Poker Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ja bym mogła wywiesić informację u siebie w pracy i u dr Szczypki, bo pytał co to za impreza. Ja też będę mogła być z Gusią po 15, a o której planujecie zakończenie? Czekam na wzór ulotek piesia. Quote
Basia1244 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 To skoro tak, to stawmy się wszyscy w sobotę na 11 godzinę w schronie, bo to bez sensu, żeby każdy podchodził i z każdym rozmawiał, zwłaszcza, że to ma być zebranie! Trzeba umówic 1. o której spotykamy się 19 . 06 w schronisku aby kąpać psy (nie trzeba, żeby wszyscy przyjechali na 8, dlatego lepeij każdy poda swoja godzinę) 2. o której wyjazd ze schronu z psami 3. jak transport (ile samochodów i ile każdy może ząładować do auta) 4. "moje" ulotki prawdopodobnie będą drukowane wszystkie w jednym miejscu, za to zbiorowe przygotowane przez terierfanke prosiłabym i drukowanie w dużych ilościach - te ogólnoinformacyjne (dla suczek zaraz wyślę mailem) 5. chciałabym zmienić następujące punkty swoejgo stanowiska (drobiazgi) - usunąć wazon z kwiatami - żadne kwiaty nie przeżyją 8 godzin w tej temperaturze, a sztucznych nie chcę, ławka niech nie będzie biała tylko po prostu ławka no i najważniejsze - to jest "adopcja dojrzałych psów", a nie starych psów, bo to określenie mi się nie podoba. 6. prąd i telebim - są? 7. liste osób zabierających psy na festyn dostarczę w takim razie do biura w sobotę - razem z opisem psów - pytanie - czy "moje" kundelki idą w ilości 6 sztuk, czy liczba dotyczy kundelków i waszych astów? (ilośc kundelków na dzień dzisiejszy to właśnie 6 sztuk i chyba nic się nie zmieni) 8. inne pytania dopiszę do listy, jak sobie przypomnę Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Basiu, 1. o 11 chyba nie każdy może, więc jestem do dyspozycji do końca dnia 2. o której będzie kąpanie psów i czy wszyscy na raz czy w różnych godzinach warto ustalić z biurem, oni lubią mieć swoje "5 groszy" we wszystkim 3. wazonu niet, "stare" zmienione na "starsze" 4. telebimu nie ma, bo jest zbyt drogi 5. prąd oczywiście, że jest. Jest scena, mikrofon, konferanjser itd więc i prąd 6. listę osób i psów przedstawia w schr FUNDACJA, nie wolontariusze 7. kundelków 6 i 3 asty przedłużacz będzie Ci Basiu potrzebny do laptopa. Ja wezmę też. Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Poproszę rozmiary koszulek polo dla tych osób, które planują i gwarantują, że będą od początku do końca imprezy. Koszulki będą polo, ładny jasny szary z logo fundacji (z tyłu duże, z przodu po prawej małe) z uwagi na ograniczony budżet nie wiem czy wszyscy dostaną, na pewno każdy będzie miał identyfikator. Szyjemy po kilkanaście chust na małe i duze psy z napisem "SZUKAM DOMU". Kolor ciepły pomarańczowy. Jedna mała chusta specjalnie dla kocinki zostanie zarezerwowana Quote
Rikimaru Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Odzywam się:) Co to w ogóle za impreza ten Dog Fun Fest? Można przyjść z kotem? Mam hodowlę dachowców... Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 co to znaczy hodowlę dachowców? rozmnażają się? jeśli kot nie dostanie zawału od takiej ilości psów i będzie w transporterku - można. Quote
Rikimaru Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 No rozmnażają się jak wszyscy... Mam teraz 8szt... Nie mam transporterka ale mam koszyk... Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 no ale gdzie się rozmnożyły? U Ciebie Rikimaru? Quote
Rikimaru Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 To co z tymi kotami? Mógłbym je tam sprzedawać? Do kogo się zgłosić? Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Sprzedawać? Rikimaru, żarty sobie robisz! Quote
Rikimaru Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Przecież będziecie tam coś sprzedawać. Co mam je utopić? Mogę część kasy np.5% przeznaczyć na fundację... Quote
Rikimaru Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Mam też kolekcję komiksów, mogę dać na aukcje.. Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Rikimaru, zmien nick na pseudohodowca a potem sie utop!!! Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Przyjdź, przyjdź Rikimaru. Tam jest stawik, popływasz.... a my się kotkami zajmiemy Quote
Poker Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Rikimaru napisał(a):Przecież będziecie tam coś sprzedawać. Co mam je utopić? Mogę część kasy np.5% przeznaczyć na fundację... wysterylizuj kotkę ,a potem sam się utop :angryy: Mogę zamówić 1. chustkę dla Gusi ? Do której będzie impreza, bo mogę przyjść po 15. Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dobra, znalazlam posty Rikimaru albo inaczej, Pana Irka z Fundacji 2plus4 :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/141170-Ksenia-rozpaczliwie-potrzebuje-domu-prosimy-o-pomoc-!!!!!!?p=14735769#post14735769 post 234 Quote
Poker Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Dobra, znalazlam posty Rikimaru albo inaczej, Pana Irka z Fundacji 2plus4 :eviltong: czyli człowiek z poczuciem humoru, ma chłopak szczęście, bo bym go własnoręcznie utopiła. Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 też właśnie widzę. Prowokacja ta miała na celu co? sprawdzenie zaciekłości wolontariuszy? czy może rozluźnienie atmosfery? Panie Irku, gdyby nie był Pan takim pozytywnym mega psiarzem, to bym nazwała Pana Trollem Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Rikimaru napisał(a):No dobra. Ale komiksy mam:) i lubie pływać:) Bedzie goraca impreza, hehehe Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Rikimaru napisał(a): i lubie pływać:) to popływa Pan, załatwione. Ostatnio tyle słyszę o Pana przegrzaniu, zmęczeniu, nerwach ... będzie relax w stawiku, i nawet ochrona nie pomoże. Poproszę grafika żeby do plakatu dopisał kolejną atrakcję. Quote
serfer0 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 szkółka pływacka przedstawia??? ale to hamasa trzeba wziąć.....;P Quote
Recommended Posts