Borówka16 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 piechcia15 napisał(a):sory za offa, ale... Do jakiego weta macie zaufanie??jeśli takowy istnieje?? bo właśnie się dowiedziałam że cziłka mojej sąsiadki oberwała młotkiem w głowe od jakiejś baby na działace:-( ponoć miała wstrząs mózgu ale to było miesiąc temu a pies nadal chodzi zamroczony, czasami chodzi w kółko, non stop drepcze, nie umie spokojnie połozyć się spać:-( dostaje jakieś leki i zastrzyki ale nie stać ja na jeszcze jakies dodatkowe, to zwykła polska emerytka:-( dopiero jutro ida na RTG!! co dla mnie jest paranoją, że tak późno, ale lekarz ponoć nie widział potrzeby:-( pomyślałam o Jachmanie? Jak dla mnie to Jachman nie jest dobry - bo raz - u mojego psa stwierdził grzyba, a okazało się, że to zwykłe przebarwienie słoneczne, dwa - u psa mojej cioci stwierdził zmiany w sercu, a pies był tylko alergikiem i dla tego dyszał, trzy - u DOROSŁEGO kota pomylił się w sprawdzeniu płci... I ogółem moi znajomi nie za dobrze o nim mówią. Quote
piechcia15 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 no to kto?:( gdzie jeździcie ze swoimi psami? Quote
Borówka16 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 piechcia15 napisał(a):no to kto?:( gdzie jeździcie ze swoimi psami? Do "Pies czyli kot" na Wyszyńskiego, polecam także "Żyrafę". Quote
ruda76 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 piechcia15 napisał(a):no to kto?:( gdzie jeździcie ze swoimi psami? FAUNA na gorkiego 21 jest tam 2 specjalistow chirurgów Quote
Recommended Posts