feliksik Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 wiecie co Paluszek już zdrowieje, a mnie coś z rana strzeliło chyba, wstać nie mogłam, ruszać głową nie mogę:shake:, obracam się tylko dookoła własnej osi całym ciałem. Teraz chyba mnie z kołnierz wsadzą:angryy: wpłynęła chyba z bazarku wpłata agaga21 5zł - dziękujemy za zakup:loveu: Quote
__Lara Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 feliksik napisał(a):wiecie co Paluszek już zdrowieje, a mnie coś z rana strzeliło chyba, wstać nie mogłam, ruszać głową nie mogę:shake:, obracam się tylko dookoła własnej osi całym ciałem. Teraz chyba mnie z kołnierz wsadzą:angryy: wpłynęła chyba z bazarku wpłata agaga21 5zł - dziękujemy za zakup:loveu: Może jakiś postrzał? :( Może Cię przewiało cioteczko.... No to teraz Paluszek musi stanąć na wysokości zadania i zaopiekować się cioteczką. Quote
feliksik Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Nutusia napisał(a):Zemsta Paluszka za jajka i abażur... :) choroba, a ja mu tłumaczyłam:agrue: że to dla jego dobra te jajka - chyba nie uwierzył:icon_roc:. POtrzebuję abazurek dla usztywnienia karku:help1:, co by mi teraz przeszło. POpołudniu idędo lekarza, bo jest coraz gorzej a jutro w nocy wyjeżdżam, jak tak dalej będzie to nici z morza:placz: Quote
Javena Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mnie sie to czesto zdarza. Przykładam plastry rozgrzewajace. Do kupienia w aptece. Prawdopodobnie ,to skrecenie mięśni podczas snu. Moze też byc ,że zawiało. Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dobry masaż rozluźniający by się przydał... Trochę bólu aż łzy jak grochy lecą, ale ulga natychmiastowa niemal! Quote
ania shirley Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Też sie dorzucę do dobrych rad: Ibuprom lub Ibuprom Max (jak na ulotce) i Voltaren gel na szyję(3 x dziennie i koniecznie na noc). Pomaga do 24 h. Quote
Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 No i klops - Feliksik zaraz zacznie obracać makówkę o 360 stopni i z paluszkowej zemsty nici - nie zobaczy swojej pańci w abażurze! :) Lepiej przestańmy dawać te rady, bo jeszcze na nas komandos Paluch urok rzuci!!!! :) Quote
feliksik Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Nutusia napisał(a): Lepiej przestańmy dawać te rady, bo jeszcze na nas komandos Paluch urok rzuci!!!! :) nie nie, rady jak najbardziej potrzebne, bo umieram.:placz: brałam już jakiś coxtral, ale nie pomógł - sama nazwa cox :razz:już coś dziwnego mówi, przynajmniej za wiana powinnam chodzić Quote
henikar Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Feliksik zaraz mnię zabijesz, :mad: jak napiszę, że już myslalam, ze Paluszkowi się pogorszyło, a to Tobie;). Ja ostatnio czytam tylko pomiędzy wierszami dlatego wybacz. Zdrowiej razem z Paluszkiem. Quote
feliksik Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 no u lekarza już byłam, dostałam tonę leków oczywiście fortuna wydana:crazyeye: i jak do jutra chociaż trochę nie zelży to będzie źle:-(. jeden lek jest taki, że jak na bombie chodziłam:drink1:, ale już przeszło no i chociaż rękami już mogę ruszać, ale głową niestety nie:shake:. Aż się boję kłaść, bo jak powtórka będzie to z mojego wyjazdu nici:wallbash: A Paluszek rozluźniony już bez abażurka, szczęśliwy, goni wszystko co popadnie. wpakował mi się nawet do walizki, zanim zdążyłam włożyć tam rzeczy:evil_lol: Quote
ania shirley Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jak on goni w tym gipsie? Nie przeszkadza mu? Pakuje właśnie syna i pies siedzi albo w torbie, albo na torbie, a najchętniej na stosie uprasowanych rzeczy... A ta szyja to urok rzucony przez Tofika, po prostu nie chce zostać sam:evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 ania shirley napisał(a): A ta szyja to urok rzucony przez Tofika, po prostu nie chce zostać sam:evil_lol::evil_lol: też o tym pomyślałam. on śmiało śmiga na trzech łapkach i nie ważne, czy sie potknie czy nie - leci byle do przodu Quote
Nutusia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Paluszek też chce jechać. Myślał, że ta walizka to... na niego! :) Przeprowadziłby sobie chłopak jakieś wojskowe manewry na plaży! :evil_lol: Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 on wogóle jest szalony :huh:- coś ten gips mu spida chyba przysporzył:painting:, bo przedtem był cichutki - nie było go widać, a teraz wszędzie go pełno i domaga się uwagi cwaniak:thumbs: Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 wpłynęło 20zł z bazarku od Felki z bagien - serdecznie dziękujemy:loveu: Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 wpisałam na facebooku historię z łapaniem zbirów przez Paluszka, może to przyciągnie jeszcze wielbicieli:B-fly: i może pozwoli na znalezienie domku dla bohatera. Przypominam link do facebooka: http://www.facebook.com/event.php?eid=208595482511489 Quote
Jasza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 I jak głowa Haniu? Dobrze już?? Jak tona leków - to chyba dobrze będzie, co nie? Jutro jedziesz? Ech, zazdroszczę okrutnie.. Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 jadę dzisiaj w nocy. Głowa jeszcze trudno "chodzi". :shake: - takie ruchy to jeszcze marzenie, ale rękami już bardziej mogę ruszać (wreszcie umiem spiąć włosy) no i dzisiaj wstałam już sprawniej. Chyba wystraszyło mnie to, że lekarz powiedział, że jak do rana choć trochę nie będzie lepiej to nigdzie nie jadę:diabloti:. jestem wysmarowana - perfum mi nie trzeba:roll:, otulona ciepłym szalem - a tu dzisiaj 27stopni zapowiadają. Fajnie będę wyglądać:evil_lol: Quote
Jasza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dobrze, że już lepiej! :loveu: Pewnie Cię porządnie przewiało! Szalem otulona powiadasz...to zapraszam po apaszki i chusty :eviltong::p Przepraszam, że u Paluszka: http://www.dogomania.pl/threads/209896-Apaszki-i-chusty-dla-Duni-do-10-lipca-do-20.00 Quote
__Lara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Pewnie jakiś postrzał :/ To mały zbój z kim zostaje? :) Quote
feliksik Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 __Lara napisał(a):To mały zbój z kim zostaje? :) niania mojego synusia będzie przychodzić do niego - wystawiać chłopaka na siusiu i wymiziać go i oczywiście nakarmić głodomora. W miniony weekend został sam pierwszy raz na noc, więc daje chłopak radę Quote
__Lara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 feliksik napisał(a):niania mojego synusia będzie przychodzić do niego - wystawiać chłopaka na siusiu i wymiziać no i oczywiście nakarmić głodomora. W miniony weekend został sam pierwszy raz na noc, więc daje chłopak radę Jasne, że da, przecież przeszedł już szkolenia bojowe, te bambosze i w ogóle :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Będzie tęsknił Malutki, ale miejmy nadzieję, że Niania wymizia i poprzytula... Zresztą taki dzielny Palusio sobie poradzi, a na straży przecież musi zostać ktoś godny zaufania i bojowy...:):):)... Quote
Recommended Posts