Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym była za zdjęciami, które jednak ukazuja to piekno i miłość w oczach. Trzeba rozplanować to tak, żeby ludzie chcieli to kupować i wieszać w swoich domach :) Btw, znajomy zaoferował się, że weźmie kilka sztuk na sprzedaż, oczywiście nie czerpiąc z tego zysków :) Porozmawia również z fotografem, może uda mu się go namówić na zrobienie kilku fotek naszym schroniskowym psom. Więc wszystko idzie w dobrą stronę, powoli ruszamy. :)

Posted

Jeszcze mam pomysł żeby podpisywać zdjęcia informacjami o psie/kocie

i z vitkowych;

a może jeż:evil_lol: co prawda Patrycji ale w schronisku też się takie trafiają:evil_lol::lol:

Posted

PAni Basiu, dwa pierwsze zdjęcia moim zdaniem nie nadają się do kalendarza - są nie ostre i źle powycinane/wykadrowane - skoro mamy możliwosc , bo jest bardzo duzo świetnych zdjęc weźmy coś z nich, a znajdą się i takie z głebią i zabawne. A Apollo - on ma masę lepszych zdjęć :) Na pewno coś znajdę...
Trzeba Vitkę kopnąc , żeby przyszła z aparatem ... :D

Posted

W kalendarzu będą tylko żyjące psiaki, najlepiej żeby były to psiaki będące jeszcze w schronisku, ale oczywiście jak jakiś znajdzie dom, przed samym zamknięciem kalendarza to nie będziemy zmieniać.
Mamy czas, zimowe fotki jakieś wybierzemy a inne można jeszcze dorobić.

Posted

luty 2012

na styczeń coś takiego w śniegu a na marzec jakiś kot, może macie kota zimowego? Nie musi być w śniegu lepiej może w jakimś fajnym ciepłym posłanku.

A na grudzien pamiętacie zdjęcie gadułki przy choince w czapce? nie moge znaleźć a byłoby idealne!

Posted

A no kopnę się w tyłek i będę robiła zdjęcia! ;)
Pani Agnieszka zwabiła mnie na wątek. Bardzo mi miło, że padło już tyle typów z moich zbiorów! Niektóre są genialne! Dziękuję za Kopiego. :) Oczywiście jak już zdjęcia zostaną wybrane i będą mojego autorstwa to znajdę je w dużym rozmiarze, żeby wyglądały godnie. :D
Kilka ode mnie:

Posted

Dlatego myślę, że nie będzie problemu ze zrobieniem i wybraniem zdjęć :)
Ale uważam, że powinniśmy zrobić jak najlepsze zdjęcia i wybrać ładniejsze psy po to, żeby pokazać ludziom, że w schronisku nie ma samych "burków" :)