Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia2000 napisał(a):
Jak wejdziesz na teren schroniska, to kieruj się na prawo, przy garażach będzie kąpiel:) Chyba,że będzie bardzo zimno, to będzie trzeba inne miejsce kombinować:(

Dzięki :)

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

woreczków na Q papierowych mamy tez sporo, jakby co

pogoda mnie przeraża, ma padać rano jak będziemy się rozkładać, i wieczorem jak składać.
Myślę że warto wrzucić na samochodu zapasowe buty, gdyby trawa była mokra i przemokną nam buty. Ta pogoda psuje wszystko, miało być piknikowo:placz::placz::placz:

koszulki fundacyjne mają krótkie rękawy, więc trzeba włożyć coś na co można taki T-SHIRT założyć.

i psom pod koce jakąś folię, żeby miały gdzie odpocząć na suchym. Namioty są, ale trawa będzie pewnie wilgotna.

krzesła są, ale kto ma niech zabierze z sobą jakieś krzesełko turystyczne

Posted

kochani to ja tak na prędce, chyba pierwsza w domu zawitalam , dziewczyny pojechały poodwozic zwierzynę. Dobrze ze nie jechalam do schroniska bo serce by mi pękło z powrotem te cudne istoty do boksów wkładać. Impreza generalne , moim zdaniem SUPER !!! Wszystkim cioteczkom należy sie wielki ukłon !!!!!! Psy MEGA grzeczne od samego początku kapania do ostatniej minuty imprezy.
Djuna, Uru, Basia1244, Dominika, Zosia z córką, sunia2000, Tomek z żoną, terierfanka to chyba ciotki i wujki którym należą się największe podziękowania :Rose::Rose::Rose::Rose:
duracelki mi się rozladowują więc sama nie wiem co jeszcze napisac :)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Ktoś tu o mnie zapomniał:P:angryy:
A co do odwożenia psów, to ciesz się,że nie jechałaś:-(

jesoooo należy mi sie nagana !!!! Pat naturalnie już edytuję - wybaczysz ?:oops::Rose:

Posted

bros napisał(a):
kochani to ja tak na prędce, chyba pierwsza w domu zawitalam , dziewczyny pojechały poodwozic zwierzynę. Dobrze ze nie jechalam do schroniska bo serce by mi pękło z powrotem te cudne istoty do boksów wkładać. Impreza generalne , moim zdaniem SUPER !!! Wszystkim cioteczkom należy sie wielki ukłon !!!!!! Psy MEGA grzeczne od samego początku kapania do ostatniej minuty imprezy.
Djuna, Uru, Basia1244, Dominika, Zosia z córką, sunia2000, Tomek z żoną, terierfanka to chyba ciotki i wujki którym należą się największe podziękowania :Rose::Rose::Rose::Rose:

i ja się przyłączę do podziękowań:Rose:

Posted

Chciałam przeogromnie podziękować dziewczynom za dzisiejszy dzień , terierfanka, bros, sunia2000 i jej przyjaciele oraz Zosia123 i jej córka - jesteście nieocenione! Bez waszej pomocy i pracy nasze stanowisko nie miałoby szans, nikt tak dobrze , jak wy, nie umiałby przygotować i zaprezentować tych psiaków - dziękuję!
Ale także chciałam podziękować mojej przyjaciółce Dominice, bez której w ogóle nie dałabym rady, bo to ona odwaliła całą techniczną i logistyczną robotę oraz przygotowała nam stanowisko, ulotki, wodę , materiały do pracy - dziękuję!
Całą akcję uważam za dość udaną i mam nadzieję, że od jutra będziemy zbierać efekty - oby!

Posted

Ja podjechałam na chwilę i jestem pełna podziwu dla ogromu pracy i serca jakie włożyłyście , by pomóc psom.
Wiem ,że największym podziękowaniem dla Was byłby chociaż 1 wyadoptowany pies dzięki tej akcji.

Posted

patrzę na fotki i żałuję że nie mogłam z Wami być :( mam nadzieję że kiedyś się złoży szczęśliwiej dla mnie, bez kolizji z pracą

możecie jakoś juz teraz ocenić efekt?

Posted

a ja chciałem podziękować ludziom któryż na co dzień nie maja czasu chodzić do schronu, ale gdy się ich poprosiło to przyszli i pomogli rozstawić namioty, ustawić wiele różnych dziwnych rzeczy, jak tor przeszkód czy banery reklamowe, nie mówili, że niedziela ,że chcą się wyspać że o 0630 pakowali sprzęt w samochody.....
Chciałbym podziękować Damianowi, który za symboliczną opłatą swym busem ratował nas z wielu opresji...... i pomógł się nam wyrobić się w czasie z wieloma problemami...
I po raz kolejny sprawdziło się: "Jeżeli myślisz, że jesteś zbyt mały by coś zmienić, spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem"... to dla tych których imion i twarzy większość z was nie poznała ...

Posted

Dziękuję za podziękowania, choć osobiście uważam, że dziękowanie wolontariuszom przez wolontariuszy za przesadną uprzejmość:eviltong:

Dla mnie wartym podkreślenia jest fakt, że w tej imprezie charytatywnie lub za symboliczne pieniądze pracowało parę osób, które zupełnie nie są związane ani z fundacją a ani z wolontariatem ani nawet z psami.

Było fajnie, postaraliśmy się wszyscy.

Ja dziękuję moim amstaffom Graffowi i Skotowi, że całymi sobą, swoim zaufaniem do nas, czułością do ludzi, spokojem i dobrym zachowaniem, pomagali nam przełamywać stereotypy.

I Irkowi Czerniejewskiemu za to, że w lutym tego roku sam wyciągnął do nas pomocną rękę.

Posted

Natalia i Marcelina zaśpiewały wcześniej, ok. 15:30
Zbierało się na deszcz, ale zdążyły.

Pięknie śpiewały:loveu: a Natalii towarzyszyła na scenie jej tymczasowiczka - Klusia, ze schroniska.

Posted

Słuchajcie, ja przywiozłam niechcący do domu szary kocyk i ręcznik :( Co mam z nimi zrobić? - mogłabym np. podrzucić kiedyś Patrycji, bo ona mieszka niezbyt daleko od nas.

Posted

diuna_wro napisał(a):
Natalia i Marcelina zaśpiewały wcześniej, ok. 15:30
Zbierało się na deszcz, ale zdążyły.

Pięknie śpiewały:loveu: a Natalii towarzyszyła na scenie jej tymczasowiczka - Klusia, ze schroniska.

O qrcze...a myśmy poleźli na kawe i popcorn :shake:
Wrócilismy po 16stej, widzialam Natalie z Kluską, ktora zamiast za Natalią to w druga strone podążała i wszyscy krzyczeliśmy "Kluska" nie w tą stronę :)
eh, zaluje bardzo, że ominął nas wystep.