Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje Maleństwo... brzydka wygląda ta ranka... Musi Go boleć...
Trzeba Go teraz przytulać i niuniać, a nie wysyłać biedusia na poligon w te deszcze niespokojne....
Paluszek chwilowo na L4...

Posted

oj te L4 to już miesiąc trwa:shake: bidoczek w tym gipsie,. swędzi go i nie ma się jak podrapać. Ale za to mam niespodziankę, bo udało mi się cuknąć fotkę z kopytkami do góry - jak śpi:evil_lol:

Posted

[quote name='ania shirley']Biedaczek. Dobrze, że bez abażura.[/QUOTE]

abażurek niestety 2 godziny dziennie i tak jest, jak posmarujemy ranę, żeby chociaż maść zaczęła działać, bo ciągle ją liże.
Za tydzień w poniedziałek miją 4 tygodnie, więc myślę, że ściągną gips, tylko że była mowa 4-6 tygodni, więc nie wiem jak to sprawdzą czy już można ściągać

Posted

[quote name='ania shirley']A jak rana? Lepiej?[/QUOTE]

znacznie lepiej - cała się zrosła już prawie. Tylko czerwony pasek widać i strupek, ale dziury już nie ma uff, więc mam nadzieję, że kolejna wizyta to będzie już ściągnięcie gipsu

Posted

Paluszek jest takim głodomorem, że z wszystkich misek wyjada. Kotom i innemu psu - nie wiem czemu psy zawsze myślą, że w innych miskach jest lepsze:cool3:

Posted

[quote name='feliksik']Paluszek jest takim głodomorem, że z wszystkich misek wyjada. Kotom i innemu psu - nie wiem czemu psy zawsze myślą, że w innych miskach jest lepsze:cool3:[/QUOTE]

My ludzie mamy podobnie - też nam się podobają rzeczy innych, więc psy pewnie tak samo,a nuż ma coś lepszego :cool3:

Posted

mój pies zawsze szczeka jak nasypuje kotom ich chrupek -tak bardzo tez chce
miesiąc temu tylko szczekał, bo nie sięgał do kocich misek, które stoją na wysokości stołu, ale urósł i w tym tygodniu zorientował się że może sobie łapą przyciągnąć, jak stanie na tylnich :mad:
będę chyba kotom zostawiała miski z chrupkami na szafie :oops:

Posted

Twój pies, Patmol - urósł, a moja Kreśka (jamniczka) bez rośnięcia daje radę wskoczyć na szafkę, na której jest kocia stołówka!!! Jej skoczność na głowę bije tygryska z Kubusia Puchatka (tyle, że Kreśka nie skacze na ogonie - jeszcze!!!! :))

Posted

jamnik? i taki skoczny?
mój pies wskoczyłby pewnie na stół, bo widzę jak wysoko skacze na spacerach
ale
na szczęście
jeszcze na to nie wpadł :evil_lol:

Posted

Ano jamnik! Co prawda taki dogomaniacki - z krzaków :evil_lol:, ale baaaaardzo w typie :eviltong: Na stół włazi nawet po maksymalnie wsuniętym krześle - zeskakuje już bezpośrednio na podłogę :crazyeye: "Załatwiła" już 4 cukiernice - wczoraj znów cukier zniknął w tajemniczych okolicznościach - na szczęście piąta cukiernica ocalała... I na nic przestrogi Doktorów, że na kręgosłup trzeba uważać :shake:
Paluszku - Ty tego nie czytaj!!! A tej cholerze Kreśce pokażę Twoje zdjęcia i powiem czego się doprosi jak nie przestanie złodziejstwa na wysokościach uskuteczniać. A nasz Doktor gipsu w trupie czaszki nie zaposiada!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Nutusia']A nasz Doktor gipsu w trupie czaszki nie zaposiada!!!:diabloti:[/QUOTE]

zawsze mogę postarać się załatwić:diabloti: - wykorzystując znajomości Paluszkowe:cool3: