pixie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 przeciez sa tam juz zdjecia teodora... wejdz w watek i w quote pod moim postem przeklej to co napisalas teraz w tym poscie... a wklejenie zdjec juz bedacych w watku jest bardzo proste / to juz umiem ale wkleic zdjecia z maila jeszcze nie.../ naciskasz prawym klawiszem na zdjecie na samiutenkim brzegunp z prawej strony i ciagniesz mysza po zdjeciu-ono sie zaciemnia/zagranatawia...i kopiujesz je tym samym, a potem przenosisz do innego watku i wklejasz w dowolnym miejscu poprzez wstawienie przy pomocy ctrl+v sprobuj to bardzo proste Quote
Hakunia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tak, ale chodzi mi o to aby napisać że świetnie się nadaje do sklepu. Bo u mnie się sprawdził jako pies sklepowy.!!!! Więc ma już doświadczenie !!!! Quote
pixie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 rozumiem, ale lepiej jak ty sama to uczynisz...bo jest to wiarygodne a nie ja... Quote
Hakunia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dobra, spróbuję ale nie wiem czy coś mi wyjdzie.....antytalent komputerowy ze mnie... Quote
pixie Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hakuniu wchodzac w Quote mojego postu w tamtym watku wpisujesz co chcesz... lub wycinasz wszystko moje, wklejasz inne zdjecia, tak jak napisalam i piszesz co chcesz... trzymam kciuki ! to sie musi udac! wszystko!... Quote
pixie Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 poprawiam sie z tym wklejaniem zdjec 1/ mysz lewym przyciskiem 2/pominelam etap, gdy trzymajac juz zaciemnione zdjecie musisz je zapamietac wciskajac ctrl + c a potem dopiero przeniesc w inne miejsce i posadzic tam gdzie chcesz, przy pomocy ctrl+v cosik pozna pora byla, skoro takie bledy... sproboj teraz, pocwicz..gwarantuje pojdzie, jak po masle Quote
Hakunia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Teodor ma super dom!!! Znalazł go u mojej przyjaciółki. Wczoraj pojechałam z Teodorem do znajomej, opowiedziałam jego losy i zostawiłam na 2 godziny do przemyślenia tematu w rodzinnym gronie. Już od jakiegoś czasu myśleli o zwierzaku, ale ponieważ wykańczją dom decyzja wciąż się przeciągała. No i ja zjawiłam się z Teodorem!!! Jej 14 -letnia córka od razu go pokochała. Decyzja była pozytywna z małą furtką, że gdyby coś było nie tak to szukamy dalej. Ale myślę, że będzie OK. Dziś jedziemy po zakupy dla Teosia, nowa obroża, smyczka, jedzenie. Posłanko i srebrną adresówkę dostaje odemnie!!! Quote
pixie Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 gratuluje - Hakuniu masz szczesliwa reke i dobrego nosa... bedzie dobrze..znam takie Teodory... bedzie najwspanialszy najukochanszy - i co rozumiem ze juz sie zaklimatyzowal oczywiscie czekamy na wiesci i fotki z nowego domciu Quote
Hakunia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Teodor ma się dobrze, cała rodzina zwariowała na jego punkcie. Nawet Pan domu, który był sceptyczny sam wybierał Teodotowi obróżkę no i oczywiście smyczkę flexi a nie zwykłą. Teodor w jeden dzień podbił nawet jego serce!!! Cała rodzina mówi chórem-to nasz pies. Wykąpany, czyściutki i rozpieszczany nadrabia stracony czas tułaczki. Quote
pixie Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 oby tylko takie wiadomosci byly na dogo raduje sie serce i dusza! pozdrowienia od dogmaniaczek dla nowej wspanialej rodzinki i fotki w nowej obrozce bylyby mile widziane Quote
Hakunia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wczoraj byłam znowu u Teodorka w odwiedzinach, co tu mówić-jest super!!! Nawet moja przyjaciółka twierdzi, że teraz wszyscy przychodzą do Teodora, a nie do nich. Tego psa nie da się nie kochać!!! Ten ich nowy dom po prostu żyje, posłanko przy kaloryferze i dwie miseczki - to jest to. Teodorek chyba mnie poznał, mam taką nadzieję. Odkarmiony psimi ciasteczkami spał mi na kolanach prawie cały czas. Chętnie wstawiłbym zdjęcia, ale nie mam niestety cyfrówki. Chciałabym żeby wszyscy zobaczyli szczęście Teosia. Teodor nie sprawia żadnych problemów - jest jak pies uszyty na miarę do ich potrzeb!!! Wiedziałam gdzie go zaprowadzić-co? Quote
