Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 O kurczaki, ale "kabaret" :) Ale tak na poważnie to uważam, że PALUSZEK powinien dostać odznaczenie od policji!!!!! A od sąsiadów przynajmniej porządną michę :) Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Trzeba mu było ten gips w trupie czaszki wybrać....:stop: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Jasza']Trzeba mu było ten gips w trupie czaszki wybrać....:stop: kurde Jasza, masz rację:wallbash:. Wtedy z pewnością do gazet bym trafiła a raczej Paluszek jako atrakcja turystyczna:evil_lol:. Nic straconego, jak przyjadą po zeznania, to powiem, żeby zaaranżowali tą akcję jeszcze raz a wtedy już zamówię ten gips trupiasty na bioderka Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pewnie - biały gips można pomalować flamastrem :) Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 feliksik napisał(a):Dobrze, że chociaż wołam na niego w domu Tofik, bo jakbym tak na takiego obszczekującego zawołała: "Paluszek do domu":talker:, a on udaje w tym momencie Rambo, to z pewnością po akcji by było:flaming:, a zbiry same by padły na ziemię ze śmiechu:plzdie: Jaki Paluszek, Jaki Paluszek, dla znajomych pseud. "Paluch" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Nutusia napisał(a):Pewnie - biały gips można pomalować flamastrem :) Nutusia, to ty nie wiesz, że Paluszek miał już czerwony gips, teraz ma zielony, wet mi mówił, że następnym razem dostanie granatowy, a jeszcze występują w trupie czaszki:evil_lol:, dlatego wybieramy i przebieramy w wizualizacji jego image:stupid: Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='feliksik']kurde Jasza, masz rację:wallbash:. Wtedy z pewnością do gazet bym trafiła a raczej Paluszek jako atrakcja turystyczna:evil_lol:. Nic straconego, jak przyjadą po zeznania, to powiem, żeby zaaranżowali tą akcję jeszcze raz a wtedy już zamówię ten gips trupiasty na bioderka Trupiasty gips, ja nie mogę :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: to takie w ogóle są? :diabloti: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 __Lara napisał(a):Trupiasty gips, ja nie mogę :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: to takie w ogóle są? :diabloti: no właśnie post wyżej napisałam jakie :crazyeye:są też się uśmiałam:evil_lol:. Paluszek ma chody u weta, więc robią mi niespodzianki jak go odbieram:cool3: Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Przepraszam, dopiero brnę przez wątek Paluszka - do kolorów gipsu jeszcze nie dotarłam! :) I ponawiam żądanie medalu dla Paluszka - mogę napisać podanie do panów policjantów! Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Nutusia napisał(a):Przepraszam, dopiero brnę przez wątek Paluszka - do kolorów gipsu jeszcze nie dotarłam! :) I ponawiam żądanie medalu dla Paluszka - mogę napisać podanie do panów policjantów! Ty nie przepraszaj, tylko z nami tu zostań na wątku:loveu: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 kochane cioteczki, przez weekend może mnie zabraknąć na dogo, bo wyjeżdżam, więc się nie martwcie, że padliśmy gdzieś ze śmiechu:evil_lol:. Może jeszcze wieczorkiem zaglądnę a potem w niedzielę wieczorkiem. Paluszka za to na straży postawię:diabloti:, żeby domu pilnował. Ma chłopak już wprawę, przeszedł wczoraj szkolenie bojowe, więc wie co jest do roboty:handy: Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 To do zobaczenia Haniu...a raczej: do przeczytania! Quote
Nutusia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zostanę na wątku, zostanę! W końcu muszę czekać na odznaczenie! :) Miłego wyjazdowania życzę... Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 dzięki kochane, ja się trochę martwię, bo Paluszek pierwszy raz na noc sam zostanie. NO ale musi sięprzyzwyczajać bo za tydzień jadę na kilka dni Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 feliksik napisał(a):kochane cioteczki, przez weekend może mnie zabraknąć na dogo, bo wyjeżdżam, więc się nie martwcie, że padliśmy gdzieś ze śmiechu:evil_lol:. Może jeszcze wieczorkiem zaglądnę a potem w niedzielę wieczorkiem. Paluszka za to na straży postawię:diabloti:, żeby domu pilnował. Ma chłopak już wprawę, przeszedł wczoraj szkolenie bojowe, więc wie co jest do roboty:handy: Paluch na straży, więc wszystko gra :diabloti: My też na straży :lmaa: :diabloti: Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 __Lara napisał(a):Paluch na straży, więc wszystko gra :diabloti: My też na straży :lmaa: :diabloti: no to teraz czuję się bezpieczniej - dom obwarowany fizycznie i wirtualnie Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 feliksik napisał(a):no to teraz czuję się bezpieczniej - dom obwarowany fizycznie i wirtualnie Jasne, że tak ;) Paluch jakby co obejmie dowodzenie :diabloti: Ma już doświadczenie w gonieniu zbirów :diabloti: Quote
ania shirley Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Agresywny pies. Oj , żeby nikogo nie zagryzł... Feliksik, powinnaś zrobić mu zdjęcie ( ale jak będzie miał wzorek w trupie czaszki) i powiesić na furtce, jako ostrzeżenie np. "Ja tu pilnuje" albo "Dobiegam do furtki w 5 sekund ( a przynajmniej próbuje!:evil_lol: )". Quote
__Lara Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='ania shirley']Agresywny pies. Oj , żeby nikogo nie zagryzł... Feliksik, powinnaś zrobić mu zdjęcie ( ale jak będzie miał wzorek w trupie czaszki) i powiesić na furtce, jako ostrzeżenie np. "Ja tu pilnuje" albo "Dobiegam do furtki w 5 sekund ( a przynajmniej próbuje!:evil_lol: )". Hehehe :) Jasne, proponuję kupić Paluszkowi taki strój: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
henikar Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cześc Paluszku, ale sobie z ciebie robią śmiechy:evil_lol: Quote
__Lara Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ciekawe jak tam przespał noc nasz pogromca bandytów ;) Quote
ania shirley Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Pogromca bandytów nie śpi- pogromca bandytów jest na poserunku!!! Może trzeba mu kaganiec kupić??? Choc nie.... On śmiechem zabija....:cool3: Quote
Jasza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 I ja zaglądam do Paluszka. Mały dzielny piesek. Niby taki zwyczajny, a proszę - drzemie w nim dusza małego lwa! Dobranoc słonko, jutro już Cię Hania utuli :-) Quote
Recommended Posts