Basia1244 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Poker! jeśli Zosia123 mogłaby odebrać od ciebie te ulotki, to byłoby super, zwłaszcza, że my z Zosią od 8 rano w schronisku psy kapiemy i potem już razem jedziemy do parku. Quote
brzośka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 czy ja w końcu jestem potrzebna do transportu tych suczek, czy nie? bo już się zamotałam :roll: Quote
Basia1244 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 brzośka napisał(a):czy ja w końcu jestem potrzebna do transportu tych suczek, czy nie? bo już się zamotałam :roll: Kochana dziękuję ci ślicznie za chęć pomocy, ale uda nam się zabrać do samochodów tych, które mamy, zwlaszcza, że zamiast wielkiej Sary jedzie jamniczka mikrusek - także ogromnie dziękuje, ale zupełnie spokojnie możesz jechać prosto do parku :) i tam nas witać. Quote
terierfanka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 diuna_wro napisał(a):ulotki DFF są do odebrania na Kniaziewicza. Stamtąd je zabieramy, mozemy gdzieś umówić się na zbiórkę i rozdam. to ja bym chętnie się na Kniaziewicza stawiła po nie, to rzut beretem ode mnie. O której je odbieracie? Quote
Poker Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Czy mam drukować ulotki FRANKA , których wzór podesłała mi Basia1244? Quote
Basia1244 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Poker napisał(a):Czy mam drukować ulotki FRANKA , których wzór podesłała mi Basia1244? Nie nie! Wszystkie indywidualne mamy wydrukowane hurtem w jeden deseń! Nie było tylko tych kolażowych, ale też już są :) więc za indywidualne ulotki ogromnie dziękuje, ale nie trzeba już ich drukować - mamy sporo i wszystkie w jeden deseń. Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pokerku możemy umówić się rano w parku - my teraz codziennie jesteśmy tam na rowerze (tzn. psy nie na rowerze :)), chyba że pada. Quote
Zosia123 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Poker napisał(a):OK, to na kiedy się umawiamy? Napisałam pw. Mam już 20 kolorowych ulotek Howarda, plus jeszcze 10 czarno-białych, gdyby ludzie przypadkiem zaczęli się o niego bić ;) Quote
diuna_wro Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [FONT=Tahoma]Przygotowanie stoisk: [/FONT][FONT=Tahoma]19 czerwca, 7:30 do 11:00[/FONT] [FONT=Tahoma]Demontaż stoisk: [/FONT][FONT=Tahoma]19 czerwca, 18:00 do 20:00[/FONT] [FONT=Tahoma]Parkowanie aut- tylko w wyznaczonych miejscach.[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Istnieje możliwość wjazdu na ścieżki wewnątrz parku autami do 3,5 t w godzinach 7:30-11:00 oraz po 18:00. [/FONT] [FONT=Tahoma]W czasie imprezy: parkowanie tylko w miejscach wskazanych przez obsługę imprezy.[/FONT] [FONT=Tahoma]Prosimy o zaopatrzenie się we własnym zakresie [/FONT][FONT=Tahoma]w potrzebne sprzęty oraz w linki, haczyki i stojaki potrzebne do zamocowania/ustawienia bannerów i innych reklam.[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Uprzejmie prosimy:[/FONT] [FONT=Tahoma]- NIE NISZCZYĆ TRAW, DRZEW I KRZEWÓW W PARKU[/FONT] [FONT=Tahoma]oraz o:[/FONT] [FONT=Tahoma]- DOKŁADNE POSPRZĄTANIE MIEJSCA PO SWOIM STOISKU [/FONT] Quote
Zosia123 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Melduję, że mam już od Poker ulotki, jak też ręczniki do wycierania Howarda :) Quote
bros Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 dziewczyny a macie zapas woreczków na qoo , z pewnościa nie wszyscy właściciele 4łap z nimi przyjdą :/ Quote
NikaEla Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 bros napisał(a):dziewczyny a macie zapas woreczków na qoo , z pewnościa nie wszyscy właściciele 4łap z nimi przyjdą :/ można za 2-3zł w markecie kupić woreczki litrowe na mrożonki :) są bardzo mocne Quote
bros Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja tam zupełnie nie mogę kozystać z tych przezroczystych - jakoś mnie to odpycha, muszę mieć czarne :) ale serio , wezmę swój zapas i jak macie to też weźcie, bo nawet na każdej wystawie psiej zdażają sie gagatki z psami którzy nagle ślepną jak pies się załatwi i nie sprzątają, warto wtedy takiemu wręczyć woreczek z usmiechem :) Quote
Zosia123 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ja zawsze sprzątam chociaż jest co ;) i na pewno będziemy jutro z woreczkami :) Quote
terierfanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja też wolę czarne :) no i dodatkowo biodegradowalne, inaczej mam kaca moralnego :) przed schronem jest stojak z woreczkami - możemy wziąć z kilkanaście sztuk z niego bo słabo wykorzystywany jest Quote
bros Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 terierfanka napisał(a):ja też wolę czarne :) no i dodatkowo biodegradowalne, inaczej mam kaca moralnego :) przed schronem jest stojak z woreczkami - możemy wziąć z kilkanaście sztuk z niego bo słabo wykorzystywany jest i to jest myśl :) Quote
Poker Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Nikaragua napisał(a):można za 2-3zł w markecie kupić woreczki litrowe na mrożonki :) są bardzo mocne to w zimie jak znalazł :evil_lol: Quote
Jara Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ja zapewne się pojawię, nie wiem czy z psem, czy sama :)) Pewnie będę się rozglądać za kolejnym psiakiem ;) Quote
terierfanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Jara napisał(a):Ja zapewne się pojawię, nie wiem czy z psem, czy sama :)) Pewnie będę się rozglądać za kolejnym psiakiem ;) zapraszamy :) może akurat któryś z psiurów chwyci za serce Quote
brzośka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 gdzie mam się zgłosić, kogo szukać, jak się jutro zjawiię do pomocy? Quote
Zosia123 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Sluchajcie gdzie mam się jutro stawić o 8? tzn. wiem gdzie jest klatka Howarda, ale jeśli już zdążycie zabrać Howarda, to gdzie będzie kąpiel? Quote
sunia2000 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Jak wejdziesz na teren schroniska, to kieruj się na prawo, przy garażach będzie kąpiel:) Chyba,że będzie bardzo zimno, to będzie trzeba inne miejsce kombinować:( Quote
Recommended Posts