pixie Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hakunia napisał(a):Wczoraj byłam znowu u Teodorka w odwiedzinach, co tu mówić-jest super!!! Nawet moja przyjaciółka twierdzi, że teraz wszyscy przychodzą do Teodora, a nie do nich. Tego psa nie da się nie kochać!!! Ten ich nowy dom po prostu żyje, posłanko przy kaloryferze i dwie miseczki - to jest to. Teodorek chyba mnie poznał, mam taką nadzieję. Odkarmiony psimi ciasteczkami spał mi na kolanach prawie cały czas. Chętnie wstawiłbym zdjęcia, ale nie mam niestety cyfrówki. Chciałabym żeby wszyscy zobaczyli szczęście Teosia. Teodor nie sprawia żadnych problemów - jest jak pies uszyty na miarę do ich potrzeb!!! Wiedziałam gdzie go zaprowadzić-co? Teodor .......pies uszyty na miarę do ich potrzeb!!! :loveu: jakze to pieknie zabrzmialo ciesze sie ogromnie razem z Toba, mam slabosc do Teodorow:roll::roll::roll: Quote
siekowa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 hyhy super Teosia zaprowadziłaś :) a domu bez psa to sobie nie wyobrażam bo u mnie zawsze są psy i nigdy nie było tak że nie miałam żadnego Quote
Hakunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Teodor dziś dostał odemnie prezenty pod choinkę. Fajną zabawkę i białą kość szynkową - znajdzie je oczywiście pod choinką...tak się umowiłam z jego Panią. Jego rodzina też coś szykuje... Zrobiłam mu też kilka zdjęć, ale nie potrafię ich tu wstawić. Może w Święta mój mąż to zrobi. Z okazji Świąt wszystkim, którzy interesowali się losem Teosia składam serdeczne życzenia. Quote
pixie Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 i co i co i co ????? co z Teodorem? jak sie miewa nasz spacerowicz? Quote
Hakunia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Przez pół roku Teodorek dał się poznać jako super pies!!! Bez cienia agresji, przytulaśny i kochany!!! Ma jednak naturę uciekiniera...:-( . Nie można na spacerze spuścić go ze smyczy, ponieważ równym krokiem oddala się od właściciela, merdając ogonem, nie reaguje na przywoływania...Cały czas również czeka okazji aby czmychnąć przez furtkę. Udało mu się uciec dwukrotnie. Raz w lutym, kiedy robotnicy telekomunikacji zostawili uchyloną furtkę. Wtedy odnalazł się po tygodniu poprostu cudem. Lańcuch ludzi dobrej woli w tym mu pomógł. Okazało się, że wsiadł do autobusu, przejechał kilka przystanków i został przygarnięty na dwa dni przez dziewczynę od której oczywiście uciekł, następnie znalazł dom u jakiegoś chłopca. Odezwał się na rozwieszone ogłoszenia i Teodor trafił do domu. Miał na sobie obroże, niestety adresówka mu się urwała.... Kilka dni temu Teodor znowu wyczaił moment w którym dosłownie między nogami dzieci wymknął się przez furtkę. Tym razem również wsiadł do autobusu i dojechał aż na Plac Wilsona. Straż miejska zabrała go na Paluch. Cudem rozpoznałam Teosia na zdjęciach w galerii, zadzwoniłam również do Kory, która akurat była w tym momencie w schronisku i potwierdziła znaki szczególne psiaka. Wczoraj Teodor został odebrany przez właścieli z Palucha... Teodor ma w tym domu naprawdę bardzo dobrze, więc nie powinien uciekać. Zasugerowałam koleżance kastrację Teosia, ale jej mąż się nie zgadza-nie pozbawi go klejnotów i takie tam... Z następnej ucieczki może już nie wrócić... Quote
Hakunia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cała rodzina bardzo przeżywała jego zniknięcie, ale twierdzą że, bardziej go upilnować się nie da... Tym razem też nie miał obroży ponieważ dzień wcześniej był kąpany, obroża uprana...została na sznurku. Quote
pixie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 to rzeczywiscie powsinoga z tego Teodorka oj Teosiu Teosiu...:mad: :mad: :mad: Quote
pixie Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='asik89']W dniu 23.10.2006 znaleziono psa na ul.Kajki w Aninie.Jest wielkości jamnika o umaszczeniu czarnym z brązowymi łapkami i pyszczkiem.Miał na sobie czerwoną obróżkę i przywieszkę z imieniem Teodor. Weterynarz ocenił wiek psa na ok.8lat.Wcale nie widzać po nim żeby za kimś tęsknił.Uwielbia ludzi,straszny pieszczoch z niego! hej hej to przeciez chyba ten sam pies zaraz bede dzwonic do hakuni.. a on ma watek na dogo ze jest na paluchu Quote
Recommended Posts