Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Ooo, to dobrze! ;-)
Chociaż nie powiem, życzyłabym Ci dłuższych wakacji!

nie jest tak źle, podzieliłam sobie 2 tygodnie na dwa razy, tydzień w maju i teraz 5 dni w czerwcu.
No kochane cioteczki to uciekam jużdo domciu, nie wiem czy zdąże jeszcze wejść na dogo, ale wyściskam Palucha od was na te dni.

Posted

ania shirley napisał(a):
Wakacje.... Marzenie....

Wojsko nie ma wakacji! Kapral Paluch zostaje na posterunku! :p

Hahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: nie ruch z Palucha cioteczko takiego pracoholika :diabloti:

Posted

no kochane cioteczki jestem wreszcie.

Widzę, że humorek na wątku dopisywał nadal wojskowy:eviltong:

Nie mogłam wczesniej pisać, bo jak tylko wróciłam, zauważyłam u Paluszka cośmokrego pod brzuszkiem - myślałam że się zsiusiał, ale:crazyeye: to straszne odparzenie - rana okropna, od razu do weta, rozicnanie opatrunku niestety i czyszczenie rany.
Ten nicpoń tak drepcze:angryy: że obciera sobie wszędzie gdzie jest opatrunek - nie chce siedzieć w miejscu - zastałam go wogóle w domu na łóżku oczywiście:evil_lol:.
Wet mnie upokoił, że to tak strasznie tylko wygląda, powinno się w pare dni zagoić - dostał riwanol i maść, 2x dziennie trzeba opartywać.
NO musiał coś zmalować, bo czystość trzymał na piątkę, nic nie zniszczył, kotów nie zjadł:cool3:, tylko ten opatrunek.

NO dzisiaj z wrażenia to nawet portfela zapomniałam tak gnałam do weta. Wizyta 22zł na krechę, w środę powtórka wizyty.
GIps jeszcze 2 tygodnie niestety.

Wet określił go jako takiego typka, który nie umie usiedzieć na miejscu - musi dreptać, choćby z gipsem:roll:.
no ale jesteśmy już w domu i nie planuję narazie go zostawiać na dłużej - urlop zaliczony- pogoda się udała, więc opiekę narazie stałą Paluszek będzie miał

Posted

No, kochany Paluszek wreszcie ze swoją Panią! A żeby Pani zwróciła od razu na Niego uwagę to po brzuszku - i już Pani tylko Jego! I wcale się nie przeliczył! Spryciarz!!!
Najważniejsze, że opieka będzie już teraz 100%
Fajnie, że urlop się udał :) - ja muszę czekać do 16 lipca...

Posted

Oj oj, on już pewnie niczym komandos chciał ćwiczyć na swoim bamboszowym poligonie, a tu takie cuś :diabloti:

Sarunia-Niunia napisał(a):
No, kochany Paluszek wreszcie ze swoją Panią! A żeby Pani zwróciła od razu na Niego uwagę to po brzuszku - i już Pani tylko Jego! I wcale się nie przeliczył! Spryciarz!!!
Najważniejsze, że opieka będzie już teraz 100%
Fajnie, że urlop się udał :) - ja muszę czekać do 16 lipca...

A ja do 6 sierpnia...