Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brzośka, ja pusta glowa jestem i nie przedstawilam Was sobie! ale myslalam, że cioteczke fochu (była z nami na wroclawskim rynku w zeszlym roku) i xmartix (z małym Piterem w wózku) już znasz :) Najmlodsza, w dlugich wlosach to dogomaniaczka Necia89.

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brzośka napisał(a):
a ja - prosie strrraszne! - nawet się nie zapoznałam z kobitkami, które były z fiorsteinbock :oops: :oops: :oops:
i od wczoraj tak mi głupio :oops:
muszę to szybko nadrobić ;)

to łap za karę swoje pupile ;)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Brzośka, ja pusta glowa jestem i nie przedstawilam Was sobie! ale myslalam, że cioteczke fochu (była z nami na wroclawskim rynku w zeszlym roku) i xmartix (z małym Piterem w wózku) już znasz :) Najmlodsza, w dlugich wlosach to dogomaniaczka Necia89.

ale przecież ja już dorosła (żeby nie powiedzieć stara :evil_lol:) kobieta jestem i się sama przedstawić powinnam! Fochu z ubiegłego roku niestety nie kojarzyłam (jeśli sie wtedy poznawałyśmy to tym bardziej mi głupio, ale to już na sklerozę zwalic mogę :cool3:). Długowłosej Neci nie poznałam, za to xmatrix znam już od jakiegoś czasu ;)

Posted

brzośka napisał(a):
o widzisz, kolejny argument za powtórką spotkania :)

ostatnio było u mnie w domu spotkanie kilku "psich-matek" z dogo. Przyjechała ze Złotoryi Maruda666 i też miała problem , która z nas jest która ;)

Posted

brzośka napisał(a):
ale przecież ja już dorosła (żeby nie powiedzieć stara :evil_lol:) kobieta jestem i się sama przedstawić powinnam! Fochu z ubiegłego roku niestety nie kojarzyłam (jeśli sie wtedy poznawałyśmy to tym bardziej mi głupio, ale to już na sklerozę zwalic mogę :cool3:). Długowłosej Neci nie poznałam, za to xmatrix znam już od jakiegoś czasu ;)

bo fochu taka cicho ciemna ,ukrywa się z boku i udaje powietrze :P
czasem coś ustrzeli z aparatu i kary wymierza ;)

Posted

Na festynie spotkaliśmy młode małzenstwo, mężczyzna pracuje w restauracji, w Rynku. Proponował aby schronisko wroclawskie przyjezdzalo po resztki jedzenia, ponoc dużo sie marnuje i wyrzucaja. Czy schronisko jest zainteresowane takim jedzeniem? czy karmia tylko np.suchą?
A moze dziewczyny znacie jakies osoby, ktore dokarmiają bezpanskie koty, czy psy i chetnie by skorzystały z takich resztek?

Posted

fochu napisał(a):
bo fochu taka cicho ciemna ,ukrywa się z boku i udaje powietrze :P
czasem coś ustrzeli z aparatu i kary wymierza ;)

ale jak jej się wydaje, że jest niezauważalna, to baaardzo się myli ;)

marmosia napisał(a):
Jak to w życiu bywa- oleśniczankę brzośkę poznałam we Wrocławiu:evil_lol:
Teraz to przynajmniej po psach ją rozpoznam :)

również się cieszę z poznania krajanki :)

dzięki za fotki :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
pełno ślicznych. fajnych psów... ale dlaczego są w schronie? i nowe przybywają :(

też setki razy zadaję sobie to pytanie...
jedyna odp jaka przychodzi do głowy-ludzka głupota

Posted

nie zdążyłam rozdać do podpisania umów wolontariackich. Dawajcie mi proszę znać na PW kto i kiedy będzie w schr w weekend albo komu przesłać pocztą.

Przepraszam najmocniej, cały czas mi się wydawało, że zdążę aż w końcu się DFF skończył i wszyscy poszli.

Posted

Pani Myszo, ja mam parę fotek Franci. Prześmieszne, rodziawiona mordeczka. Prześlę, tylko proszę adres email.

Sprzedałam jeden obraz, resztę wystawimy na fundacyjną aukcję Allegro i chciałabym przy tej okazji wypromować autorkę. Poproszę o portfolio, opis twórczości, i link do galerii.

I dziękuję pięknie za ten cudny dar:)