Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
I oczywiscie serdecznie witamy Inezke!!!! :-)
Masz sliczną suczkę!

Dzięki bardzo i wzajemnie - widziałam parę razy twoją Kiwi jest ok!

Posted

Wszystkie zdjęcia lokatowe sznaucerków p/s zostały pokazane, tylko coś ta Ameryka Tostom umknęła uwadze fotoreportera! Nadrabiam ten niedostatek informacji. Naprawdę jednak nie rozumiem dlaczego była dopiero 3 suką w kl. Młodzieży???? Gratuluję jednak i tak tego 3 miejsca!
" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">[IMG]http://images2.fotosik.pl/248/632fb81c30aa30d8.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']Ja tez kupiłam tą gumową nakładkę i... jest super!!!! bez problemy wyciaga nawet 1,5 miesieczny włos :)
o taką: http://img218.imageshack.us/img218/7871/20061117gumka0008mr3.jpg

Tak kupilam wlasnie taka choc nie na wskazujacy a na kciuk,wieksza jest ,bo myslalam ,ze bedzie dobrym oporem dla trymera ,ktory teraz mi sciera wlasnie kciuk jak dlugo robie.Zobaczymy jak mi sie sprawdzi .

Posted

Asiu, SUPER zdjęcia!

Ja swoich fot z Poznania miałem nie wstawiać, bo są za przeproszeniem do dupy :angryy: ale obiecałem, więc to co sie dało odratować.

Bez podpisów, bo nie było szans nawet numerków zobaczyć. Ani na zdjęciach, ani na samym ringu :angryy:

Jakieś cz-sr się zaplątały

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Asiu, SUPER zdjęcia!

Ja swoich fot z Poznania miałem nie wstawiać, bo są za przeproszeniem do dupy :angryy: ale obiecałem, więc to co sie dało odratować.

Bez podpisów, bo nie było szans nawet numerków zobaczyć. Ani na zdjęciach, ani na samym ringu :angryy:

Ten mi się podoba :lol: a co sądzisz o Zwyc. Świata :cool3: ?

Posted

marisia napisał(a):
Ten mi się podoba :lol: a co sądzisz o Zwyc. Świata :cool3: ?

To Gloris BASKA, #1 użytkowej. Strasznie mi sie ta suka podoba.

A zw. Św.? Hmm, nie widziałem go na ringu niestety :( Najpierw siedziałem na sukach, a później poszedłem i nie zdążyłem nawet na porównanie.

hmmm, powiem tak - miałem inne typy ;)

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
To Gloris BASKA, #1 użytkowej. Strasznie mi sie ta suka podoba.

A zw. Św.? Hmm, nie widziałem go na ringu niestety :( Najpierw siedziałem na sukach, a później poszedłem i nie zdążyłem nawet na porównanie.

hmmm, powiem tak - miałem inne typy ;)

No to się nie dziwię, że suczydło jest piękne :loveu: a co do Zwyc. Świata, to słyszałam, że się rewelacyjnie ruszał i chyba miał coś w sobie, skoro załapał się na pudło na BOG - bo chyba nie drugi koniec smyczy :razz: .

Posted

No to się nie dziwię, że suczydło jest piękne
Gdybyś widziała ją na żywo, ahhhh. Wcześniej widziałem ją tylko na zdjęciu, zobaczyć ją przed oczami to dopiero.

W ogóle zobaczyć na żywo tyle pięknych, sławnych psów to niesamowite przeżycie. Chyba mi już całkiem odbiło.

a co do Zwyc. Świata, to słyszałam, że się rewelacyjnie ruszał i chyba miał coś w sobie, skoro załapał się na pudło na BOG - bo chyba nie drugi koniec smyczy
No właśnie ;)

Posted

szkoda że zdjęcia są jakie są, ale i tak dziękuję że wstawiłes.
A co powiesz o rosyjskich olbrzymkach ??

aha właśnie wyczytałam że Gloris BASKA z Rosji , cud miód...