrze :P czasem coś ustrzeli z aparatu i kary wymierza ;) ale jak jej się wydaje, że jest niezauważalna, to baaardzo się myli ;) marmosia napisał(a):Jak to w życiu bywa- oleśniczankę brzośkę poznałam we Wrocławiu:evil_lol: Teraz to przynajmniej po psach ją rozpoznam :) również się cieszę z poznania krajanki :) dzięki za fotki :) Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 to ja jeszcze dorzucę kilka zdjęć ;) Kluska :) staruszek /staruszka ?? i Piotruś -rośnie mały pomocnik wolontariatu :D Quote
terierfanka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fochu napisał(a):staruszek /staruszka ?? To jest sunieczka Tibi, 14-letnia :) Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 terierfanka napisał(a):To jest sunieczka Tbi, 14-letnia :) śliczna sunieczka Quote
NikaEla Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 fochu napisał(a):śliczna sunieczka pełno ślicznych. fajnych psów... ale dlaczego są w schronie? i nowe przybywają :( Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Nikaragua napisał(a):pełno ślicznych. fajnych psów... ale dlaczego są w schronie? i nowe przybywają :( też setki razy zadaję sobie to pytanie... jedyna odp jaka przychodzi do głowy-ludzka głupota Quote
diuna_wro Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 nie zdążyłam rozdać do podpisania umów wolontariackich. Dawajcie mi proszę znać na PW kto i kiedy będzie w schr w weekend albo komu przesłać pocztą. Przepraszam najmocniej, cały czas mi się wydawało, że zdążę aż w końcu się DFF skończył i wszyscy poszli. Quote
terierfanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 znaczy wszyscy co brali udział mają podpisać? w związku z ubezpieczeniem? ja może wpadnę do schronu w sobotę... Quote
diuna_wro Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 terrierfanko, będę tez w sobotę w schr UWAGA UWAGA. We wrześniu wchodzimy na targi Zoobotanika z adopcjami:multi: Quote
paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 czy ktos ma moze jeszcze jakies fotki z DFF? widziałam, że kilka razy robiono zdjęcie mojej franulce (taka mała łysa pchła):) Quote
diuna_wro Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Pani Myszo, ja mam parę fotek Franci. Prześmieszne, rodziawiona mordeczka. Prześlę, tylko proszę adres email. Sprzedałam jeden obraz, resztę wystawimy na fundacyjną aukcję Allegro i chciałabym przy tej okazji wypromować autorkę. Poproszę o portfolio, opis twórczości, i link do galerii. I dziękuję pięknie za ten cudny dar:) Quote
Recommended Posts