togaa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Wieści niesamowite ! Haniu ! koniecznie musisz wywiesic sobie na bramie taki anons; " Kompleksowa naprawa piesków " :razz: Bardzo sie cieszę .:multi:Ma ta mała powsinoga szczeście w zyciu !:razz: Quote
Nutusia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Paluniu - Ty przestań ten płot tak obserwować - tamtędy nie da się uciec!!! :) Quote
feliksik Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='togaa']Wieści niesamowite ! Haniu ! koniecznie musisz wywiesic sobie na bramie taki anons; " Kompleksowa naprawa piesków " :razz: dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Nutusia']Paluniu - Ty przestań ten płot tak obserwować - tamtędy nie da się uciec!!! :) no właśnie ot mu ciągle wpajam:cool3: i oczywiście będą wieści Paluszkowe z placu boju:razz: Quote
Funky Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Feliksik Kochana, co mam zrobić ze stałą deklaracją? Jeżeli Ty byś nie potrzebowała to zamienię ją na inną bidę. Jest tego byle ile, ze aż strach! Już sama nie wiem, który z wymienionych psiaków jest najbardziej potrzebujący... Zapomniałam napisać, żebyś pamiętała, że ta dycha jest 'paluszkowa' więc jak potrzebujesz, to płacimy dalej :D <3<3<3 Quote
ihabe Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 owiedzam i zapraszam cioteczki z okolic na: SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011 na którym znajdą się: -materiały promocyjne Stowarzyszenia -Kącik adopcyjny - prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt. Quote
irenaka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Hura, to zbyt mało w takiej sytuacji :smile: Gratuluję Paluszkowi TAKIEGO:loveu: domku i życzę Wam Haneczko:loveu::loveu: samych dobrych dni!!! Quote
feliksik Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='Funky']Feliksik Kochana, co mam zrobić ze stałą deklaracją? Jeżeli Ty byś nie potrzebowała to zamienię ją na inną bidę. Jest tego byle ile, ze aż strach! Już sama nie wiem, który z wymienionych psiaków jest najbardziej potrzebujący... Zapomniałam napisać, żebyś pamiętała, że ta dycha jest 'paluszkowa' więc jak potrzebujesz, to płacimy dalej :D <3<3<3 Funky - dziękuję z całego serca. Może teraz jak Palunio jest w miare zabezpieczony lekami, to ta deklaracja przyda się jakiemuś potrzebującemu. Gdyby coś się działo, to wtedy najwyżej napiszę na wątku, że potrzebna pomoc. Ale mam nadzieję, że na tyle się wygoją te bioderka, że nie będzie takiej potrzeby. Czasami tylko, jakby komuś karmy zbywało to się uśmiechnę, bo Palunio to wcina swoje, od Berni, i od dwóch kotów. Jakby jeszcze miał dostęp do worków z jedzeniem to jeszcze by zjadł - on nawet te tabletki zjada z apetytem, a są potężne - wielkości antybiotyków. A on wcina je bez żadnego zawijania w kiełbasę. Aniu co do płotu, to ciągle jest to jego największe zainteresowanie, no ale jest niestety jest teraz wypuszczany tylko wtedy jak mogę go pilnować. Szkoda, bo mógłby siedzieć sobie i opalać się (jak oczywiście te deszcze przestaną padać) a tak wychodzi pod nadzorem. kochane - powiedzcie mi czy zgadzacie się na przekazanie tych pozostałych funduszy na inne bidy - jeżeli nie te wskazane to proszę o propozycje Quote
ania shirley Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 ania shirley napisał(a):Feliksik! Ja Cię proszę.... Żadne niespodziewane koszty, a tym samym żadne komplikacje sie nie pojawią!!! I tej wersji sie trzymamy!!! ;) Tofik (bardziej mi pasuje Tofik niż Paluszek) dziarsko przejdzie całe leczenie, wyzdrowieje i na dłuuugie lata będzie zdrowym , szczęśliwym psem! :lol: Nie może być inaczej- przy takiej opiece i takim poparciu na forum. Hmmm! Powinnam być wróżką! BARDZO JASNO widzącą!! Chyba zainwestuje w kulę (czarnego psa juz mam)! I będę przepowiadać swietlaną przyszłość wszystkim biednym psiakom.:cool1: Feliksik- jeżeli mnie ktoś pyta , to pieniądze zostały Tobie dane i Ty decydujesz , kogo wesprzesz. A jest w czym wybierać:-(. Toficzku, będziesz bardzo szczęśliwym psem we wspaniałym domku ! Quote
Jasza Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Zagladam do Paluszka po przerwie :-) Usciski dla uciekacza ;-) Quote
feliksik Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 uzupełniłam FB o nowe wiadomości - Jasza, będzie można zamknąć jak skończy się jego ważność - czy jak to się tam robi, bo nawet nie wiem. Dostałam też PW w sprawie Paluszka dot. wsparcia finansowego, ale powiadomiłam panią Hanię, że Palunio jest narazie zabepiecznony, ale za to inne bidy czekają np. Dunia i podałam do niej wątek Quote
