feliksik Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 zerduszko napisał(a): Była najprawdopodobniej z TZ, fajnie że ma męskie wsparcie. A kociak cudo :) Tak, tak, TZ uczestniczy tam w ratowaniu i adopcjach. Bardzo mi się to podoba Quote
zerduszko Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 feliksik napisał(a):Tak, tak, TZ uczestniczy tam w ratowaniu i adopcjach. Bardzo mi się to podoba Mi też, bo mój to uczestniczy głównie w marudzeniu ;) Zazdroszczę takich TZtów ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A ja po kilku tgodniowej przerwie wróciłam dziś, patrzę na wątek dzielnego Paluszka i cóż widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? Palunio ma domek:multi::multi::multi:!!! Haniu! Jesteś Wielka!!! Napewno będziecie zgraną Rodzinką!!! Gratuluję decyzji:klacz::klacz::klacz:!!! Quote
feliksik Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Haniu! Jesteś Wielka!!! Napewno będziecie zgraną Rodzinką!!! Gratuluję decyzji:klacz::klacz::klacz:!!![/QUOTE] dzięki, próbujemy Paluszkowi wybić z głowy uciekanie, narazie się udaje. Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Widać młoteczek do tego wybijania masz Haniu skuteczny :) Paluniu, mam nadzieję, że wybaczysz - zapraszam do księgarenki - zbieramy na lek odbudowujący mięśnie dla naszego przyjaciela boksia Kinga, który choć sparaliżowany, postanowił, że jeszcze będzie biegał! A że uparty jest jak Paluszek - mocno wierzymy, że mu się uda :) http://www.dogomania.pl/threads/212526-Ty-czytasz-King-chodzi!!!-sos-bokserom-do-21.08?p=17401860#post17401860 Quote
Nutusia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Halo, jest tu kto?... Jak się miewa nasz Dzielny Wojak Paluch?... :) A przy okazji chciałabym się pochwalić moim nowym "wynalazkiem"... http://www.dogomania.pl/threads/212698-Kimi-strza%C5%82-prosto-w-serce! Quote
feliksik Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 piękne to twoje znalezisko. A Paluszek jak to Paluszek - nie odstępuje płotu:shake:, gania koty, ale te mają już go gdzieś;), Polka, to jak widzi, że leci torpeda na niego to stoi i czeka a potem się mizia do Palucha. Obszczekuje autobusy, próbuje wyjadać jedzenie innym, bo jego to zawsze w zbyt małych ilościach (wg niego oczywiście):evil_lol: i ładnie komponuje się z panelami:cool3: - czasami nawet go nie widać Quote
Nutusia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Palunio - płot jest po to, żebyś już nigdy domku nie stracił, niewdzięczniku!!!! No i skoro się z panelami komponuje, mogę być o niego spokojna :) Quote
Jasza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Mnie rozbraja kompletnie widok psa tulącego się do kota - i odwrotnie. Uwielbiam takie przyjaźnie. Tym bardziej - że moje ogony nie są kociolubne niestety... Quote
feliksik Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 ten zbój wczoraj wczołgał się tak w krzaki:crazyeye:, że adresówkę zgubił i nie można go było wyciągnąć - dzisiaj idę po kolejną, a Paluch ma szlaban i nie wychodzi na dwór:mad: (tylko na balkon) dopóki nie przyjdę z nową adresówką, chyba już 50-tą, bo moje koty też lubią gubić, tylko, że one razem z obrożą gubią. Quote
irenaka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='feliksik']ten zbój wczoraj wczołgał się tak w krzaki:crazyeye:, że adresówkę zgubił i nie można go było wyciągnąć - dzisiaj idę po kolejną, a Paluch ma szlaban i nie wychodzi na dwór:mad: (tylko na balkon) dopóki nie przyjdę z nową adresówką, chyba już 50-tą, bo moje koty też lubią gubić, tylko, że one razem z obrożą gubią.[/QUOTE] Haniu:loveu:, nie wiem, czy miałaś już specjalnie grawerowane adresówki? Tylko takie sprawdziły się w moim przypadku:evil_lol: Wymiękłam po przeczytaniu, że Paluszek ładnie komponuje się z panelami:evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='irenaka']Haniu:loveu:, nie wiem, czy miałaś już specjalnie grawerowane adresówki? Tylko takie sprawdziły się w moim przypadku:evil_lol: [/QUOTE] nie miałam, ale jak moje zwierzaki tak gubią, to nie wiem czy jest sens, bo pewnie o wiele droższe są Quote
