Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy dzisiaj z Paluszkiem po niespokojnej nocy, ale nie ze względu na Paluszka, tylko ze względu na wieczorne włąmanie do sąsiadów - jeszcze jak było jasno:crazyeye:.
Oczywiście jak panuje znieczulica na zwierzęta to na przestępczość także - inni sąsiedzi widzieli co siędzieje, ale nie zadzwonili na policję, ja wracając do domu usłyszałam wybijane okna i myślałam, ze to u mnie - bo to dom graniczący ze mną i dopiero ja zadzwoniłam:mad: - akcja jak z filmu, policja w nieoznaczonym samochodzie i broń w ręku:ak-shot:, skaczący przez moje ogrodzenie do domu obok. Złapali ich na gorącym uczynku. A co inni oczywiście byli bierni i się przyglądali jak ktoś obcy wyjmuje furtkę z zawiasów i wchodzi na posesję - czemu ludzie nie reagują na nic - tego nigdy chyba nie zrozumiem:???:.

NO ale Paluszek to tak szczekał na nich - wyleciał ze swoim abażurkiem, ogipsowany i gotowy był do akcji wraz z policją:kciuki:. Tak więc reklamować będziego jako psa obronnego:snipersm::dog:. A jakie było zdziwienie policji jak go takiego z lampionkiem zobaczyli, że o mało nie zaprzestali akcji:diabloti:

Posted

Feliksiku, padłam!
Jak sobie wyobraziłam miny policjantow na widok Paluszka w tym całym anturażu wyskakującego na nich i obszczekującego!!

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Dobrze, że zdzwoniłaś!!
To tak chyba jest, że jak ktoś jest wrażliwy na zło które widzi, to reaguje i w przypadku zwierząt i ludzi.
A Ci którzy zawsze powtarzają: "Ludzi trzeba ratować a nie zwierzęta !"- to najprawdopodobniej ani zwierzętom ani ludziom nigdy nie pomogą.:angryy:

Posted

ale się pośmiałam, jak sobie to wyobraziłam policjanci, poważna akcja i biegnący i szczekający pies w abażurku
-bardzo dzielny jest Paluszek :diabloti:

Posted

wpłynęły pieniążki ze skarpety Talcott 120zł i 25% tj 30zł oddaję.
Wpłynęły także pieniążki od Patrycji Ullmann 35 i zwracam za wysyłkę 7zł.

Kochani dziękuję serdecznie.
Jasza kochana - dzięki za bazarek

Posted

Jasza napisał(a):
Haniu - na 325 procent, to ja bym Ci też pożyczyła, ile chcesz ;-)

ale dowcipnisia no, ja po wczorajszym jeszcze mam omamy przed oczami i te cyferki mi się wkradły:evil_lol:

Posted

Jasza napisał(a):
Feliksiku, padłam!
Jak sobie wyobraziłam miny policjantow na widok Paluszka w tym całym anturażu wyskakującego na nich i obszczekującego!!

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Dobrze, że zdzwoniłaś!!
To tak chyba jest, że jak ktoś jest wrażliwy na zło które widzi, to reaguje i w przypadku zwierząt i ludzi.
A Ci którzy zawsze powtarzają: "Ludzi trzeba ratować a nie zwierzęta !"- to najprawdopodobniej ani zwierzętom ani ludziom nigdy nie pomogą.:angryy:

Hahahahahha, ale się uśmiałam jak przeczytałam posta feliksik :D :D :D :D też sobie wyobraziłam Paluszka jako psa obronnego, zapikalającego za bandytami w abażurze :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Jaszo, dobrze napisałaś, dokładnie tak jest. Jak ktoś nie pomaga zwierzętom i takie rzeczy wygaduje to najczęściej nikomu nie pomaga. :shake::shake::shake:

Posted

No proszę jaki dzielny Paluszek!!! Ale to słodkie imię, jak na udział w takiej akcji - jakoś Mu nie przystoi...
Na potrzebę wczorajszej akcji powinien mieć drugie imię choćby Rambo:evil_lol:, albo Killer:evil_lol:...
Dzielny chłopczyk z Paluszka! Feliksik powinnaś być z Niego dumna...:multi:...

Posted

Jasza napisał(a):
My się śmiejemy, a co się musi dzisiaj dziać na tym posterunku policji.. ;-)
Chciałabym słyszeć te komentarze...

Jasza, proszę...:evil_lol:, ja sobie nawet nie chcę myśleć co oni sobie myślą, albo komentują:oops::roll:. Sama się śmieję, a co dopiero oni:turn-l:i jak musi ich raport wyglądać:czytaj: o psie ratowniku:painting::siara:

Posted

Proś, proś ;-)
Im więcej o tym myślę, tym bardziej mi się śmiać chce...
Wiesz - wyobraźnię to ja akurat mam bujną ...:diabloti:

Posted

[quote name='feliksik']Jasza, proszę...:evil_lol:, ja sobie nawet nie chcę myśleć co oni sobie myślą, albo komentują:oops::roll:. Sama się śmieję, a co dopiero oni.

Im więcej o tym myślę, tym bardziej mi się śmiać chce...
Wiesz - wyobraźnię to ja akurat mam bujną ...:diabloti:
To podobnie jak ja, skończcie już proszę, bo wyglądam jak głupia, do ekranu się śmieje, i to w pracy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :hand:

Posted

zerduszko napisał(a):
Pies do zadań specjalnych musi mieć dobry kamuflaż, co się z niego śmiejecie? :mad:

nie no teraz to już parsknęłam na ekran:roflt: przez ten kamuflaż

Posted

zerduszko napisał(a):
Pies do zadań specjalnych musi mieć dobry kamuflaż, co się z niego śmiejecie? :mad:

Buhahahaha :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::klacz:

Paluszek - pies od zadań specjalnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

azalia napisał(a):
Ależ z Palusia waleczny chłopak,przy takim obrońcy nie trzeba się bać niczego.

NO sąsiedzi mi powiedzieli, że dobrze że ja mam psy.

Tak jeden kaleka:eek2:, a drugi dogoterapeuta :shocked!:- takich to tylko się bać

Posted

[quote name='feliksik']NO sąsiedzi mi powiedzieli, że dobrze że ja mam psy.

Tak jeden kaleka:eek2:, a drugi dogoterapeuta :shocked!:- takich to tylko się bać

feliksik, proszę Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo padnę :evil_lol::evil_lol:

Naślij Paluszka na Bandytę - wytępi Motykę
:diabloti:

Posted

Dobrze, że chociaż wołam na niego w domu Tofik, bo jakbym tak na takiego obszczekującego zawołała: "Paluszek do domu":talker:, a on udaje w tym momencie Rambo, to z pewnością po akcji by było:flaming:, a zbiry same by padły na ziemię ze śmiechu:plzdie: