Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O kurczaki, ale "kabaret" :) Ale tak na poważnie to uważam, że PALUSZEK powinien dostać odznaczenie od policji!!!!! A od sąsiadów przynajmniej porządną michę :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']Trzeba mu było ten gips w trupie czaszki wybrać....:stop:

kurde Jasza, masz rację:wallbash:. Wtedy z pewnością do gazet bym trafiła a raczej Paluszek jako atrakcja turystyczna:evil_lol:. Nic straconego, jak przyjadą po zeznania, to powiem, żeby zaaranżowali tą akcję jeszcze raz a wtedy już zamówię ten gips trupiasty na bioderka

Posted

feliksik napisał(a):
Dobrze, że chociaż wołam na niego w domu Tofik, bo jakbym tak na takiego obszczekującego zawołała: "Paluszek do domu":talker:, a on udaje w tym momencie Rambo, to z pewnością po akcji by było:flaming:, a zbiry same by padły na ziemię ze śmiechu:plzdie:

Jaki Paluszek, Jaki Paluszek, dla znajomych pseud. "Paluch" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Nutusia napisał(a):
Pewnie - biały gips można pomalować flamastrem :)

Nutusia, to ty nie wiesz, że Paluszek miał już czerwony gips, teraz ma zielony, wet mi mówił, że następnym razem dostanie granatowy, a jeszcze występują w trupie czaszki:evil_lol:, dlatego wybieramy i przebieramy w wizualizacji jego image:stupid:

Posted

[quote name='feliksik']kurde Jasza, masz rację:wallbash:. Wtedy z pewnością do gazet bym trafiła a raczej Paluszek jako atrakcja turystyczna:evil_lol:. Nic straconego, jak przyjadą po zeznania, to powiem, żeby zaaranżowali tą akcję jeszcze raz a wtedy już zamówię ten gips trupiasty na bioderka

Trupiasty gips, ja nie mogę :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: to takie w ogóle są? :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Trupiasty gips, ja nie mogę :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: to takie w ogóle są? :diabloti:

no właśnie post wyżej napisałam jakie :crazyeye:są też się uśmiałam:evil_lol:. Paluszek ma chody u weta, więc robią mi niespodzianki jak go odbieram:cool3:

Posted

Przepraszam, dopiero brnę przez wątek Paluszka - do kolorów gipsu jeszcze nie dotarłam! :)
I ponawiam żądanie medalu dla Paluszka - mogę napisać podanie do panów policjantów!

Posted

Nutusia napisał(a):
Przepraszam, dopiero brnę przez wątek Paluszka - do kolorów gipsu jeszcze nie dotarłam! :)
I ponawiam żądanie medalu dla Paluszka - mogę napisać podanie do panów policjantów!

Ty nie przepraszaj, tylko z nami tu zostań na wątku:loveu:

Posted

kochane cioteczki, przez weekend może mnie zabraknąć na dogo, bo wyjeżdżam, więc się nie martwcie, że padliśmy gdzieś ze śmiechu:evil_lol:. Może jeszcze wieczorkiem zaglądnę a potem w niedzielę wieczorkiem. Paluszka za to na straży postawię:diabloti:, żeby domu pilnował. Ma chłopak już wprawę, przeszedł wczoraj szkolenie bojowe, więc wie co jest do roboty:handy:

Posted

feliksik napisał(a):
kochane cioteczki, przez weekend może mnie zabraknąć na dogo, bo wyjeżdżam, więc się nie martwcie, że padliśmy gdzieś ze śmiechu:evil_lol:. Może jeszcze wieczorkiem zaglądnę a potem w niedzielę wieczorkiem. Paluszka za to na straży postawię:diabloti:, żeby domu pilnował. Ma chłopak już wprawę, przeszedł wczoraj szkolenie bojowe, więc wie co jest do roboty:handy:

Paluch na straży, więc wszystko gra :diabloti:

My też na straży :lmaa: :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Paluch na straży, więc wszystko gra :diabloti:

My też na straży :lmaa: :diabloti:

no to teraz czuję się bezpieczniej - dom obwarowany fizycznie i wirtualnie

Posted

feliksik napisał(a):
no to teraz czuję się bezpieczniej - dom obwarowany fizycznie i wirtualnie

Jasne, że tak ;) Paluch jakby co obejmie dowodzenie :diabloti: Ma już doświadczenie w gonieniu zbirów :diabloti:

Posted

Agresywny pies. Oj , żeby nikogo nie zagryzł...
Feliksik, powinnaś zrobić mu zdjęcie ( ale jak będzie miał wzorek w trupie czaszki) i powiesić na furtce, jako ostrzeżenie np. "Ja tu pilnuje" albo "Dobiegam do furtki w 5 sekund ( a przynajmniej próbuje!:evil_lol: )".

Posted

[quote name='ania shirley']Agresywny pies. Oj , żeby nikogo nie zagryzł...
Feliksik, powinnaś zrobić mu zdjęcie ( ale jak będzie miał wzorek w trupie czaszki) i powiesić na furtce, jako ostrzeżenie np. "Ja tu pilnuje" albo "Dobiegam do furtki w 5 sekund ( a przynajmniej próbuje!:evil_lol: )".

Hehehe :) Jasne, proponuję kupić Paluszkowi taki strój:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

I ja zaglądam do Paluszka.
Mały dzielny piesek. Niby taki zwyczajny, a proszę - drzemie w nim dusza małego lwa!
Dobranoc słonko, jutro już Cię Hania utuli :-)