Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym mogła wywiesić informację u siebie w pracy i u dr Szczypki, bo pytał co to za impreza.
Ja też będę mogła być z Gusią po 15, a o której planujecie zakończenie?
Czekam na wzór ulotek piesia.

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To skoro tak, to stawmy się wszyscy w sobotę na 11 godzinę w schronie, bo to bez sensu, żeby każdy podchodził i z każdym rozmawiał, zwłaszcza, że to ma być zebranie!
Trzeba umówic
1. o której spotykamy się 19 . 06 w schronisku aby kąpać psy (nie trzeba, żeby wszyscy przyjechali na 8, dlatego lepeij każdy poda swoja godzinę)
2. o której wyjazd ze schronu z psami
3. jak transport (ile samochodów i ile każdy może ząładować do auta)
4. "moje" ulotki prawdopodobnie będą drukowane wszystkie w jednym miejscu, za to zbiorowe przygotowane przez terierfanke prosiłabym i drukowanie w dużych ilościach - te ogólnoinformacyjne (dla suczek zaraz wyślę mailem)
5. chciałabym zmienić następujące punkty swoejgo stanowiska (drobiazgi) - usunąć wazon z kwiatami - żadne kwiaty nie przeżyją 8 godzin w tej temperaturze, a sztucznych nie chcę, ławka niech nie będzie biała tylko po prostu ławka no i najważniejsze - to jest "adopcja dojrzałych psów", a nie starych psów, bo to określenie mi się nie podoba.
6. prąd i telebim - są?
7. liste osób zabierających psy na festyn dostarczę w takim razie do biura w sobotę - razem z opisem psów - pytanie - czy "moje" kundelki idą w ilości 6 sztuk, czy liczba dotyczy kundelków i waszych astów? (ilośc kundelków na dzień dzisiejszy to właśnie 6 sztuk i chyba nic się nie zmieni)
8. inne pytania dopiszę do listy, jak sobie przypomnę

Posted

Basiu,

1. o 11 chyba nie każdy może, więc jestem do dyspozycji do końca dnia
2. o której będzie kąpanie psów i czy wszyscy na raz czy w różnych godzinach warto ustalić z biurem, oni lubią mieć swoje "5 groszy" we wszystkim
3. wazonu niet, "stare" zmienione na "starsze"
4. telebimu nie ma, bo jest zbyt drogi
5. prąd oczywiście, że jest. Jest scena, mikrofon, konferanjser itd więc i prąd
6. listę osób i psów przedstawia w schr FUNDACJA, nie wolontariusze
7. kundelków 6 i 3 asty

przedłużacz będzie Ci Basiu potrzebny do laptopa. Ja wezmę też.

Posted

Poproszę rozmiary koszulek polo dla tych osób, które planują i gwarantują, że będą od początku do końca imprezy. Koszulki będą polo, ładny jasny szary z logo fundacji (z tyłu duże, z przodu po prawej małe)

z uwagi na ograniczony budżet nie wiem czy wszyscy dostaną, na pewno każdy będzie miał identyfikator.

Szyjemy po kilkanaście chust na małe i duze psy z napisem "SZUKAM DOMU". Kolor ciepły pomarańczowy. Jedna mała chusta specjalnie dla kocinki zostanie zarezerwowana

Posted

Rikimaru napisał(a):
Przecież będziecie tam coś sprzedawać. Co mam je utopić? Mogę część kasy np.5% przeznaczyć na fundację...

wysterylizuj kotkę ,a potem sam się utop :angryy:

Mogę zamówić 1. chustkę dla Gusi ?
Do której będzie impreza, bo mogę przyjść po 15.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dobra, znalazlam posty Rikimaru albo inaczej, Pana Irka z Fundacji 2plus4 :eviltong:

czyli człowiek z poczuciem humoru, ma chłopak szczęście, bo bym go własnoręcznie utopiła.

Posted

też właśnie widzę. Prowokacja ta miała na celu co? sprawdzenie zaciekłości wolontariuszy? czy może rozluźnienie atmosfery?

Panie Irku, gdyby nie był Pan takim pozytywnym mega psiarzem, to bym nazwała Pana Trollem

Posted

Rikimaru napisał(a):
i lubie pływać:)

to popływa Pan, załatwione. Ostatnio tyle słyszę o Pana przegrzaniu, zmęczeniu, nerwach ... będzie relax w stawiku, i nawet ochrona nie pomoże.

Poproszę grafika żeby do plakatu dopisał kolejną atrakcję.