paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 udało sie sprzedać odbraz ode mnie? czy od drugiego autora? fajosko w obu przypadkach!:) Quote
diuna_wro Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 od Ciebie, kochana. Pannę Florcię, której nie stać na energooszczędne żarówki:) niestety za wywoławczą tylko - 200zł. Na Allegro wystawimy już po realnych cenach, żeby nie poszły za bezcen takie fajne prace. Quote
diuna_wro Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 dostałam link do galerii. Dzięki, dam znać jak ruszy aukcja Quote
fiorsteinbock Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 diuna_wro napisał(a):terrierfanko, będę tez w sobotę w schr UWAGA UWAGA. We wrześniu wchodzimy na targi Zoobotanika z adopcjami:multi: Diunko, może jeszcze za wczesnie na takie zapytanie, ale czy moga sie do Was dołączyc równiez tymczasowicze osob z poza Fundacji? Quote
diuna_wro Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Diunko, może jeszcze za wczesnie na takie zapytanie, ale czy moga sie do Was dołączyc równiez tymczasowicze osob z poza Fundacji? jasne. Teraz na DFF tez byli ludzie spoza fundacji, głownie tacy. Quote
fiorsteinbock Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Bardzo sie ciesze! Kolejna fajna impreza i wstepnie sie zapisuje :) Mam nadzieje, ze do tego czasu Kaj znajdzie ds i przyjedziemy z innym psiakiem. Quote
Basia1244 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 diuna_wro napisał(a):od Ciebie, kochana. Pannę Florcię, której nie stać na energooszczędne żarówki:) niestety za wywoławczą tylko - 200zł. Na Allegro wystawimy już po realnych cenach, żeby nie poszły za bezcen takie fajne prace. Moja Dominisia kupiła :) Quote
paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Basia1244 napisał(a):Moja Dominisia kupiła :) :) a dominisia to kto, jesli moge zapytać? i chciałabym poprosić, jeśli to mozliwe, o zdjęcie obrazu w nowym domu - wstawiłabym na mojego bloga;) Quote
Basia1244 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 zrobię ale 1. najpierw Dominisia (moja serdeczna przyjaciółka , która pomagała mi przy tym całym bałaganie na DFF) kupi ramę - już szuka :), 2. wróci z Wiednia, gdzie bryknie właśnie na długi weekend. Quote
paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 spokojnie, nie pali sie z tym:) a ja nie oprawiam swoich obrazów :P cieszę sie, ze obraz przypadł do gustu i troche kaski powedrowało na konto fundacji. pozdrowienia dla dominiki!;) Quote
paniMysza Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 a ja czekam cierpliwie na fotki franulki mojej;) Quote
diuna_wro Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Ciotki i Wujki, muzyk z zespołu Natalii Grosiak, która tak pięknie zaśpiewała nam na DogFunFest, wczoraj na moście znalazł małą suczynkę. Przyjął do domu, jako trzeciego psa, i nie odda, ale wyjeżdża chłopak na 3 tygodnie od niedzieli i nie ma co z małą zrobić. Może ktoś z Was zechce pomóc, tym którzy nam pomogli? Proszę... to mały piesek, niekłopotliwy. Ja nie mogę, bo mam od paru dni pit bullkę na tymczasie u siebie, a 14 też wyjeżdżam i zabieram oba psy, zabrać trzeciego już nie mogę. Quote
fiorsteinbock Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Qrcze, nie mam jak pomoc, bo Kaj wciąż na tymczasie :( Quote
Recommended Posts