Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wreszcie jestem, widzę, że pod moją nieobecność dobry nastrój nadal panuje na wątku:cool3:.
Paluszek dał sobie radę na piątkę. Nic nie zniszczył, oprócz porozrzucanych papci:mad:, ale pewnie szukał bamboszy na noc, która pewnie była trochę chłodna. NIe nasiusiał, ale jedna kupkla była - no ale to zrozumiałe na tyle godzin nie wypuszczania;)
Przywitał mnie z uśmiechem i cały dzień nie odstępował - śmiga z tym gipsem szybciej ode mnie - nie mam szans uciec - zbiry pewnie też by nie miały:diabloti:
Teraz sobie uspypia obok mnie spokojnie - już zadowolony.

Posted

Zbiry leżałby i tarzały się ze śmiechu!! A on zmieniłby im buty na bambosze, żeby nawet ci z marnym poczuciem humoru nie mogli za szybko biegać.
Feliksik, te porozrzucane bambosze to były ćwiczenia na poligonie!!:cool3:

Zdrowiej szybko , piesku.

Posted

Patmol co to za cudo:loveu:.

Tak już nie mogę się doczekać, aż zdejmiemy klosz, bo Paluszek obija się nadal, a jak chce się wymiziać o moje nogi to już wogóle - nie dość że nie czuje, bo klosz mu przeszkadza to mnie odziera:eviltong:.
Zobaczymy czy da sobie szwy zdjąć, bo to panikarz niesamowity

Posted

Śliczne kicie :)

Feliksik, te porozrzucane bambosze to były ćwiczenia na poligonie!!:cool3:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Zaczyna się ten militarno - policyjny akapit wątku :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Jasza napisał(a):
No co Ty __Lara, nie byłaś nigdy na poligonie???
Bamboszy nie widziałaś????
Wiesz, prawie jak onuce..;-)

Hyhy, a jak :) To nasz Paluszek najwidoczniej lubi "siedzieć" w klimatach kryminalno-wojskowych :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Hyhy, a jak :) To nasz Paluszek najwidoczniej lubi "siedzieć" w klimatach kryminalno-wojskowych :evil_lol:

no zobaczcie, nawet kolor banerka prawie wojskowy - to się mu trafiło - od przeznaczenia nie można uciec:evil_lol:.

Paluch Pies Poligonowy

Posted

No i jesteśmy jużpozbawieni abażurku:razz:.
Nawet szwów po kastracji - Paluszek stał na dwóch łapkach i oglądał sufit :siara:a Pan wet odcinał szwy, pochwaliłam chłopaka, że taki spokojny a ja myślałam, że panika będzie :scared:i wtedy przy ostatnim szwie jak wyrwał to myślałam, że przynajmniej ucho odgryzł wetowi:diabloti:.
No ale już po wszystkim. A wet oznajmił, że teraz go Paluszka zagipsuje po uszy za to:evil_lol::mad:.
Wszystko pięknie zagojone przez noszony kapelusz i za 3 tyg. do zdjęcia gipsu:multi:. Jest też super wieść, że operacja która czeka Paluszka jest bardziej skomplikowana niż to teraz, ale za to tylko 10 dni wystarczy w gipsie:cool2:. A ja myślałam, że całe leczenie będzie 3 miesięczne, a tu za 1,5 miesiąca powinno być już po wszystkim.

Posted

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!! Już bez abażura, juhuuu :multi::multi::multi::multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laola::cunao::cunao::cunao:

Posted

No, dzielny i bojowy Paluszek musiał przy ostatnim szwie pokazać, że On z jednostki specjalnej...:snipersm:... hihihi...
Teraz najważniejsze, że w końcu będzie Mu wygodniej bez abażurka...
Fajny jesteś Palusiu - Rozrabiako... Buziaczki dla Cię...:buzi::buzi::buzi:...

Posted

ania shirley napisał(a):
Abażur zaliczony. Jeszcze dwa gipsy i będziesz zdrowy, Tofiku!!

A czy ktoś mówił, że życie wojskowego od zadań specjalnych jest łatwe? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Awit napisał(a):
I wygodniej bez jajek, nie będą się fajtały między udkami:-)

ha..ha...to raczej nasz,damski punkt widzenia.
Ciekawe co powie Paluszek jak sie zorientuje.?:razz: