Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas miałam dziś zapytać i oczywiście zapomniałam - diunka! czy idzie reklama w prasie ? np. do GW? do innych dzienników? że taka impreza będzie miała miejsce?
Dziewczynom ogromnie dziękuję za dzisiejszy przyjazd - bardzo sprawnie poszło :) a przy okazji wyadoptowąłyśmy trochę zwierza :)
Jeśli do mnie jakieś pytania się pojawią to na pw zapraszam.

Posted

jestem pełna uznania dla Waszych działań.Żałuję ,że nie mogę aktywnie uczestniczyć w tej akcji .
Pani Myszo, obraz piękny. Jakie talenty i to różniste są pośród zwierzęco lubnych ludzi.

Posted

Poker napisał(a):
jestem pełna uznania dla Waszych działań.Żałuję ,że nie mogę aktywnie uczestniczyć w tej akcji .
Pani Myszo, obraz piękny. Jakie talenty i to różniste są pośród zwierzęco lubnych ludzi.

miło mi bardzo:)

Posted

Ulotki kolażowe mamy już opracowane (dziękuję terierfance) - teraz szukam jeszcze ciągle chętnych do drukowania - bardzo proszę, kto ma drukarkę kolorową i może choć kilka sztuk wydrukować, prześlę na maila gotowce - pomóżcie!

Posted

Zosia123 napisał(a):
Już rozsyłam.
Tylko naprawdę szkoda, że tak mało psów się załapie...

nie wiem czemu schron tak ograniczył liczbę

Prognoza pogody mnie przeraża, ma padać w sobotę. W niedzielę niby nie, ale wiadomo jak to jest z prognozą...

Posted

diuna_wro napisał(a):
dziękujemy! ta seria Twoich obrazów jest wyjątkowa, tytuły też :)

dziękuję:)
zrobiłam certyfikaty do obrazów. wydrukuje, ale niestety na czarno-biało, bo nie mam kolorowego tuszu. jak bedzie z odbiorem obrazów? juz je spakowałam:)

Posted

[quote name='paniMysza']dziękuję:)
zrobiłam certyfikaty do obrazów. wydrukuje, ale niestety na czarno-biało, bo nie mam kolorowego tuszu. jak bedzie z odbiorem obrazów? juz je spakowałam:)

PaniMyszo,
podaj mi proszę na adres: adopcjattb@gmail.com adres skąd mogę odebrać obrazy oraz mniej więcej w jakich dniach i godzinach. Dostosuję się.

Raz jeszcze WIELKIE PODZIĘKOWANIA!!:Rose:

Posted

Chciałam ogromnie podziękować Mruczce za wydrukowanie plakatów kolażowych dla suczek (50 sztuk) i dla psów (też 50 sztuk) - ogromnie dziękuję, jest teraz co rozdawać , oby tylko byli chętni do brania i czytania tych ulotek i oby psy znalazły domy!

Posted

[quote name='diuna_wro']w piątek (niestety dopiero) odbieramy ulotki promujące DFF. Czy ktoś jest chętny do kolportażu po mieście? Prosimy o pomoc.
Mogłabym wziąć "kilka" i zostawić w lecznicy, zoologu itp koło mnie. A skąd je trzeba odebrać?

Posted

[quote name='diuna_wro']w piątek (niestety dopiero) odbieramy ulotki promujące DFF. Czy ktoś jest chętny do kolportażu po mieście? Prosimy o pomoc.
A czy to można tak sobie rozdawać? Nie znam się na tym ,ale licho jak z pozwoleniami na takie akcje.
Mogłabym trochę zostawić na weterynarii.

Posted

Poker napisał(a):
Ja mam 80 sztuk ulotek formatu A4, komu , kiedy i jak je przekazać?

jakie to są ulotki?

ulotki DFF są do odebrania na Kniaziewicza. Stamtąd je zabieramy, mozemy gdzieś umówić się na zbiórkę i rozdam.

Posted

wolne ręce do organizacji będą bardzo cenne w parku już od godz. 7:00 :oops::oops::oops:

jest sporo sprzętu do rozłożenia, ustawienia, przenoszenia. Gdyby ktoś zechciał przyjść będziemy bardzo wdzięczni za nawet jedną godzinkę poświęconą na prace fizyczne.

I dziś się okazało, że potrzebujemy dużego busa, na przewiezienie ogromnego namiotu. Czy ktoś z Was ma takie auto i mógłby rano w niedzielę przetransportować namiot z Glinianek do parku, a o 19 go odwieźć z powrotem? Szczegóły jeszcze ustalę.

Posted

Basia 1244 przysłała mi .To są kolaże ze zdjęć psów i osobno suniek oraz ich opisy .
Poproszę Zisia123 , może będzie mogła je Wam przekazać , bo ja się zjawię nie wcześniej niż o 15. Jestem zaproszona do Opery na przedstawienie , w którym tańczą znajomi chłopcy,