Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co Paluszek już zdrowieje, a mnie coś z rana strzeliło chyba, wstać nie mogłam, ruszać głową nie mogę:shake:, obracam się tylko dookoła własnej osi całym ciałem. Teraz chyba mnie z kołnierz wsadzą:angryy:

wpłynęła chyba z bazarku wpłata agaga21 5zł - dziękujemy za zakup:loveu:

Posted

feliksik napisał(a):
wiecie co Paluszek już zdrowieje, a mnie coś z rana strzeliło chyba, wstać nie mogłam, ruszać głową nie mogę:shake:, obracam się tylko dookoła własnej osi całym ciałem. Teraz chyba mnie z kołnierz wsadzą:angryy:

wpłynęła chyba z bazarku wpłata agaga21 5zł - dziękujemy za zakup:loveu:

Może jakiś postrzał? :( Może Cię przewiało cioteczko....

No to teraz Paluszek musi stanąć na wysokości zadania i zaopiekować się cioteczką.

Posted

Nutusia napisał(a):
Zemsta Paluszka za jajka i abażur... :)

choroba, a ja mu tłumaczyłam:agrue: że to dla jego dobra te jajka - chyba nie uwierzył:icon_roc:.

POtrzebuję abazurek dla usztywnienia karku:help1:, co by mi teraz przeszło.

POpołudniu idędo lekarza, bo jest coraz gorzej a jutro w nocy wyjeżdżam, jak tak dalej będzie to nici z morza:placz:

Posted

Mnie sie to czesto zdarza. Przykładam plastry rozgrzewajace. Do kupienia w aptece. Prawdopodobnie ,to skrecenie mięśni podczas snu. Moze też byc ,że zawiało.

Posted

No i klops - Feliksik zaraz zacznie obracać makówkę o 360 stopni i z paluszkowej zemsty nici - nie zobaczy swojej pańci w abażurze! :) Lepiej przestańmy dawać te rady, bo jeszcze na nas komandos Paluch urok rzuci!!!! :)

Posted

Nutusia napisał(a):

Lepiej przestańmy dawać te rady, bo jeszcze na nas komandos Paluch urok rzuci!!!! :)

nie nie, rady jak najbardziej potrzebne, bo umieram.:placz:
brałam już jakiś coxtral, ale nie pomógł - sama nazwa cox :razz:już coś dziwnego mówi, przynajmniej za wiana powinnam chodzić

Posted

Feliksik zaraz mnię zabijesz, :mad: jak napiszę, że już myslalam, ze Paluszkowi się pogorszyło, a to Tobie;). Ja ostatnio czytam tylko pomiędzy wierszami dlatego wybacz. Zdrowiej razem z Paluszkiem.

Posted

no u lekarza już byłam, dostałam tonę leków oczywiście fortuna wydana:crazyeye: i jak do jutra chociaż trochę nie zelży to będzie źle:-(.
jeden lek jest taki, że jak na bombie chodziłam:drink1:, ale już przeszło no i chociaż rękami już mogę ruszać, ale głową niestety nie:shake:. Aż się boję kłaść, bo jak powtórka będzie to z mojego wyjazdu nici:wallbash:

A Paluszek rozluźniony już bez abażurka, szczęśliwy, goni wszystko co popadnie. wpakował mi się nawet do walizki, zanim zdążyłam włożyć tam rzeczy:evil_lol:

Posted

Jak on goni w tym gipsie? Nie przeszkadza mu?
Pakuje właśnie syna i pies siedzi albo w torbie, albo na torbie, a najchętniej na stosie uprasowanych rzeczy...

A ta szyja to urok rzucony przez Tofika, po prostu nie chce zostać sam:evil_lol::evil_lol:

Posted

ania shirley napisał(a):

A ta szyja to urok rzucony przez Tofika, po prostu nie chce zostać sam:evil_lol::evil_lol:

też o tym pomyślałam.
on śmiało śmiga na trzech łapkach i nie ważne, czy sie potknie czy nie - leci byle do przodu

Posted

on wogóle jest szalony :huh:- coś ten gips mu spida chyba przysporzył:painting:, bo przedtem był cichutki - nie było go widać, a teraz wszędzie go pełno i domaga się uwagi cwaniak:thumbs:

Posted

jadę dzisiaj w nocy.
Głowa jeszcze trudno "chodzi".
:shake: - takie ruchy to jeszcze marzenie, ale rękami już bardziej mogę ruszać (wreszcie umiem spiąć włosy) no i dzisiaj wstałam już sprawniej. Chyba wystraszyło mnie to, że lekarz powiedział, że jak do rana choć trochę nie będzie lepiej to nigdzie nie jadę:diabloti:.
jestem wysmarowana - perfum mi nie trzeba:roll:, otulona ciepłym szalem - a tu dzisiaj 27stopni zapowiadają. Fajnie będę wyglądać:evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
To mały zbój z kim zostaje? :)

niania mojego synusia będzie przychodzić do niego - wystawiać chłopaka na siusiu i wymiziać go i oczywiście nakarmić głodomora. W miniony weekend został sam pierwszy raz na noc, więc daje chłopak radę

Posted

feliksik napisał(a):
niania mojego synusia będzie przychodzić do niego - wystawiać chłopaka na siusiu i wymiziać no i oczywiście nakarmić głodomora. W miniony weekend został sam pierwszy raz na noc, więc daje chłopak radę

Jasne, że da, przecież przeszedł już szkolenia bojowe, te bambosze i w ogóle :diabloti:

Posted

Będzie tęsknił Malutki, ale miejmy nadzieję, że Niania wymizia i poprzytula...
Zresztą taki dzielny Palusio sobie poradzi, a na straży przecież musi zostać ktoś godny zaufania i bojowy...:):):)...