Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a te sunie są w jakim stanie?bo może ja bym jakiejś załatwiła schronienie ale nie wiem na ile ta kobieta podołałaby schorowanemu psiakowi?czy one poprostu są wyeksploatowane?
wiesz coś więcej o ich stanie?

Posted

piechcia15 napisał(a):
a te sunie są w jakim stanie?bo może ja bym jakiejś załatwiła schronienie ale nie wiem na ile ta kobieta podołałaby schorowanemu psiakowi?czy one poprostu są wyeksploatowane?
wiesz coś więcej o ich stanie?

Suńki są ogólem zdrowe, ale zaniedbane bardzo.
Jutrzejsze zabieranie psiaków odwołane - nie ma ich gdzie wziąć :( Koło weekendu trzeba je na bank zabrać.

Posted

Psiaki nie wyglądają na chore i wycieńczone ale strasznie zaniedbane.U mnie jest w tej chwili jeden piesek świeżo "wystrzyżony" ,ja go wykąpałam i wystrzygłam jeszcze resztki kup.

a tu już po kąpieli:

Posted

Proszę na chwile obecną zostawić temat dla dobra i powodzenia sprawy.Kiedy działania zostaną zakończone jako osoba odpowiedzialna za temat adopcji w SDZ osobiście podejmę watek i podam kontakt dla osób zainteresowanych adopcją.Z góry dziękuję.

Posted

ten psiak który jest u mnie ma na oko ok.6 lat,nie więcej ale ma tylko 2 zęby i to w tragicznym stanie:(
ale jest superaśny,lgnie do ludzi i bardzo pilnuje się na spacerkach:)

Posted

madzik770 napisał(a):
ten psiak który jest u mnie ma na oko ok.6 lat,nie więcej ale ma tylko 2 zęby i to w tragicznym stanie:(
ale jest superaśny,lgnie do ludzi i bardzo pilnuje się na spacerkach:)

Masakra....oby ten domek dla niego wypalił....

Posted

Ile jest tych psiaków?jednego może udałoby mi się dać do DS.A jak udało wam się zlikwidować tą pseudo hodowlę???Mam taką na oku.Pieski są trzymane w tzw psiarni czyli dawnej stajni.Hodowla jest zarejestrowana podatek odprowadzany.Kurcze nie wiem jak to załatwić.Piszcie na PW

Posted

jak to jest w końcu?wstrzymane działania jak prosiła ziutka czy szukamy domów?
bo ja prawdopodobnie będę miała jeden wspólny DS dla 2 suń, ale jeszcze muszę więcej wiedzieć i wszystko ustalić dlatego chciałabym z kimś decyzyjny pogadać przez telefon, dlatego poprosze o nr tel na pw

Posted

te dwa yorki które do nas trafiły mają już domki,a dla tych następnych planowanych chyba są już domki.Na pewno jak się będzie sprawa rozwijała dalej i będą potrzebne następne domki to dam znać.
Wielkie dzięki dziewczyny:)

Posted

sory za offa, ale...
Do jakiego weta macie zaufanie??jeśli takowy istnieje?? bo właśnie się dowiedziałam że cziłka mojej sąsiadki oberwała młotkiem w głowe od jakiejś baby na działace:-( ponoć miała wstrząs mózgu ale to było miesiąc temu a pies nadal chodzi zamroczony, czasami chodzi w kółko, non stop drepcze, nie umie spokojnie połozyć się spać:-( dostaje jakieś leki i zastrzyki ale nie stać ja na jeszcze jakies dodatkowe, to zwykła polska emerytka:-( dopiero jutro ida na RTG!! co dla mnie jest paranoją, że tak późno, ale lekarz ponoć nie widział potrzeby:-(
pomyślałam o Jachmanie?