ania shirley Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Odwiedzam moją ulubioną lampeczkę! Śpij piesku i niech Ci abażur nie przeszkadza. Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 witamy dzisiaj z Paluszkiem po niespokojnej nocy, ale nie ze względu na Paluszka, tylko ze względu na wieczorne włąmanie do sąsiadów - jeszcze jak było jasno:crazyeye:. Oczywiście jak panuje znieczulica na zwierzęta to na przestępczość także - inni sąsiedzi widzieli co siędzieje, ale nie zadzwonili na policję, ja wracając do domu usłyszałam wybijane okna i myślałam, ze to u mnie - bo to dom graniczący ze mną i dopiero ja zadzwoniłam:mad: - akcja jak z filmu, policja w nieoznaczonym samochodzie i broń w ręku:ak-shot:, skaczący przez moje ogrodzenie do domu obok. Złapali ich na gorącym uczynku. A co inni oczywiście byli bierni i się przyglądali jak ktoś obcy wyjmuje furtkę z zawiasów i wchodzi na posesję - czemu ludzie nie reagują na nic - tego nigdy chyba nie zrozumiem:???:. NO ale Paluszek to tak szczekał na nich - wyleciał ze swoim abażurkiem, ogipsowany i gotowy był do akcji wraz z policją:kciuki:. Tak więc reklamować będziego jako psa obronnego:snipersm::dog:. A jakie było zdziwienie policji jak go takiego z lampionkiem zobaczyli, że o mało nie zaprzestali akcji:diabloti: Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Feliksiku, padłam! Jak sobie wyobraziłam miny policjantow na widok Paluszka w tym całym anturażu wyskakującego na nich i obszczekującego!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Dobrze, że zdzwoniłaś!! To tak chyba jest, że jak ktoś jest wrażliwy na zło które widzi, to reaguje i w przypadku zwierząt i ludzi. A Ci którzy zawsze powtarzają: "Ludzi trzeba ratować a nie zwierzęta !"- to najprawdopodobniej ani zwierzętom ani ludziom nigdy nie pomogą.:angryy: Quote
Patmol Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ale się pośmiałam, jak sobie to wyobraziłam policjanci, poważna akcja i biegnący i szczekający pies w abażurku -bardzo dzielny jest Paluszek :diabloti: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 wpłynęły pieniążki ze skarpety Talcott 120zł i 25% tj 30zł oddaję. Wpłynęły także pieniążki od Patrycji Ullmann 35 i zwracam za wysyłkę 7zł. Kochani dziękuję serdecznie. Jasza kochana - dzięki za bazarek Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 325 % - to lichwa!:diabloti::diabloti: Za wysyłkę nic nie zwracaj Haniu. Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jasza napisał(a):325 % - to lichwa!:diabloti::diabloti: :grin: zaraz poprawiam - miało być 25% Quote
ania shirley Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kochana, obronna lampeczka! Dzielny psiak. A ludzie są ... eh... Nie napiszę , bo mi konto zablokują. Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Haniu - na 325 procent, to ja bym Ci też pożyczyła, ile chcesz ;-) Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jasza napisał(a):Haniu - na 325 procent, to ja bym Ci też pożyczyła, ile chcesz ;-) ale dowcipnisia no, ja po wczorajszym jeszcze mam omamy przed oczami i te cyferki mi się wkradły:evil_lol: Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jasza napisał(a):Feliksiku, padłam! Jak sobie wyobraziłam miny policjantow na widok Paluszka w tym całym anturażu wyskakującego na nich i obszczekującego!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Dobrze, że zdzwoniłaś!! To tak chyba jest, że jak ktoś jest wrażliwy na zło które widzi, to reaguje i w przypadku zwierząt i ludzi. A Ci którzy zawsze powtarzają: "Ludzi trzeba ratować a nie zwierzęta !"- to najprawdopodobniej ani zwierzętom ani ludziom nigdy nie pomogą.:angryy: Hahahahahha, ale się uśmiałam jak przeczytałam posta feliksik :D :D :D :D też sobie wyobraziłam Paluszka jako psa obronnego, zapikalającego za bandytami w abażurze :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Jaszo, dobrze napisałaś, dokładnie tak jest. Jak ktoś nie pomaga zwierzętom i takie rzeczy wygaduje to najczęściej nikomu nie pomaga. :shake::shake::shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 No proszę jaki dzielny Paluszek!!! Ale to słodkie imię, jak na udział w takiej akcji - jakoś Mu nie przystoi... Na potrzebę wczorajszej akcji powinien mieć drugie imię choćby Rambo:evil_lol:, albo Killer:evil_lol:... Dzielny chłopczyk z Paluszka! Feliksik powinnaś być z Niego dumna...:multi:... Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 My się śmiejemy, a co się musi dzisiaj dziać na tym posterunku policji.. ;-) Chciałabym słyszeć te komentarze... Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jasza napisał(a):My się śmiejemy, a co się musi dzisiaj dziać na tym posterunku policji.. ;-) Chciałabym słyszeć te komentarze... Jasza, proszę...:evil_lol:, ja sobie nawet nie chcę myśleć co oni sobie myślą, albo komentują:oops::roll:. Sama się śmieję, a co dopiero oni:turn-l:i jak musi ich raport wyglądać:czytaj: o psie ratowniku:painting::siara: Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Proś, proś ;-) Im więcej o tym myślę, tym bardziej mi się śmiać chce... Wiesz - wyobraźnię to ja akurat mam bujną ...:diabloti: Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='feliksik']Jasza, proszę...:evil_lol:, ja sobie nawet nie chcę myśleć co oni sobie myślą, albo komentują:oops::roll:. Sama się śmieję, a co dopiero oni. Im więcej o tym myślę, tym bardziej mi się śmiać chce... Wiesz - wyobraźnię to ja akurat mam bujną ...:diabloti: To podobnie jak ja, skończcie już proszę, bo wyglądam jak głupia, do ekranu się śmieje, i to w pracy :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :hand: Quote
zerduszko Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pies do zadań specjalnych musi mieć dobry kamuflaż, co się z niego śmiejecie? :mad: Quote
azalia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ależ z Palusia waleczny chłopak,przy takim obrońcy nie trzeba się bać niczego. Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 zerduszko napisał(a):Pies do zadań specjalnych musi mieć dobry kamuflaż, co się z niego śmiejecie? :mad: nie no teraz to już parsknęłam na ekran:roflt: przez ten kamuflaż Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 zerduszko napisał(a):Pies do zadań specjalnych musi mieć dobry kamuflaż, co się z niego śmiejecie? :mad: Buhahahaha :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::klacz: Paluszek - pies od zadań specjalnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 azalia napisał(a):Ależ z Palusia waleczny chłopak,przy takim obrońcy nie trzeba się bać niczego. NO sąsiedzi mi powiedzieli, że dobrze że ja mam psy. Tak jeden kaleka:eek2:, a drugi dogoterapeuta :shocked!:- takich to tylko się bać Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='feliksik']NO sąsiedzi mi powiedzieli, że dobrze że ja mam psy. Tak jeden kaleka:eek2:, a drugi dogoterapeuta :shocked!:- takich to tylko się bać feliksik, proszę Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo padnę :evil_lol::evil_lol: Naślij Paluszka na Bandytę - wytępi Motykę :diabloti: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Dobrze, że chociaż wołam na niego w domu Tofik, bo jakbym tak na takiego obszczekującego zawołała: "Paluszek do domu":talker:, a on udaje w tym momencie Rambo, to z pewnością po akcji by było:flaming:, a zbiry same by padły na ziemię ze śmiechu:plzdie: Quote
Recommended Posts