Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diuna_wro napisał(a):
potrzebujemy BARDZO wolnych rąk. Np. na stanowisko sprzedaży płyt, książek, rękodzieła,
Myślę o ZEBRANIU...
ja też się wybieram do pomocy, ale mogę być dopiero koło 15.... tez posłać swoje dane?

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję :smile: i od razu powiem, że ulotki szykuje graficznie moja przyjaciółka Dominika - ja nie mam zdolności :smile: I chyba będzie ich bardzo dużo - bo dochodzą ciągle nowe psy, więc bardzo bardzo bardzo potrzebne osoby z kolorowymi drukarkami do drukowania ulotek.

Posted

aha, i WAŻNE.

bardzo prosimy o zabieranie z sobą woreczkow na psie qpki. Żeby po nas syf nie został w parku. Fundacja bedzie miała rezerwę dla zapominalskich

Posted

diuna_wro napisał(a):
potrzebujemy BARDZO wolnych rąk. Np. na stanowisko sprzedaży płyt, książek, rękodzieła, albo po prostu do pomocy tym, z psami. Super! Poprosze dane na email.
Myślę o ZEBRANIU...

jakie dane potrzebujesz?
imię i nazwisko, adres, pesel też?

Posted

pesel też

i nowe info: Dyrekcja schroniska prosi o listę z numerami ewidencyjnymi psów, które będą zabierane na Fest. Czy ktoś z Was mógłby się zająć zebraniem tych danych od innych i przesłaniem już do mnie całej listy? Proszę:oops:

Jest zgoda na kąpanie futer od rana w tym dniu. Możemy być już o 7 rano.

Posted

brzośka napisał(a):
jakie dane potrzebujesz?
imię i nazwisko, adres, pesel też?

tez pytam... i czy jak nie będę cały czas (koło 15 się mogę dopiero zjawić) to też podać?

Posted

diuna_wro napisał(a):
pesel też

i nowe info: Dyrekcja schroniska prosi o listę z numerami ewidencyjnymi psów, które będą zabierane na Fest. Czy ktoś z Was mógłby się zająć zebraniem tych danych od innych i przesłaniem już do mnie całej listy? Proszę:oops:

Jest zgoda na kąpanie futer od rana w tym dniu. Możemy być już o 7 rano.

Ja tę listę zaraz ci wyslę, ale jeszcze pewnie dojdą inne psy - tzn, ja mam teraz 5 psów na bank do zabrania z 5 osobami - mam ich dane (tzn psów!) i za moment podam, na maila? czy tu? (ja dziś w biurze mówiłam, że zrobię rozpiskę i w poniedziałek zostawię - wówczas już bedziemy po zebraniu i wszelkich końcowych ustaleniach)

Posted

1.ze mną
Boks nr:
18
Nr schroniskowy: 626/11
Nr na szyi: 719
W schronisku od: 01.04.2011
Imię: TIBI
Opis: mała, czarna, podpalana, włos dłuższy, guzy na sutkach
2.z terierfanką

Koleś
– boks 25, nr na szyi 958, nr schroniskowy 880/11, w schronisku od 14.01.2011, ma 9 lat, mały, tricolor, terierkowaty , uszy załamane w ½, przesympatyczny, fajny, grzeczny, kontaktowy psiak!
3.z Zosią 123
Howard, nr schroniskowy 722/11, nr na szyi 925, nr boksu 1, w schronisku od 26.04.2011 jako znaleziony, opis: ON , ślepy, 8 lat
4.Z sunia2000
Boks nr:
13
Nr schroniskowy: 1353/10
Nr na szyi: 475
W schronisku od: 24.08.2010
Imię: Miszka
Opis: szaro-czarna, włos długi , falowany, uszy klapnięte
5.
Z córką Zosia123
Boks nr:
16
Nr schroniskowy: 497/11
Nr na szyi: 766
W schronisku od: 12.03.2011
Imię: Lady
Opis: średnia, biszkoptowa, kudłata, uszy stojące na boki – śliczna! urocza! delikatna!
6.
Z tŻ sunia2000
Boks nr
4
Nr schroniskowy 293/11
Nr na szyi 906
W schronisku od 08.02.2011 (oddana przez chorą właścicielkę)
Imię: Sara
Opis: średnia, bura, podpalana, włos długi, uszy stojące

To są psy, o których wiem, że idą na festyn.

Posted

Dziękuję Basiu.

Czyli na razie mamy 6.
Dziś w schr coś nosem kręcili, że max 6 psów, utargowaliśmy do 10:shake:

Nie rozumiem, niech mnie ktoś stuknie w głowę, zleje zimną wodą, kopnie w dupę... czy nie jest tak, że im więcej pójdzie, tym lepiej? eh:shake:

Posted

Słuchacie ale ta impreza w ogóle nie jest rozreklamowana. I nawet nie mogłam jej znaleźć na stronie fundacji...
Może by jakieś ulotki porozwieszać? Mogę coś porozrzucać jeśli macie.

Posted

no właśnie już o to pytałam... też bym powiesiła np. koło sklepu na osiedlu jakieś info... nawet mogę sama druknąć, jeśli nie ma takich plakatów, ale chciałabym wiedzieć, co dokładnie ma być napisane w takiej informacji

Posted

będą plakaty na słupach (100szt.), ulotki (2 000szt.), banery, spoty na telebimach (na niektórych już są). Będą zapowiedzi w mediach.

Do roznoszenia ulotek potrzebuję chętnych:cool3:

KOCHANI WOLONTARIUSZE,
chciałam zwołać zebranie w niedzielę u mnie, ale już mam sygnały, że nie każdemu pasuje, więc umówmy się tak:
jesteśmy w schronisku w sobotę od 11
w niedzielę też

krążymy między lasem a schronem, o dowolnej godzinie można nas łapać, spacerkiem się przejdziemy i wszystko opowiem.
tel do mnie 694 795 026

Po weekendzie zrobię tu na wątku rozpiskę, program imprezy, rolę wolontariatu.

Podczas DGFF każdy będzie miał identyfikator. Nie imienny, ale i tak będzie można nas odnaleźć. I koszulki fundacyjne, zobaczymy na ile szt. nas stać.

na żadne nowe pomysły nie ma już ani czasu, ani pieniędzy.
Dopracowujemy to, co się da.
Część spraw jeszcze jest w toku, bo dostać coś za darmo lub półdarmo nie jest łatwo:-(

piszcie, dzwońcie, pytajcie nawet o pierdółki, jeśli coś Was interesuje lub niepokoi.

Posted

projekty ulotek i plakatów do rozpropagowania w mieście będą lada chwila gotowe (niestety trochę trwa, bo musiały być poprawione) i jak tylko je otrzymam od razu tu wklejam link do pobrania, wydrukowania czy rozesłania.

Duże informacyjne plakaty będą przy każdym stanowisku