Sarunia-Niunia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Śliczny jesteś Paluszku! Uroczy Bąbelek!!! Quote
feliksik Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 ania shirley napisał(a):Na dwóch ostatnich zdjęciach to taki poważny,dostojny pies. bo obrażony:evil_lol: za zmoczenie wodą. Dzisiaj wyczekiwany dzień - mam nadzieję, że z łapką jest dobrze i ściągnięcie gipsu nastąpi dzisiaj popołudniu Quote
Jasza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 A Paluszek biedny nic nie wie jeszcze! Oby rzeczywiście mu dzisiaj ściągnęli już to "paskudztwo".... Quote
__Lara Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 No nareszcie! Ja też liczę, że już dzisiaj mu to ściągną! Biedna psina, takie upały to ciężko wytrzymać w takiej zbroi na łapie :/ Quote
feliksik Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 cholerka zadzwoniłam do weta i niestety na jutro musiałbym, bo to jakimś urządzeniem się ściąga ten gips, a dzisiaj mają go gdzie indziej i może być dopiero na jutro. Znowu kolejny dzień dłużej - już sama się niecierpliwię Quote
__Lara Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 feliksik napisał(a):cholerka zadzwoniłam do weta i niestety na jutro musiałbym, bo to jakimś urządzeniem się ściąga ten gips, a dzisiaj mają go gdzie indziej i może być dopiero na jutro. Znowu kolejny dzień dłużej - już sama się niecierpliwię Musicie dotrwać do jutra. Quote
Nutusia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Tyle wytrzymał dzielny gieroj - wytrzyma jeszcze ten jeden dzień! Ale pojutrze, w nagrodę, trzeba go znów zabrać na plażowanie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Nutusia napisał(a):Tyle wytrzymał dzielny gieroj - wytrzyma jeszcze ten jeden dzień! Ale pojutrze, w nagrodę, trzeba go znów zabrać na plażowanie :) I koniecznie na pływanie... nie będzie ograniczał Go gips, a i rehabilitacja wskazana.... Quote
feliksik Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Dzisiaj ukazał się mój art. dot Domów Tymczasowych na Onecie i wykorzystałam to żeby pokazać już Paluszka. Dałam go jako przykład psa z DT: http://pies.onet.pl/65575,0,0,rodziny_zastepcze_poszukiwane_-_przeczytaj_i_pomysl,artykul.html Quote
ania shirley Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Paluszku- jeszcze kilka godzin i pobiegasz bez gipsu. Quote
Jasza Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 To jeszcze nie ściągnięty? Myślałam, że w poniedziałek... Quote
feliksik Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Jasza napisał(a):To jeszcze nie ściągnięty? Myślałam, że w poniedziałek... tak miał być wczoraj ściagany, ale chcą to zrobić jakąś maszyną, żeby nie uszkodzić Paluszka, bo on strasznie nerwowy i sprzęt będzie dzisiaj. Wieczorem już sama mam nadzieję, że odetchniemy i ściągnięty będzie Quote
Nutusia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 feliksik napisał(a):Dzisiaj ukazał się mój art. dot Domów Tymczasowych na Onecie i wykorzystałam to żeby pokazać już Paluszka. Dałam go jako przykład psa z DT: http://pies.onet.pl/65575,0,0,rodziny_zastepcze_poszukiwane_-_przeczytaj_i_pomysl,artykul.html Ja mam tylko jedno zastrzeżenie - dlaczego nie ma ani słowa o Paluszkowym bohaterstwie??!?!?!?!?!?!! :) Quote
feliksik Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Nutusia napisał(a):Ja mam tylko jedno zastrzeżenie - dlaczego nie ma ani słowa o Paluszkowym bohaterstwie??!?!?!?!?!?!! :) :oops::oops::oops:choroba zapomniałam o tych wielkich wyczynach:roll: Quote
feliksik Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 no za godzinę jadę z Paluszkiem - trzymajcie kciukasy za zbója Quote
Nutusia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zaciskamy z całej siły!!!! Do białości!!!! Paluniu, bądź dzielny - jak zwykle :) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 I ja trzymam kciuki za Palunia... Trzymaj się kochany!!!! Quote
feliksik Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Nutusia napisał(a):Zaciskamy z całej siły!!!! Do białości!!!! Paluniu, bądź dzielny - jak zwykle :) no i tak a=zacoskałaś do białości, że teraz ma biały..., ale tylko opartunek:evil_lol:. jeszcze tylko na dzisiaj ma opatrunek, bo pod gipsem na łopciu odleżyny, więc są posmarowane i oczyszczone. Paluszek, wielki cwaniaczek, w gipsie chciał na siłę chodzić na łapce, dlatego drugi raz miał zakąłdany gips, a teraz zapomniał jak się chodzi i wogóle nie dotyka łapiną ziemi. Mam nadzieję, że jutro jak ściągnę mu opatrunek, to sobie przypomni:cool3: teraz śpi na balkonie i nie chcę go budzić do zdjęć, niech odpocznie biedaczek - pewnie ulgę czuje: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kochany Palusio... nareszcie bez gipsu... Zdrowiej szybko Maluchu i wracaj do pełni sił!!! Quote
feliksik Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 dzisiaj ran ściągnęłam już opatrunek i wreszcie bez opatrunków, ale Paluszek nadal nie chodzi na łapkę, chyba zapomniał, zę sięjej używa. Popołudniu będę miała opinię weta, który go operował, bo zdjęcia wczoraj robili, czy wszystko się dobrze zrosło i umawiamy chyba na kolejną, tylko ,że marwi mnie to że on nie staje na tą łapkę Quote
feliksik Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 ooo, Patmol twoje czary nam się z pewnością przydadzą;) Quote
Patmol Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 miło mi :diabloti: że ktoś docenia pracę czarownicy Ja miałam kiedyś złamaną nogę -dość długo w gipsie; jak w końcu zdjęli mi ten gips -to nie umiałam wcale chodzić i gdybym nie musiała na pewno bym na tej nodze nie stawała. Ale skakać na jednej było bardzo trudno.Więc powolutku znowu sie nauczyłam chodzić. Myślę że i Paluszek się nauczy. Tylko trzeba sprawdzić czy dobrze wszystko się zrosło Quote
Jasza Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ale słodziak na krótkich łapeczkach :loveu::loveu::loveu::loveu: Na łapeczce będzie stawał, żeby tylko wszystkie kosteczki były ok. Na pewno! Quote
Recommended Posts