Jasza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 O mamo, to ja nie wiem jak się zamyka wydarzenie....:hmmmm::hmmmm: Muszę pokombinować.... Dziękuję za pamięć o Duni :-) Jak Paluszek w taka pogodę wredną? Quote
feliksik Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Jasza napisał(a):O mamo, to ja nie wiem jak się zamyka wydarzenie....:hmmmm::hmmmm: Muszę pokombinować.... Dziękuję za pamięć o Duni :-) Jak Paluszek w taka pogodę wredną? to może samo wygaśnie to FB. A Palunio nawet nie chce wychodzić i dobrze, bo i uciekać mu się nie chce:evil_lol: Quote
feliksik Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Jasza napisał(a):Od jutra ma się zacząć ładna pogoda. Oby! chyba wszyscy mają już taką nadzieję - ludzie i zwierzęta. Widziałam w TV co dzieje się w W-wie - koszmar, nie spodziewałam się u nich takich ulew, myślałam, że bardziej na podkarpaciu się to zdarza. Kochane cioteczki - przekazałam 100zł Duni z posagu Paluszka. Jeśli nie ma obaw to przekażę też te pozostałe pieniążki tym wątkom które wskazałam Quote
feliksik Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Wiecie Paluszek ma taki śmieszny zwyczaj dugania mnie nosem w nogę jak chce coś do jedzenia wyżebrać - i to ze sporą siłą:crazyeye: dziwię się że go nos nie boli od tego:evil_lol: Przekazałam też 100zł ze skarpety Paluszkowej Franeczkowi, który ma coraz mniej pieniążków a badań do zrobienia co nie miara (podejrzenie guza mózgu a wczesniej miał jużwylew i pozostała mu skręcona główka) - nowy banerek w moim podpisie (który może z powodzeniem zastąpić Paluszkowy, bo ten nicpoń już bezpieczny:loveu:) Quote
feliksik Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 przekazałam też dzisiaj 100zł Pani Teresie Borcz dla Dropsika - mam nadzieję, że te wszystkie psiaki, którym przekażę ten spadek po Paluszku na tym skorzystają dla swojego zdrówka:loveu:. A ten spadek to dzięki wam i dzieki wam inne psiaki też będą miały się lepiej - cieszę się strasznie, że nie tylko musiałam prosić, ale teraz także mogę wspomóc innych z waszą pomocą Quote
Jasza Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 I tak powinno być, i to jest najfajniejsze w Dogomanii :loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Czy nie podobny do Paluszka? http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-Rudasek.-B%C5%82agam-o-pomoc. Zapraszam też do 3 szczeniaków, mają mało czasu :( http://www.dogomania.pl/threads/212230-3-szczeniaczki-do-utopienia-pilnie-DT-DS. Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='zerduszko']Czy nie podobny do Paluszka? http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-Rudasek.-B%C5%82agam-o-pomoc. jezu to jego klon i nawet podobna historia, też porącony - zapisałam wątek, będę pomagać w miarę możliwości Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 poszła ostatnia stówka od Paluszka dla potrzebujących. Jeszcze raz podaję linki do wątków na które przeznaczyłam pieniążki i oczywioście zapraszam na te wątki, bo mało ludzi na niektórych: RUDY: http://www.dogomania.pl/threads/191919-Potrącony-Rudy-stracił-DT-czeka-zadużony-na-hotelu-w-lecznicy FRANECZEK: http://www.dogomania.pl/threads/176179-Los-zrobił-Mu-świństwo!-Ciężko-chory-FRANECZEK-niedługo-będzie-bankrutem. DUNIA: http://www.dogomania.pl/threads/208690-Maleńka-ślepa-DUNIA-może-widzieć!...czekamy-na-wyznaczenie-terminu-operacji. DROPS: http://www.dogomania.pl/threads/204816-Sparaliżowany-Drops-już-w-bdt-nadal-potrzebne-wsparcie-na-rehabilitację.pomóż! Quote
feliksik Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 no i zobaczcie co znowu wczoraj znalazłam - tym razem na moim podwórku, albo ktoś podrzucił, albo komuś się zgubił (choć to wątpliwe), ale kotek czyściutki, zdrowiutki typu maine coon tak określił wet. sierść bardzo gruba, długowłosa i co ja z nim zrobię???? no i ja mam chyba dosyć już wrażeń jak na jedne wakacje nie można go odróżnić od futra na którym leży:evil_lol: Quote
feliksik Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 dałam ogłoszenie na MIAU: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&p=7792744#p7792744 i żorach - cholerka muszę mu dom znaleźć, bo to się nigdy nie skończy to znajdywanie Quote
Recommended Posts