Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haneczko, dopytaj proszę o to zwyrodnienie. Jeżeli nie dysplazja, to co?

Czy któraś z dziewczyn na wątku może pomóc rozsyłać wątek? Może też FB?
Zapewne teraz się zaczną poważne wydatki na Paluszka, dotychczasowe, to tylko preludium:-(
Hania już jest na minusie, pomóżcie!!!:modla::modla::modla:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zagladałam wcześniej. Myslałam ,ze bedzie do adopcji.Skomplikowało sie wszystko ,jak widze. Narazie nie moge finansowo nic. Moze w połowie miesiaca.

Posted

Dodałam sobie Paluszka do podpisu.
Zrobię wydarzenie na FB, ale mam tylku kilku znajomych na krzyż, więc nie będzie wielkiego odzewu chyba :oops:

Posted

uff, już mam info:

są dwa złamania tak jak pisałam:
- kość ramieniowa (założony zostanie gips zwykły lub żywiczy do 70zł)
- kość łokciowa (tego nie będą ruszać, bo powoli ładnie się zrasta - już widać na zdjęciu)

tylne łapki - to choroba Perthesa i aseptyczna martwica kości udowej - och... chyba dobrze to napisałam - to wymaga operacji, ale nie teraz, bo nie możemy mu wyłączyć dwóch nóg. tu koszt 400zł.

no i się załamałam. Jutro założą gips na 4-6 tygodni!!! ja wyjeżdżam za 2 tygodnie - muszę coś wymyśleć. No ale chyba paluszek utknie u mnie na dłużej. Bo potem ta operacja, ale najpierw muszę uzbierać tą kwotę, bo nie mogę wyłożyć.

Zaraz rozsyłam wątek, bo już wszystko wiemy. POdłamana jestem.

Aha i oceniono go na mniej latek teraz max 5, ale dają mu ok 3-4 (normalnie nie wiem, każdy wet inaczej mówi)

Posted

No nie... Bieduś Maleńki...
Feliksiku! Jesteśmy z Tobą!!! Pomożemy!!!
Moim skromnym zdaniem na tyle tygodni to lepiej gips żywiczny... Nie będzie Mu ciężko i nie będzie odparzał łapuni, a teraz takie upały...

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
I co? Nadal cisza? I jak tu się nie denerwować? Ale, pozostaje nam tylko czekać...

sarunia, powyżej już napisałam wszystko - musiało ci coś przeskoczyć. post 158

Posted

Znamy konkrety.
Więc do roboty.
Musze w takim razie pomyślec nad bazarkiem.
O chorobie Perthesa słyszałam, zakładałam kiedyś wątek małej suni - Babetce i miała podejrzenie tej choroby, ale w końcu się okazało, że to nie to..o ile dobrze pamiętam.

ZBIERAMY KASĘ!

Posted

irenaka napisał(a):
Jasza, piszę się ;)też na robienie bazarku, tylko chyba jutro, bo jeszcze nie mam zdjęć.
Haneczko, czy Ty masz zdjęcia tylnich łapek na DVD?
Gdybyś miała, to wyślij mi na mail: irenaka7@wp.pl

nie mam, widziałam tylko zdjęcia w gabinecie.

Posted

feliksik napisał(a):
................poza tym możemy pogratulować Paluszkowi pięknego głosu, bo jak mój synek zaczął śpiewać to paluszek mu wtórował - wył jak mógł najgłośniej:lol:.

.........

Blaaagam, nagraj wyjácego Tomcia Paluszzzzka :loveu: Nawet bez obrazu, zeby slychac tylko go bylo :loveu:

Wieczorem porozsylam na FB, mam tam niemale stadko dogomaniaków :evil_lol:

Posted

Jasza napisał(a):
Dodałam sobie Paluszka do podpisu.
Zrobię wydarzenie na FB, ale mam tylku kilku znajomych na krzyż, więc nie będzie wielkiego odzewu chyba :oops:

zrobisz wydarzeni to podeślij na ten watek...
ale ciezko bedzie:/

edit..juz mam:)

rozklejone

Posted

feliksik napisał(a):
sarunia, powyżej już napisałam wszystko - musiało ci coś przeskoczyć. post 158

Doczytałam i dlatego zedytowałam... Faktycznie, w trakcie jak pisałam, Ty pisałaś też... Pomożemy Feliksik, pomożemy...

Posted

O Jezu, czy te nieszczęścia kiedyś się skończą?!?!
Pomogę jak mogę. Nie mogę wiele bo dużo tych różnych podopiecznych, ale poproszę o nr konta. Deklaracja stała od czerwca, 10 PLN.
3majcie się dzielnie :*