irenaka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Haneczko, dopytaj proszę o to zwyrodnienie. Jeżeli nie dysplazja, to co? Czy któraś z dziewczyn na wątku może pomóc rozsyłać wątek? Może też FB? Zapewne teraz się zaczną poważne wydatki na Paluszka, dotychczasowe, to tylko preludium:-( Hania już jest na minusie, pomóżcie!!!:modla::modla::modla: Quote
Javena Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nie zagladałam wcześniej. Myslałam ,ze bedzie do adopcji.Skomplikowało sie wszystko ,jak widze. Narazie nie moge finansowo nic. Moze w połowie miesiaca. Quote
Jasza Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dodałam sobie Paluszka do podpisu. Zrobię wydarzenie na FB, ale mam tylku kilku znajomych na krzyż, więc nie będzie wielkiego odzewu chyba :oops: Quote
feliksik Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 a mnie już trafia, bo nie dzwonią od weta i nie odbierają jak ja dzwonię, chyba mają tam dzisiaj zapieprz, że nie mam żadnych info Quote
Jasza Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Udostępniajcie, piszcie co poprawić! Potem dodam zdjęcia! http://www.facebook.com/event.php?eid=208595482511489#!/event.php?eid=208595482511489 Quote
feliksik Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Jasza napisał(a):Udostępniajcie, piszcie co poprawić! Potem dodam zdjęcia! http://www.facebook.com/event.php?eid=208595482511489#!/event.php?eid=208595482511489 dzięki za FB, będę mieć za niedługo banerek jeszcze Quote
feliksik Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 uff, już mam info: są dwa złamania tak jak pisałam: - kość ramieniowa (założony zostanie gips zwykły lub żywiczy do 70zł) - kość łokciowa (tego nie będą ruszać, bo powoli ładnie się zrasta - już widać na zdjęciu) tylne łapki - to choroba Perthesa i aseptyczna martwica kości udowej - och... chyba dobrze to napisałam - to wymaga operacji, ale nie teraz, bo nie możemy mu wyłączyć dwóch nóg. tu koszt 400zł. no i się załamałam. Jutro założą gips na 4-6 tygodni!!! ja wyjeżdżam za 2 tygodnie - muszę coś wymyśleć. No ale chyba paluszek utknie u mnie na dłużej. Bo potem ta operacja, ale najpierw muszę uzbierać tą kwotę, bo nie mogę wyłożyć. Zaraz rozsyłam wątek, bo już wszystko wiemy. POdłamana jestem. Aha i oceniono go na mniej latek teraz max 5, ale dają mu ok 3-4 (normalnie nie wiem, każdy wet inaczej mówi) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 No nie... Bieduś Maleńki... Feliksiku! Jesteśmy z Tobą!!! Pomożemy!!! Moim skromnym zdaniem na tyle tygodni to lepiej gips żywiczny... Nie będzie Mu ciężko i nie będzie odparzał łapuni, a teraz takie upały... Quote
feliksik Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):I co? Nadal cisza? I jak tu się nie denerwować? Ale, pozostaje nam tylko czekać... sarunia, powyżej już napisałam wszystko - musiało ci coś przeskoczyć. post 158 Quote
Jasza Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Znamy konkrety. Więc do roboty. Musze w takim razie pomyślec nad bazarkiem. O chorobie Perthesa słyszałam, zakładałam kiedyś wątek małej suni - Babetce i miała podejrzenie tej choroby, ale w końcu się okazało, że to nie to..o ile dobrze pamiętam. ZBIERAMY KASĘ! Quote
irenaka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jasza, piszę się ;)też na robienie bazarku, tylko chyba jutro, bo jeszcze nie mam zdjęć. Haneczko, czy Ty masz zdjęcia tylnich łapek na DVD? Gdybyś miała, to wyślij mi na mail: irenaka7@wp.pl Quote
Jasza Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ja za bardzo juz nie mam co sprzedać na bazarkach... Mam cztery plus jeden obiecany..musze mamę oskubać...;-) Quote
feliksik Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 irenaka napisał(a):Jasza, piszę się ;)też na robienie bazarku, tylko chyba jutro, bo jeszcze nie mam zdjęć. Haneczko, czy Ty masz zdjęcia tylnich łapek na DVD? Gdybyś miała, to wyślij mi na mail: irenaka7@wp.pl nie mam, widziałam tylko zdjęcia w gabinecie. Quote
malibo57 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Witajcie! Proszę o konto i dane do przelewu - dam Maluszkowi na razie 200,- na najpilniejsze wydatki. Quote
emilia2280 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 feliksik napisał(a):................poza tym możemy pogratulować Paluszkowi pięknego głosu, bo jak mój synek zaczął śpiewać to paluszek mu wtórował - wył jak mógł najgłośniej:lol:. ......... Blaaagam, nagraj wyjácego Tomcia Paluszzzzka :loveu: Nawet bez obrazu, zeby slychac tylko go bylo :loveu: Wieczorem porozsylam na FB, mam tam niemale stadko dogomaniaków :evil_lol: Quote
anita_happy Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jasza napisał(a):Dodałam sobie Paluszka do podpisu. Zrobię wydarzenie na FB, ale mam tylku kilku znajomych na krzyż, więc nie będzie wielkiego odzewu chyba :oops: zrobisz wydarzeni to podeślij na ten watek... ale ciezko bedzie:/ edit..juz mam:) rozklejone Quote
anita_happy Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 wpisz ajkis emil kontakt na evencie - w razie gdyby KTOŚ chciał pomóc... Quote
Qeeriefire Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Witam Taki biedny maluszek :( Jedyne co mogę to rozsyłać i zapraszać. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 feliksik napisał(a):sarunia, powyżej już napisałam wszystko - musiało ci coś przeskoczyć. post 158 Doczytałam i dlatego zedytowałam... Faktycznie, w trakcie jak pisałam, Ty pisałaś też... Pomożemy Feliksik, pomożemy... Quote
Funky Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 O Jezu, czy te nieszczęścia kiedyś się skończą?!?! Pomogę jak mogę. Nie mogę wiele bo dużo tych różnych podopiecznych, ale poproszę o nr konta. Deklaracja stała od czerwca, 10 PLN. 3majcie się dzielnie :* Quote
annavera Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jasza napisał(a):Udostępniajcie, piszcie co poprawić! Potem dodam zdjęcia! http://www.facebook.com/event.php?eid=208595482511489#!/event.php?eid=208595482511489 ja za to mam sporo znajomych na FB, więc już udostępniłam i rozesłałam :) Mam nadzieję, że szybko się rozpowszechni i przyniesie efekty. A sama poprosze o numer konta, bo nie wiem czy było tu gdzieś podane Quote
Jasza Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dziękujemy kochani za przybycie!! Anita Happy - dopiszę mail w wydarzeniu, dobrze, że przypomniałaś! Quote
ania shirley Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jeśli dobrze rozumiem- to operacja nie wcześniej niż na przełomie lipca i sierpnia? A te 400 zł to koszt całkowity czy jeszcze będą opłaty za opatrunki, leki itp ? Quote
Recommended Posts