Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker! jeśli Zosia123 mogłaby odebrać od ciebie te ulotki, to byłoby super, zwłaszcza, że my z Zosią od 8 rano w schronisku psy kapiemy i potem już razem jedziemy do parku.

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brzośka napisał(a):
czy ja w końcu jestem potrzebna do transportu tych suczek, czy nie? bo już się zamotałam :roll:

Kochana dziękuję ci ślicznie za chęć pomocy, ale uda nam się zabrać do samochodów tych, które mamy, zwlaszcza, że zamiast wielkiej Sary jedzie jamniczka mikrusek - także ogromnie dziękuje, ale zupełnie spokojnie możesz jechać prosto do parku :) i tam nas witać.

Posted

diuna_wro napisał(a):
ulotki DFF są do odebrania na Kniaziewicza. Stamtąd je zabieramy, mozemy gdzieś umówić się na zbiórkę i rozdam.

to ja bym chętnie się na Kniaziewicza stawiła po nie, to rzut beretem ode mnie. O której je odbieracie?

Posted

Poker napisał(a):
Czy mam drukować ulotki FRANKA , których wzór podesłała mi Basia1244?

Nie nie! Wszystkie indywidualne mamy wydrukowane hurtem w jeden deseń! Nie było tylko tych kolażowych, ale też już są :) więc za indywidualne ulotki ogromnie dziękuje, ale nie trzeba już ich drukować - mamy sporo i wszystkie w jeden deseń.

Posted

Poker napisał(a):
OK, to na kiedy się umawiamy?

Napisałam pw.

Mam już 20 kolorowych ulotek Howarda, plus jeszcze 10 czarno-białych, gdyby ludzie przypadkiem zaczęli się o niego bić ;)

Posted

[FONT=Tahoma]Przygotowanie stoisk: [/FONT][FONT=Tahoma]19 czerwca, 7:30 do 11:00[/FONT]
[FONT=Tahoma]Demontaż stoisk: [/FONT][FONT=Tahoma]19 czerwca, 18:00 do 20:00[/FONT]
[FONT=Tahoma]Parkowanie aut- tylko w wyznaczonych miejscach.[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Istnieje możliwość wjazdu na ścieżki wewnątrz parku autami do 3,5 t w godzinach 7:30-11:00 oraz po 18:00. [/FONT]
[FONT=Tahoma]W czasie imprezy: parkowanie tylko w miejscach wskazanych przez obsługę imprezy.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Prosimy o zaopatrzenie się we własnym zakresie [/FONT][FONT=Tahoma]w potrzebne sprzęty oraz w linki, haczyki i stojaki potrzebne do zamocowania/ustawienia bannerów i innych reklam.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Uprzejmie prosimy:[/FONT]
[FONT=Tahoma]- NIE NISZCZYĆ TRAW, DRZEW I KRZEWÓW W PARKU[/FONT]
[FONT=Tahoma]oraz o:[/FONT]
[FONT=Tahoma]- DOKŁADNE POSPRZĄTANIE MIEJSCA PO SWOIM STOISKU [/FONT]

Posted

bros napisał(a):
dziewczyny a macie zapas woreczków na qoo , z pewnościa nie wszyscy właściciele 4łap z nimi przyjdą :/

można za 2-3zł w markecie kupić woreczki litrowe na mrożonki :) są bardzo mocne

Posted

ja tam zupełnie nie mogę kozystać z tych przezroczystych - jakoś mnie to odpycha, muszę mieć czarne :)

ale serio , wezmę swój zapas i jak macie to też weźcie, bo nawet na każdej wystawie psiej zdażają sie gagatki z psami którzy nagle ślepną jak pies się załatwi i nie sprzątają, warto wtedy takiemu wręczyć woreczek z usmiechem :)

Posted

ja też wolę czarne :) no i dodatkowo biodegradowalne, inaczej mam kaca moralnego :) przed schronem jest stojak z woreczkami - możemy wziąć z kilkanaście sztuk z niego bo słabo wykorzystywany jest

Posted

terierfanka napisał(a):
ja też wolę czarne :) no i dodatkowo biodegradowalne, inaczej mam kaca moralnego :) przed schronem jest stojak z woreczkami - możemy wziąć z kilkanaście sztuk z niego bo słabo wykorzystywany jest

i to jest myśl :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
można za 2-3zł w markecie kupić woreczki litrowe na mrożonki :) są bardzo mocne

to w zimie jak znalazł :evil_lol:

Posted

Jara napisał(a):
Ja zapewne się pojawię, nie wiem czy z psem, czy sama :))
Pewnie będę się rozglądać za kolejnym psiakiem ;)

zapraszamy :) może akurat któryś z psiurów chwyci za serce