Borówka16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Yorki, ok.6-8 letnie szukają DT/DS, bardzo pilne!!! Psiaki są z z interwencji. Łódź. Quote
piechcia15 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 a te sunie są w jakim stanie?bo może ja bym jakiejś załatwiła schronienie ale nie wiem na ile ta kobieta podołałaby schorowanemu psiakowi?czy one poprostu są wyeksploatowane? wiesz coś więcej o ich stanie? Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 piechcia15 napisał(a):a te sunie są w jakim stanie?bo może ja bym jakiejś załatwiła schronienie ale nie wiem na ile ta kobieta podołałaby schorowanemu psiakowi?czy one poprostu są wyeksploatowane? wiesz coś więcej o ich stanie? Suńki są ogólem zdrowe, ale zaniedbane bardzo. Jutrzejsze zabieranie psiaków odwołane - nie ma ich gdzie wziąć :( Koło weekendu trzeba je na bank zabrać. Quote
madzik770 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Psiaki nie wyglądają na chore i wycieńczone ale strasznie zaniedbane.U mnie jest w tej chwili jeden piesek świeżo "wystrzyżony" ,ja go wykąpałam i wystrzygłam jeszcze resztki kup. a tu już po kąpieli: Quote
nika28 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ale bidy :( :( :( Ja mam Tinę i Tulinka, nie dam rady nic więcej upchnąć na DT... Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Witajcie dziewczyny, dzięki, że jesteście. Jeśli możecie to roześlijcie plizzzz wątek. Quote
ziutka74 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Proszę na chwile obecną zostawić temat dla dobra i powodzenia sprawy.Kiedy działania zostaną zakończone jako osoba odpowiedzialna za temat adopcji w SDZ osobiście podejmę watek i podam kontakt dla osób zainteresowanych adopcją.Z góry dziękuję. Quote
Anastazja&Aleksander Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 lodź od świnoujska daleko ale jakby była możliwość to DT u mnie jest. Quote
madzik770 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ten psiak który jest u mnie ma na oko ok.6 lat,nie więcej ale ma tylko 2 zęby i to w tragicznym stanie:( ale jest superaśny,lgnie do ludzi i bardzo pilnuje się na spacerkach:) Quote
Borówka16 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 madzik770 napisał(a):ten psiak który jest u mnie ma na oko ok.6 lat,nie więcej ale ma tylko 2 zęby i to w tragicznym stanie:( ale jest superaśny,lgnie do ludzi i bardzo pilnuje się na spacerkach:) Masakra....oby ten domek dla niego wypalił.... Quote
pa-ttti Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 co z psiakami? zastanowię sią nad DT, postaram się jak najszybciej dać odpowiedź. Quote
Baksa Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ile jest tych psiaków?jednego może udałoby mi się dać do DS.A jak udało wam się zlikwidować tą pseudo hodowlę???Mam taką na oku.Pieski są trzymane w tzw psiarni czyli dawnej stajni.Hodowla jest zarejestrowana podatek odprowadzany.Kurcze nie wiem jak to załatwić.Piszcie na PW Quote
piechcia15 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 jak to jest w końcu?wstrzymane działania jak prosiła ziutka czy szukamy domów? bo ja prawdopodobnie będę miała jeden wspólny DS dla 2 suń, ale jeszcze muszę więcej wiedzieć i wszystko ustalić dlatego chciałabym z kimś decyzyjny pogadać przez telefon, dlatego poprosze o nr tel na pw Quote
Anastazja&Aleksander Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Czy coś się zmieniło, nagle taka cisza. Quote
madzik770 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 te dwa yorki które do nas trafiły mają już domki,a dla tych następnych planowanych chyba są już domki.Na pewno jak się będzie sprawa rozwijała dalej i będą potrzebne następne domki to dam znać. Wielkie dzięki dziewczyny:) Quote
piechcia15 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 dostałam dziś maila z zapytaniem o te yorki więc przekierowałam tą Pania na obie Agnieszkie ze Straży:) Quote
Borówka16 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 piechcia15 napisał(a):dostałam dziś maila z zapytaniem o te yorki więc przekierowałam tą Pania na obie Agnieszkie ze Straży:) Super, dzięki za pomoc :) Quote
piechcia15 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 sory za offa, ale... Do jakiego weta macie zaufanie??jeśli takowy istnieje?? bo właśnie się dowiedziałam że cziłka mojej sąsiadki oberwała młotkiem w głowe od jakiejś baby na działace:-( ponoć miała wstrząs mózgu ale to było miesiąc temu a pies nadal chodzi zamroczony, czasami chodzi w kółko, non stop drepcze, nie umie spokojnie połozyć się spać:-( dostaje jakieś leki i zastrzyki ale nie stać ja na jeszcze jakies dodatkowe, to zwykła polska emerytka:-( dopiero jutro ida na RTG!! co dla mnie jest paranoją, że tak późno, ale lekarz ponoć nie widział potrzeby:-( pomyślałam o Jachmanie? Quote
Recommended Posts