irenaka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='feliksik']nie miałam, ale jak moje zwierzaki tak gubią, to nie wiem czy jest sens, bo pewnie o wiele droższe są[/QUOTE] Z tego co pamiętam, to Sylwia ostatnio płaciła 16,00 za adresówkę Amorka. W sumie to się opłacało, bo w ciągu 6 miesięcy pobytu w DT zużył:p chyba 3 lub 4 zwykłe. Quote
Jasza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Moje mają grawerowane, ale ich nie gubią tfu, tfu ;-) Ta odkręcana Reksiowi wystarczyła na pół spaceru... Quote
feliksik Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 a ja mam dzisiaj niespodziankę. Paluszek wczoraj nicpoń dorwał kocyk i rozłożył sobie sam na podłodze i sięna nim ułożył i tak słodko zasnął, że nie miałam serca mu go zabierać: Quote
Nutusia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No wiesz co Pańcia - żeby sobie psina musiała sama kocyk organizować!?!?!?!??????!!!!!!!!! :) Quote
feliksik Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Nutusia napisał(a):No wiesz co Pańcia - żeby sobie psina musiała sama kocyk organizować!?!?!?!??????!!!!!!!!! :) padłam:mdleje: poddaję się:chaos: ale hasło:roflt:. NO znudziły mu się skóry baranie, to se kocyk wyczaił:evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No, wyczaił, zorganizował i nie wolno zabierać kocyka Palusiowi!!! A wygląda na tym kocyku jak Aniołek - takie niewinne i delikatne Cudeńko, a nie jakiś tam pies bojowy...:) Palusiu! Ale miałeś szczęście - masz taki Cudowny domek!!! Quote
Jasza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nutusiu - Ty masz hasła - padłam ;-) A Paluszek - cud miód i orzeszki! Moja Miśka też porywa kocyki którymi mam nakryte fotele, ale nie po to, żeby się na nich położyć, tylko, żeby ją gonić i zabierać - ma wtedy frajdę! Szarpie, chwyta między dwie łapki, zagryza....odczekuje czy się nie ruszają - i zadowolona biegnie po drugi ;-) Quote
__Lara Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Paluszek to gość, nie będzie spał na twardym ;) Quote
Nutusia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Paluszkowe Ciocie - zajrzyjcie na mój bazarek i choć podrzućcie, proszę. Na dzikiego Ciapka w BDT z nadzieją, że podzieli los Palusia :) http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT Quote
feliksik Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 w sobotę wszystkie 4 (dwa psy i 2 koty) zostały wykąpane, bo upał niemożliwy. Przynajmniej wszystkie się świecą:cool3:. Palunio to taki czyściutki i bielutki po kąpieli, że nie do wiary jak go znalazłam i przypominam sobie ten kolor, który był rudy, a teraz lekko biszkoptowy. Ale powiem wam też wieść, w weekend rozmawiałam z moją koleżanką weterynarzem i ona stwierdziła, ze kojarzy Paluszka - wydaje jej się znajomy. Fakt faktem do niej nie zaszłam, jak go znalazłam, bo wydawało mi się za daleko, tylko okoliczne osiedla oplakatowałam i pytam wetów. Więc dzisiaj jeszcze chyba rozwieszę plakaty na tym osiedlu, gdzie ona przyjmuje, bo może ktoś z nim tam przychodził. MImo tego, że Paluszek już u nas na stałe, to jednak chyba warto nawet poznać ewentualnego właściciela, gdyby co, bo może on tęskni, że tak chce uciekać. Co myślicie? Quote
ania shirley Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nikt go nie szukał(internet,plakaty). Pani wet kojarzy Paluszka, ale nikt nie zostawił w lecznicy wiadomości , że pies mu zginął.- to na minus Ktoś chadzał z nim do wet- mały plus A on może ucieka, bo ma taki charakter? Uciekinier mały. A jak znowu go nie dopilnują? Nie wiem , co bym zrobiła. Pytanie czy były właściciel też tęskni? Felkisik, Ty uważaj z tym kąpaniem, bo biały się zrobi...:evil_lol: Quote
Recommended Posts