feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 no w sumie ma jeszcze 2 koty strużujące do towarzystwa Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 __Lara napisał(a):Tylko będzie brakować relacji paluszkowych :( ale za to w poniedziałek będziecie spragnione wieści:cool3: i będziecie wyczekiwać:loveu: Quote
__Lara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 feliksik napisał(a):ale za to w poniedziałek będziecie spragnione wieści:cool3: i będziecie wyczekiwać:loveu: A jaaaak! Będziemy tęsknić :sadCyber: Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jasza napisał(a):To wracasz 04 lipca Haniu? jezu a gdzie ty mnie wysyłasz:crazyeye: wracam 27.06 - na 5 dni jadę:eviltong: Quote
Jasza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ooo, to dobrze! ;-) Chociaż nie powiem, życzyłabym Ci dłuższych wakacji! Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jasza napisał(a):Ooo, to dobrze! ;-) Chociaż nie powiem, życzyłabym Ci dłuższych wakacji! nie jest tak źle, podzieliłam sobie 2 tygodnie na dwa razy, tydzień w maju i teraz 5 dni w czerwcu. No kochane cioteczki to uciekam jużdo domciu, nie wiem czy zdąże jeszcze wejść na dogo, ale wyściskam Palucha od was na te dni. Quote
Jasza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 To wypocznijcie, pogoda niech Wam dopisuje! I zdrówka!!! A Paluszek niech się dzielnie sprawuje! Quote
ania shirley Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wakacje.... Marzenie.... Wojsko nie ma wakacji! Kapral Paluch zostaje na posterunku! :p Quote
__Lara Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ania shirley napisał(a):Wakacje.... Marzenie.... Wojsko nie ma wakacji! Kapral Paluch zostaje na posterunku! :p Hahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: nie ruch z Palucha cioteczko takiego pracoholika :diabloti: Quote
Jasza Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 No, Paluszku, jak tam? Obchód zrobiony? Dolores i Pola - grzeczne? Quote
Nutusia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Nie zagaduj psa na warcie, bo za rozmowy prywatne na służbie można trafić do aresztu! :) Quote
__Lara Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Nutusia napisał(a):Nie zagaduj psa na warcie, bo za rozmowy prywatne na służbie można trafić do aresztu! :) Hyhy :) Paluch na służbie 24h/dobę :) Quote
Nutusia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Pod nieobecność "szefowej", ktoś musi być na straży - tak czy nie?... :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Paluszku! Mizianka dla Ciebie dzielny żołnierzu! Gdzie ta twoja Pani? Nic nam nie pisze, co tam u Ciebie? Quote
feliksik Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 no kochane cioteczki jestem wreszcie. Widzę, że humorek na wątku dopisywał nadal wojskowy:eviltong: Nie mogłam wczesniej pisać, bo jak tylko wróciłam, zauważyłam u Paluszka cośmokrego pod brzuszkiem - myślałam że się zsiusiał, ale:crazyeye: to straszne odparzenie - rana okropna, od razu do weta, rozicnanie opatrunku niestety i czyszczenie rany. Ten nicpoń tak drepcze:angryy: że obciera sobie wszędzie gdzie jest opatrunek - nie chce siedzieć w miejscu - zastałam go wogóle w domu na łóżku oczywiście:evil_lol:. Wet mnie upokoił, że to tak strasznie tylko wygląda, powinno się w pare dni zagoić - dostał riwanol i maść, 2x dziennie trzeba opartywać. NO musiał coś zmalować, bo czystość trzymał na piątkę, nic nie zniszczył, kotów nie zjadł:cool3:, tylko ten opatrunek. NO dzisiaj z wrażenia to nawet portfela zapomniałam tak gnałam do weta. Wizyta 22zł na krechę, w środę powtórka wizyty. GIps jeszcze 2 tygodnie niestety. Wet określił go jako takiego typka, który nie umie usiedzieć na miejscu - musi dreptać, choćby z gipsem:roll:. no ale jesteśmy już w domu i nie planuję narazie go zostawiać na dłużej - urlop zaliczony- pogoda się udała, więc opiekę narazie stałą Paluszek będzie miał Quote
Sarunia-Niunia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No, kochany Paluszek wreszcie ze swoją Panią! A żeby Pani zwróciła od razu na Niego uwagę to po brzuszku - i już Pani tylko Jego! I wcale się nie przeliczył! Spryciarz!!! Najważniejsze, że opieka będzie już teraz 100% Fajnie, że urlop się udał :) - ja muszę czekać do 16 lipca... Quote
__Lara Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Oj oj, on już pewnie niczym komandos chciał ćwiczyć na swoim bamboszowym poligonie, a tu takie cuś :diabloti: Sarunia-Niunia napisał(a):No, kochany Paluszek wreszcie ze swoją Panią! A żeby Pani zwróciła od razu na Niego uwagę to po brzuszku - i już Pani tylko Jego! I wcale się nie przeliczył! Spryciarz!!! Najważniejsze, że opieka będzie już teraz 100% Fajnie, że urlop się udał :) - ja muszę czekać do 16 lipca... A ja do 6 sierpnia... Quote
Recommended Posts