NikaEla Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 diuna_wro napisał(a):potrzebujemy BARDZO wolnych rąk. Np. na stanowisko sprzedaży płyt, książek, rękodzieła, Myślę o ZEBRANIU... ja też się wybieram do pomocy, ale mogę być dopiero koło 15.... tez posłać swoje dane? Quote
Basia1244 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dziękuję :smile: i od razu powiem, że ulotki szykuje graficznie moja przyjaciółka Dominika - ja nie mam zdolności :smile: I chyba będzie ich bardzo dużo - bo dochodzą ciągle nowe psy, więc bardzo bardzo bardzo potrzebne osoby z kolorowymi drukarkami do drukowania ulotek. Quote
Baksa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 a ja szukam kogoś kto z okolicy Jeleniej Góry jedzie na DGFF.Dorzucam do paliwa Quote
diuna_wro Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 jesli szuka domu i nie będzie się bał - pewnie. Kot też :) Quote
fochu Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 domu szuka :) mam tylko nadzieję że nie będzie się bała :) Quote
diuna_wro Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 aha, i WAŻNE. bardzo prosimy o zabieranie z sobą woreczkow na psie qpki. Żeby po nas syf nie został w parku. Fundacja bedzie miała rezerwę dla zapominalskich Quote
diuna_wro Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 fochu napisał(a):domu szuka :) mam tylko nadzieję że nie będzie się bała :) to kocinkę do transporterka i będzie spokojniejsza:) Quote
fochu Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 diuna_wro napisał(a):to kocinkę do transporterka i będzie spokojniejsza:) jasne :) zaraz prześlemy dane Quote
brzośka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 diuna_wro napisał(a):potrzebujemy BARDZO wolnych rąk. Np. na stanowisko sprzedaży płyt, książek, rękodzieła, albo po prostu do pomocy tym, z psami. Super! Poprosze dane na email. Myślę o ZEBRANIU... jakie dane potrzebujesz? imię i nazwisko, adres, pesel też? Quote
diuna_wro Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 pesel też i nowe info: Dyrekcja schroniska prosi o listę z numerami ewidencyjnymi psów, które będą zabierane na Fest. Czy ktoś z Was mógłby się zająć zebraniem tych danych od innych i przesłaniem już do mnie całej listy? Proszę:oops: Jest zgoda na kąpanie futer od rana w tym dniu. Możemy być już o 7 rano. Quote
Poker Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 co jeszcze będzie sprzedawane? Może coś mam co by się nadawało ? Quote
diuna_wro Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 sprzedawane będą płyty Mikromusic oraz książki wydawnictwa Foka. A także rękodzieło jednej młodej artystki. obrazy będą licytowane Quote
NikaEla Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 brzośka napisał(a):jakie dane potrzebujesz? imię i nazwisko, adres, pesel też? tez pytam... i czy jak nie będę cały czas (koło 15 się mogę dopiero zjawić) to też podać? Quote
Basia1244 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 diuna_wro napisał(a):pesel też i nowe info: Dyrekcja schroniska prosi o listę z numerami ewidencyjnymi psów, które będą zabierane na Fest. Czy ktoś z Was mógłby się zająć zebraniem tych danych od innych i przesłaniem już do mnie całej listy? Proszę:oops: Jest zgoda na kąpanie futer od rana w tym dniu. Możemy być już o 7 rano. Ja tę listę zaraz ci wyslę, ale jeszcze pewnie dojdą inne psy - tzn, ja mam teraz 5 psów na bank do zabrania z 5 osobami - mam ich dane (tzn psów!) i za moment podam, na maila? czy tu? (ja dziś w biurze mówiłam, że zrobię rozpiskę i w poniedziałek zostawię - wówczas już bedziemy po zebraniu i wszelkich końcowych ustaleniach) Quote
Basia1244 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 1.ze mną Boks nr: 18 Nr schroniskowy: 626/11 Nr na szyi: 719 W schronisku od: 01.04.2011 Imię: TIBI Wiek: 14 lat Opis: mała, czarna, podpalana, włos dłuższy, guzy na sutkach 2.z terierfanką Koleś – boks 25, nr na szyi 958, nr schroniskowy 880/11, w schronisku od 14.01.2011, ma 9 lat, mały, tricolor, terierkowaty , uszy załamane w ½, przesympatyczny, fajny, grzeczny, kontaktowy psiak! 3.z Zosią 123 Howard, nr schroniskowy 722/11, nr na szyi 925, nr boksu 1, w schronisku od 26.04.2011 jako znaleziony, opis: ON , ślepy, 8 lat 4.Z sunia2000 Boks nr: 13 Nr schroniskowy: 1353/10 Nr na szyi: 475 W schronisku od: 24.08.2010 Imię: Miszka Wiek: 4 lata Opis: szaro-czarna, włos długi , falowany, uszy klapnięte 5. Z córką Zosia123 Boks nr: 16 Nr schroniskowy: 497/11 Nr na szyi: 766 W schronisku od: 12.03.2011 Imię: Lady Wiek: 12 lat Opis: średnia, biszkoptowa, kudłata, uszy stojące na boki – śliczna! urocza! delikatna! 6.Z tŻ sunia2000 Boks nr 4 Nr schroniskowy 293/11 Nr na szyi 906 W schronisku od 08.02.2011 (oddana przez chorą właścicielkę) Imię: Sara Wiek: 10 lat Opis: średnia, bura, podpalana, włos długi, uszy stojące To są psy, o których wiem, że idą na festyn. Quote
diuna_wro Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Dziękuję Basiu. Czyli na razie mamy 6. Dziś w schr coś nosem kręcili, że max 6 psów, utargowaliśmy do 10:shake: Nie rozumiem, niech mnie ktoś stuknie w głowę, zleje zimną wodą, kopnie w dupę... czy nie jest tak, że im więcej pójdzie, tym lepiej? eh:shake: Quote
Zosia123 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Słuchacie ale ta impreza w ogóle nie jest rozreklamowana. I nawet nie mogłam jej znaleźć na stronie fundacji... Może by jakieś ulotki porozwieszać? Mogę coś porozrzucać jeśli macie. Quote
terierfanka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 no właśnie już o to pytałam... też bym powiesiła np. koło sklepu na osiedlu jakieś info... nawet mogę sama druknąć, jeśli nie ma takich plakatów, ale chciałabym wiedzieć, co dokładnie ma być napisane w takiej informacji Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 będą plakaty na słupach (100szt.), ulotki (2 000szt.), banery, spoty na telebimach (na niektórych już są). Będą zapowiedzi w mediach. Do roznoszenia ulotek potrzebuję chętnych:cool3: KOCHANI WOLONTARIUSZE, chciałam zwołać zebranie w niedzielę u mnie, ale już mam sygnały, że nie każdemu pasuje, więc umówmy się tak: jesteśmy w schronisku w sobotę od 11 w niedzielę też krążymy między lasem a schronem, o dowolnej godzinie można nas łapać, spacerkiem się przejdziemy i wszystko opowiem. tel do mnie 694 795 026 Po weekendzie zrobię tu na wątku rozpiskę, program imprezy, rolę wolontariatu. Podczas DGFF każdy będzie miał identyfikator. Nie imienny, ale i tak będzie można nas odnaleźć. I koszulki fundacyjne, zobaczymy na ile szt. nas stać. na żadne nowe pomysły nie ma już ani czasu, ani pieniędzy. Dopracowujemy to, co się da. Część spraw jeszcze jest w toku, bo dostać coś za darmo lub półdarmo nie jest łatwo:-( piszcie, dzwońcie, pytajcie nawet o pierdółki, jeśli coś Was interesuje lub niepokoi. Quote
diuna_wro Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 projekty ulotek i plakatów do rozpropagowania w mieście będą lada chwila gotowe (niestety trochę trwa, bo musiały być poprawione) i jak tylko je otrzymam od razu tu wklejam link do pobrania, wydrukowania czy rozesłania. Duże informacyjne plakaty będą przy każdym stanowisku Quote
terierfanka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ok, to ja się pewnie stawię w schronie w sobotę :) Quote
Recommended Posts